• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişen eş, kaynana konuları… Evlilik gerçekten kumar mı ?

Başlığa cevabım:bence gerçekten kumar ama şöyle bir ince noktası var.genel olarak her şeyimizi kaybetmeden o kumar masasından kalkmıyoruz.bir tur daha bir tur daha derken bir bakmışsın elindeki tüm pullar bitmiş.
Not:bu tanım bir tatil günü sabah tartismasindan sonra girilmiştir.😒

Mesela eş ailesi ile ne zaman görüşsek bişey oluyo gitmek istemiyorum küçücük şeyler bile sorun oluyo değişir mi hiç sanmıyorum 😔 ve herşeyin suçlusu dön dolaş sen oluyosun herkesi mutlu etmek senin görevin gibi bazen kaçıp gitmek istiyorum herkezden uzağa
Sorun olduğunda umursamaz davranırsanız bırakırlar. Siz insanları mutlu etmek için çabalıyorsunuz demekki öyle bir enerji yayıyorsunuz ki onlarda görevinizmiş gibi davranıyorlar. Sitem mırın kırın ediyorlar.

Sorun olduğunda umursamaz davranırsanız bırakırlar. Siz insanları mutlu etmek için çabalıyorsunuz demekki öyle bir enerji yayıyorsunuz ki onlarda görevinizmiş gibi davranıyorlar. Sitem mırın kırın ediyorlar.
Bi becerebilsem zaten bütün sorunlarım çözülür eş kişiside ağzını açmaz ne deseler bakar ben desem kocasını parmağında oynatadan cadı gelin olurum herkesin içinde laf sokmalar falan cevabını veriyorum ama işte ilk baştan çoğu şeye sustuk baktım yine kafalarında onların istediğini yapmayan oğullarını parmağımda oynayatan gereksiz yere harcamalar yapan insan olup çıkıverdim 😬

Adamin evlenmeden önce ve sonrasinin asiri farkli olacagina ben inanmiyorum. 🙂

Tanimadan evlenmiştir. Nasil taniriz? Birlikte çok cok vakit gecirmek, tatil yapmak, uzun yola çıkmak...

Öyle 3 sene sevgili olup devamli elinde telefonla ilişki yurutup 2 haftada 1 cafede buluşarak olmaz.
Bir de görmek isteyip istememekle alakali. Gormek istemeyen ayni evde de gormuyor o ayri.

Bi becerebilsem zaten bütün sorunlarım çözülür eş kişiside ağzını açmaz ne deseler bakar ben desem kocasını parmağında oynatadan cadı gelin olurum herkesin içinde laf sokmalar falan cevabını veriyorum ama işte ilk baştan çoğu şeye sustuk baktım yine kafalarında onların istediğini yapmayan oğullarını parmağımda oynayatan gereksiz yere harcamalar yapan insan olup çıkıverdim 😬
Aman öyle oluverin diğer türlüde sevmiyorlar böylede sevmesinler 🤣

Mesela eş ailesi ile ne zaman görüşsek bişey oluyo gitmek istemiyorum küçücük şeyler bile sorun oluyo değişir mi hiç sanmıyorum 😔 ve herşeyin suçlusu dön dolaş sen oluyosun herkesi mutlu etmek senin görevin gibi bazen kaçıp gitmek istiyorum herkezden uzağa
Nasıl şeyler oluyor mesela. Aynı şehirde misiniz

Burayı düzenli olarak takip ediyorum. Çoğunluk kayınvalidesinin evliliğine müdehalesinden yada eşinin ilgisizliğinden, evlendikten sonraki değişiminden bahsediyor hep. Evlenmeden 4, 5 yıl flört edenler bile evlendikten sonra o kibar nazik adamın gittiğini kalas bir adamın kaldığını söylüyor. Yani bazı erkekler evlilik öncesi o hanzo halini göstermiyor anladığım kadarıyla. Burayı okudukça evlenmemek çok daha doğru geliyor. Erkeğin iç yüzünü evlenmeden önce görmenin formülü yok mu ? Şu davranış ele verir dediğiniz örnekler var mı

Burayı düzenli olarak takip ediyorum. Çoğunluk kayınvalidesinin evliliğine müdehalesinden yada eşinin ilgisizliğinden, evlendikten sonraki değişiminden bahsediyor hep. Evlenmeden 4, 5 yıl flört edenler bile evlendikten sonra o kibar nazik adamın gittiğini kalas bir adamın kaldığını söylüyor. Yani bazı erkekler evlilik öncesi o hanzo halini göstermiyor anladığım kadarıyla. Burayı okudukça evlenmemek çok daha doğru geliyor. Erkeğin iç yüzünü evlenmeden önce görmenin formülü yok mu ? Şu davranış ele verir dediğiniz örnekler var mı ?
Eş ailesi evliliği çok etkiliyor, dik duran bir partneriniz yoksa zaten evlenmeyin , hele de ailesine bağımlı ise uzak durun..

Burayı düzenli olarak takip ediyorum. Çoğunluk kayınvalidesinin evliliğine müdehalesinden yada eşinin ilgisizliğinden, evlendikten sonraki değişiminden bahsediyor hep. Evlenmeden 4, 5 yıl flört edenler bile evlendikten sonra o kibar nazik adamın gittiğini kalas bir adamın kaldığını söylüyor. Yani bazı erkekler evlilik öncesi o hanzo halini göstermiyor anladığım kadarıyla. Burayı okudukça evlenmemek çok daha doğru geliyor. Erkeğin iç yüzünü evlenmeden önce görmenin formülü yok mu ? Şu davranış ele verir dediğiniz örnekler var mı ?
2 yıl aynı evi paylaştık eşimle evlenmeden önce. 7 yıldır da evliyiz. Genel olarak ekstra saçma bir huyu veya başka bi değişimi olmadı. O zaman neysek şimdi de aynıyız ;) Bence birlikte yaşamak herşeyi ele verir ;)

10 sene çıktık

Ben uç örnekler haricî kv ve eş adaylarının bir yerde mutlaka renklerini belli ettiklerine inanıyorum,biz kadınlar az bile aşık olsak hemen olumlu yorumluyor, gerçekleri girmekten kaçıyoruz."Evlenince düzelir,hepsi stresten,beni çok seviyor o yuzden kısıtlıyor,oğul anne birbirine çok düşkün evlenince bana düşkün olur,kv hep böyleymiş içinde kötülük yok vb" bu örnekleri çoğaltabiliriz En doğrusu bakış açınızı değiştirebilmek.

Ben uç örnekler haricî kv ve eş adaylarının bir yerde mutlaka renklerini belli ettiklerine inanıyorum,biz kadınlar az bile aşık olsak hemen olumlu yorumluyor, gerçekleri girmekten kaçıyoruz."Evlenince düzelir,hepsi stresten,beni çok seviyor o yuzden kısıtlıyor,oğul anne birbirine çok düşkün evlenince bana düşkün olur,kv hep böyleymiş içinde kötülük yok vb" bu örnekleri çoğaltabiliriz En doğrusu bakış açınızı değiştirebilmek.
Bencede belli ediyorlar. Ama bekarken insan anlayamıyor. Biz nişanlıyken, kv babam falan herkes otururken, kv, evi bize yakın tutun, akşamları yemek yeriz dedi. Evi uzak tuttuğumda kardeşime, bak ben gelmiyeyim diye evi uzak tutuyor dedi. Tabi bunları gülerek dedi. Ama uzak tutmadan hoşnut olmadı eminim

Nasıl şeyler oluyor mesela. Aynı şehirde misiniz
Aynı şehirdeyiz kendi ailem le de ikiside araba mesafesi mesela eşim mesaili çalışıyo görmediler torunlarını biraz izin belgesi mi alıcam seni görmek için dedi başları da var kp dün yaşadık bunu sanki özellikle göstermedik

Aynı şehirdeyiz kendi ailem le de ikiside araba mesafesi mesela eşim mesaili çalışıyo görmediler torunlarını biraz izin belgesi mi alıcam seni görmek için dedi başları da var kp dün yaşadık bunu sanki özellikle göstermedik

Back
X