Değişen koca

Ailem bana iyi davranır yanımda kar. Kardeşim 2 ayda ayrılma olmaz diyor beni evden kovuyor ama ben onu dinlemem. .mesleğim tezGahtarlık

Ailem bana iyi davranır yanımda kar. Kardeşim 2 ayda ayrılma olmaz diyor beni evden kovuyor ama ben onu dinlemem. .mesleğim tezGahtarlık
Umarım her şey gönlünüzce olur umarım kardeşiniz sorun çıkarmaz. Peki yarın annenize gideceğinizi söylemişsiniz temelli mi gideceksiniz yada misafir olarak mı

kaç yaşındasınız. Mesleğiniz varmış iş bulun çalışın o zaman hayat daha kolay olur

Yarın gitcem annem lere
Her şeyi, atlamadan anlat ailene. Hiçbir şey gizleme. Tekrarlanan dayak olayı ve bu yüzden bebeğini kaybetmen onları ikna etmek için fazlasıyla yeterli. İşin de varmış. Ekmeğini kazanıyorsun. Hiçbir şeyden korkma. Güçlü ol, dimdik ol. Ağlamalara yalvarmalara kanma. Hepsi sahte.
Hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur arkadaşım

Çok sagol

Benim eşim boşanmiycam diyor ya
Benımkide oyle diyordu hatta evin önüne gldi senı öldürücem diye tehdit etti. Ben yinede donmedim yolumdan.3-4 ayda barışmaya çalıştı başka insanları getirdi barısmak için. Bende onu tehdit ertim hele o apartmanın kapısından içeri adım atın direk polisi arıcam dedim. En sonda bu oldu. Bana msj attı son olarak. Ben sana o kadar düğün yaptım paralarımı geri ver dedi. N.h alırsın yapmasaydın ben zorlamı yaptırdım dedim. Zaten şerefsizliğini bir kere daha tastiklemiş oldu. ayrıca darp mahkemesinde hakime 'ben dövmedim dedi' hakimde ' sen dövmediysen kim dövdü dedi?? Cvp vermedi bana baktı. Hakimde direk 3000 tl para cezası verdi

Çok iyi yapmış sin

Maalesef biz merhametliyiz acıyoruz ama onlar bize acımıyorlar canım. Eşiniz kaç yaşında merak ettim

KAlici duzelmez.....

Kızlar babam la konuştum.soğuk baktı olaylara biraz daha dur ben kocanla konuşcam dedi. Güya kızıp bağircak ona oda tamam baba diyecek.

Of bana diyor ki ben seni dövmüyorum .dövsem ağzın burnun kan içinde kalır .ablam dayak yiyor .boşancam demiyor . sana noluyor diyor.
ablasinin hayatini nerden bilsin be adam... sana ayak uyduruyo boşver o psikopati.. nasıl ömür geçircen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…