kaç yıl çıktınız?Neden sevgiliyken başlamadı evlendik değişti anlamıyorum
Sen gerçek mi sandın cnm. . Tabi yalan..Bu bilgiye çok şaşırdım yani ağlaması yalan mı
Cnm hayatın mahvolmuş.. para eşya ne ki??Yummaz evet bu düşünceyi Atıcam kafamdan.
Yahu boşan boşan kanma tehditlerine boyun eğme bak ben 4.seneden sora olecegimide bilsem terkediorum o s....Zi ama olan 1 yaşındaki oğluma olacak yani benim gibi bı cocugunun gunahinami girmek istiosun başlarda benim esimde öle yalvarirdi pişman olursun bilmemne ama çocuğu olunca tmm bildigin s..Size dönüştü dahada kötüye gittik bende ilk ay şiddet görmüştüm aynı sizin gibi kolumu sikmalar hirpalamalar ama sorasinda artık iiden iiyiye caninizi yakmaya baslio vicudunuzda morluklar olmaya baslio vallahi kendi kararınBoşancam diyince ağlayıp yalvarıyor bilmiyorum napicam
6 aykaç yıl çıktınız?
Ben üzülüyor zannettim . senden başka kimsem yok diyip ağlıyor du . intihar edeceğini söyledi hep.Sen gerçek mi sandın cnm. . Tabi yalan..
DoğruCnm hayatın mahvolmuş.. para eşya ne ki??
Sağol anlattığı n içinYahu boşan boşan kanma tehditlerine boyun eğme bak ben 4.seneden sora olecegimide bilsem terkediorum o s....Zi ama olan 1 yaşındaki oğluma olacak yani benim gibi bı cocugunun gunahinami girmek istiosun başlarda benim esimde öle yalvarirdi pişman olursun bilmemne ama çocuğu olunca tmm bildigin s..Size dönüştü dahada kötüye gittik bende ilk ay şiddet görmüştüm aynı sizin gibi kolumu sikmalar hirpalamalar ama sorasinda artık iiden iiyiye caninizi yakmaya baslio vicudunuzda morluklar olmaya baslio vallahi kendi kararın
Aslında kısa bir zamanda değil tanıyamamışsın demek ki
Ne zaman hamile kaldın ki? Keşke ilk şiddet gördüğünde hemen ailenin yanına dönseydin. Düzelmez.Merhaba arkadaşlar 3 aylık evliyim eşim 15 günlük evliyken bana vurmaya başladı . Alyansımı sattı bana hakaret edip psikolojik şiddet uyguluyor ondan boşanmamam için tehtid ediyor.hamileyken de kolumu sıktı ağlattı daha çok şey var ama uzatmayayım .2, 3 gündür iyi davranıyor.sizce düzelir mı?
6000 lira için adama katlanmak zorunda değilsin. Ödemese ödemesin. Ne yaparsan kendine yaparsın unutma.Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyor
Allahından bulsun inşallah. Beter olsun.Yahu boşan boşan kanma tehditlerine boyun eğme bak ben 4.seneden sora olecegimide bilsem terkediorum o s....Zi ama olan 1 yaşındaki oğluma olacak yani benim gibi bı cocugunun gunahinami girmek istiosun başlarda benim esimde öle yalvarirdi pişman olursun bilmemne ama çocuğu olunca tmm bildigin s..Size dönüştü dahada kötüye gittik bende ilk ay şiddet görmüştüm aynı sizin gibi kolumu sikmalar hirpalamalar ama sorasinda artık iiden iiyiye caninizi yakmaya baslio vicudunuzda morluklar olmaya baslio vallahi kendi kararın
Peki baba evine dönünce şartların nasıl olacak mesleğin var mı kardeşlerinle aran nasıl.Allahından bulsun inşallah. Beter olsun.
EvetAslında kısa bir zamanda değil tanıyamamışsın demek ki
İlk hafta hamile kaldım.Ne zaman hamile kaldın ki? Keşke ilk şiddet gördüğünde hemen ailenin yanına dönseydin. Düzelmez.
Ayrılcam. İçimde bir korku var sanki sudan çıkmış balık gibiyim .15 günde alyansına tamah edip zorla alıp satan,seni döven ayrılırsak ailene borcumu ödemem gibi çirkin seviyesiz ucuz muhabbetler yapmaktan utanmayan bi adam! Değişmez.daha yolun başındayken ayrılmalısın zararın neresinden dönersen kardır
Çok yoruldum ayrılcam.6000 lira için adama katlanmak zorunda değilsin. Ödemese ödemesin. Ne yaparsan kendine yaparsın unutma.
İnşallah bu kararının arkasında durursun. Gencecik bir insansın. Kendine yazık etme.Çok yoruldum ayrılcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?