Değişen koca

Evliyken bazı sitelere giriyor
Arkadaşım, canım benim, bir an önce boşan bu ş......z adamdan. Fiziksel şiddet uyguluyor, psikolojik şiddet uyguluyor, bebeğini kaybetmene sebep olmuş, tehditler hakaretler... Gelecek de göremiyorum. Daha ne bekliyorsun? Çık babanın karşısına hepsini anlat. Ağla yık dök.. Baban dururken kardeşine laf düşmez. Konuşursa da ağzının payını ver.
Sen konuştukça yeni bir foyası çıkıyor adamın ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Adam olur mu, kıymetini anlar mı? Zor.. Çok zor.

Reactions: Eva
Boşancam şu Bayram bir geçsin of bide anneme borcu var 6 bin annem e mahçup bıraktı beni

Neymis acaba masaj mi yapiyormuş merak ettim
Of hamileyken ağlattı vurdu . midem bulanıyor Dünya iş yapmıyor um diye kavga çıkardı. Kendi anası 5 çocuk doğurmuş . tarlaya gidiyormuş.bana ne oluyor mus

Ne yaptı o parayla, neden aldı annenden?
Ev eşyası aldık mağaza dan borç annemin adına kendi anne babası vefat etmiş.ablası abisi de alamayınca . annem aldı. Zaten 2 aydır ödeme yapmıyor.bana işe gir diye baskı yapıyor.

Evet stres den oldu kavga ettik bir gün sonra kanamam oldu. Of bide annemlere 6 bin borcu var ödemiycem benden ayrilirsan diyor
Şaka mısın sen 6 bin lirayı alana kadar dayak yemeğe devam mı edeceksin? Bırak başının gözünün sadakası olsun. Sen kaç canını kurtar.

akli başına gelnesi gereken kim sen bul

Şaka mısın sen 6 bin lirayı alana kadar dayak yemeğe devam mı edeceksin? Bırak başının gözünün sadakası olsun. Sen kaç canını kurtar.
Yalnız ca aklıma bu da geliyor .annemin laf söylemesinden çok çekiniyorum.

Allah böylelerini bildiği gibi yapsın ne diyeyim allah bu hayırlı günlerde duysun sesimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…