Ailem bana iyi davranır yanımda kar. Kardeşim 2 ayda ayrılma olmaz diyor beni evden kovuyor ama ben onu dinlemem. .mesleğim tezGahtarlıkPeki baba evine dönünce şartların nasıl olacak mesleğin var mı kardeşlerinle aran nasıl.
mesela erkek kardeşim izin vermiyor demişsiniz ne diyor ne yapıyor mesela boşanınca ne gibi zorluklar sizi bekliyor. Ölç tart şu an ki hayatın mı baba evi mi bana sanki boşanmayacaksın gibi geldi
Yarın gitcem annem lereİnşallah bu kararının arkasında durursun. Gencecik bir insansın. Kendine yazık etme.
Umarım her şey gönlünüzce olur umarım kardeşiniz sorun çıkarmaz. Peki yarın annenize gideceğinizi söylemişsiniz temelli mi gideceksiniz yada misafir olarak mıAilem bana iyi davranır yanımda kar. Kardeşim 2 ayda ayrılma olmaz diyor beni evden kovuyor ama ben onu dinlemem. .mesleğim tezGahtarlık
Her şeyi, atlamadan anlat ailene. Hiçbir şey gizleme. Tekrarlanan dayak olayı ve bu yüzden bebeğini kaybetmen onları ikna etmek için fazlasıyla yeterli. İşin de varmış. Ekmeğini kazanıyorsun. Hiçbir şeyden korkma. Güçlü ol, dimdik ol. Ağlamalara yalvarmalara kanma. Hepsi sahte.Yarın gitcem annem lere
9 ayda 2. mahkemede boşandım. Kendisi geldi ve o da beyan etti boşanmak istedigini yoksa daha uzucaktıNe kadar zaman da boşandınız
Umarım her şey gönlünüzce olur umarım kardeşiniz sorun çıkarmaz. Peki yarın annenize gideceğinizi söylemişsiniz temelli mi misafirliğe gitcem biraz kafamı dinliycem. Boşancam dedim akşam yine ağlaďi .acıdım
33 yaşındayım evet çalişcam kafamı dağitmam da lazimkaç yaşındasınız. Mesleğiniz varmış iş bulun çalışın o zaman hayat daha kolay olur
Benim eşim boşanmiycam diyor ya9 ayda 2. mahkemede boşandım. Kendisi geldi ve o da beyan etti boşanmak istedigini yoksa daha uzucaktı
Çok sagolHer şeyi, atlamadan anlat ailene. Hiçbir şey gizleme. Tekrarlanan dayak olayı ve bu yüzden bebeğini kaybetmen onları ikna etmek için fazlasıyla yeterli. İşin de varmış. Ekmeğini kazanıyorsun. Hiçbir şeyden korkma. Güçlü ol, dimdik ol. Ağlamalara yalvarmalara kanma. Hepsi sahte.
Hayırlı haberlerini bekliyorum. İnşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur arkadaşım
Benımkide oyle diyordu hatta evin önüne gldi senı öldürücem diye tehdit etti. Ben yinede donmedim yolumdan.3-4 ayda barışmaya çalıştı başka insanları getirdi barısmak için. Bende onu tehdit ertim hele o apartmanın kapısından içeri adım atın direk polisi arıcam dedim. En sonda bu oldu. Bana msj attı son olarak. Ben sana o kadar düğün yaptım paralarımı geri ver dedi. N.h alırsın yapmasaydın ben zorlamı yaptırdım dedim. Zaten şerefsizliğini bir kere daha tastiklemiş oldu. ayrıca darp mahkemesinde hakime 'ben dövmedim dedi' hakimde ' sen dövmediysen kim dövdü dedi?? Cvp vermedi bana baktı. Hakimde direk 3000 tl para cezası verdiBenim eşim boşanmiycam diyor ya
Çok iyi yapmış sinBenımkide oyle diyordu hatta evin önüne gldi senı öldürücem diye tehdit etti. Ben yinede donmedim yolumdan.3-4 ayda barışmaya çalıştı başka insanları getirdi barısmak için. Bende onu tehdit ertim hele o apartmanın kapısından içeri adım atın direk polisi arıcam dedim. En sonda bu oldu. Bana msj attı son olarak. Ben sana o kadar düğün yaptım paralarımı geri ver dedi. N.h alırsın yapmasaydın ben zorlamı yaptırdım dedim. Zaten şerefsizliğini bir kere daha tastiklemiş oldu. ayrıca darp mahkemesinde hakime 'ben dövmedim dedi' hakimde ' sen dövmediysen kim dövdü dedi?? Cvp vermedi bana baktı. Hakimde direk 3000 tl para cezası verdi
32 zaten boşa acımışım 1 saat önce bileğimi sıktı yine bağırdı.Maalesef biz merhametliyiz acıyoruz ama onlar bize acımıyorlar canım. Eşiniz kaç yaşında merak ettim
KAlici duzelmez.....Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim 15 günlük evliyken bana vurmaya başladı . Alyansımı sattı bana hakaret edip psikolojik şiddet uyguluyor ondan boşanmamam için tehtid ediyor.hamileyken de kolumu sıktı ağlattı daha çok şey var ama uzatmayayım .2, 3 gündür iyi davranıyor.sizce düzelir mı?
Allaha havale et hemen ailene anlat32 zaten boşa acımışım 1 saat önce bileğimi sıktı yine bağırdı.
6 bin borcunu ödemiycem diye miboşamiyo senden??Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyor
ablasinin hayatini nerden bilsin be adam... sana ayak uyduruyo boşver o psikopati.. nasıl ömür geçircen yaOf bana diyor ki ben seni dövmüyorum .dövsem ağzın burnun kan içinde kalır .ablam dayak yiyor .boşancam demiyor . sana noluyor diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?