Değişen koca

Boşancam diyince ağlayıp yalvarıyor bilmiyorum napicam
Yahu boşan boşan kanma tehditlerine boyun eğme bak ben 4.seneden sora olecegimide bilsem terkediorum o s....Zi ama olan 1 yaşındaki oğluma olacak yani benim gibi bı cocugunun gunahinami girmek istiosun başlarda benim esimde öle yalvarirdi pişman olursun bilmemne ama çocuğu olunca tmm bildigin s..Size dönüştü dahada kötüye gittik bende ilk ay şiddet görmüştüm aynı sizin gibi kolumu sikmalar hirpalamalar ama sorasinda artık iiden iiyiye caninizi yakmaya baslio vicudunuzda morluklar olmaya baslio vallahi kendi kararın

Sağol anlattığı n için

Ne zaman hamile kaldın ki? Keşke ilk şiddet gördüğünde hemen ailenin yanına dönseydin. Düzelmez.

15 günde alyansına tamah edip zorla alıp satan,seni döven ayrılırsak ailene borcumu ödemem gibi çirkin seviyesiz ucuz muhabbetler yapmaktan utanmayan bi adam! Değişmez.daha yolun başındayken ayrılmalısın zararın neresinden dönersen kardır

Allahından bulsun inşallah. Beter olsun.

Allahından bulsun inşallah. Beter olsun.
Peki baba evine dönünce şartların nasıl olacak mesleğin var mı kardeşlerinle aran nasıl.
mesela erkek kardeşim izin vermiyor demişsiniz ne diyor ne yapıyor mesela boşanınca ne gibi zorluklar sizi bekliyor. Ölç tart şu an ki hayatın mı baba evi mi bana sanki boşanmayacaksın gibi geldi

Ayrılcam. İçimde bir korku var sanki sudan çıkmış balık gibiyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…