- 16 Ağustos 2016
- 3.721
- 9.436
- 158
- Konu Sahibi Aylak hatun
-
Evet konuyu ilk okuyunca sorun sadece yemek pişirmek gibi anlaşılıyordu ama konu ilerledikçe sayfalardaki birkaç yorumunuza denk gelince sorunun aslında başka olduğunu anladım. Konuyu çok takip edemedim sonrasında ama esinizle oturup konuşmak dışında çözümü var mı bilemedim :/ en azından evde sizin de yükünüzü paylaşmalı.Zorunluluk maalesef gorevimmis algısı mecburiyet hissi yoksa yemek pişirmeyi severim de sorun yemek pişirmek de değil
benim de evim yakın olsa ben de evde yemek yerdim açıkçasi
Evet yemek pişirmekten degil derdimin özü düşüncesizliginden cozumsuzlugunden terzi kendi sokugunu dikemez ben çözüm bulamadım daha doğrusu iletişime kapalı bir eşim var maalesefEvet konuyu ilk okuyunca sorun sadece yemek pişirmek gibi anlaşılıyordu ama konu ilerledikçe sayfalardaki birkaç yorumunuza denk gelince sorunun aslında başka olduğunu anladım. Konuyu çok takip edemedim sonrasında ama esinizle oturup konuşmak dışında çözümü var mı bilemedim :/ en azından evde sizin de yükünüzü paylaşmalı.
Kendinizi her şeye yetisecegim derken sağlığınızdan etmeyin..Evet yemek pişirmekten degil derdimin özü düşüncesizliginden cozumsuzlugunden terzi kendi sokugunu dikemez ben çözüm bulamadım daha doğrusu iletişime kapalı bir eşim var maalesef
Konu sahibi konuyu açarken eksik anlatmış aslında derdini. Adam evin tüm yükünü kadına yüklemiş. Konu sahibinin diğer yorumlarına bakinca anlaşılıyor .Bu mudur adamın suçu?
Laf sokmak için söylemedim, gerçektenSon cümle de size o kadar hak verdim ki kendi düşen aglamaza cevap oldu saygılarımla
Her gün dısardan yerse saglıgı bozulur.Paradı var dıye saglıgı mı bozulsun.Kizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Son cümlenize katılıyorum.Olay bana göre baştan sona yanlışta çok da uzatmak istemiyorum
Şimdi bacım bu evde hergün yemek pişiyor dimi, iki küçük çocuk olan evde hergün yemek pişer. O zaten hergün pişen yemeği birer tabak fazla pişirip ertesi gün adamın yanına koymak ne kadar zor olabilir? Yada öğlen çocukların yemeğinin yanına bir salata ekleyip adama vermek çok mu zor? Bir makarna haşlayıp soslamak, bir kısır, bir börek, bir hazır mantı, bir menemen yapmak yanına bir komposto bir salata bir meze cacık gibi birşey eklemek nekadar külfet olabilir. Akşam yemeğine de öğle yapılanın yanına bir çorba bir etli yemek yada zeytinyağlı eklenir olur biter. Atla deve değilya. Evin düzeni bereketi artar bence.
Yazılanlara bakacak olursak konu sahibi kendi çalıştığı zamanlarda da yardımcı almıyormuş……
Baklava börek açmasında bir tabak yemeğin lafını da yapmasın bu hatunlar ya
Adam okadar kötüyse de iki çocuk yapıp hayatı daha da zorlaştırmak nedendir
Bizimde yanımızda çalışan var ama yemeğe gelebiliyor.Sizinki güzelmiş birlikte paylaşım aile bağlarını da kuvvetlendirir önceden eve geliyordu zaten o zaman hiç sıkıntı etmiyordum şimdi yaninda çalışanı var maalesef
Anladım demek istediğinizi. Yapmasanız ne olur peki ? Kavga çıkarırsa da kana kan dişe diş.Kendi hazirlasa yada ben hazirlaken çocuklarla ilgilense dert olmazdı ki
Her görüşe saygım vardır hiç sorun değil ben bana lazım olanı süzgeçten geçirip alırım tavsiyeniz için teşekkür ederimAylak hatun bence konunuzu güncelleyin ki benim kocam soyle, yemek yapmanın nesi zor, zaten çalışmıyorsunuz gibi yorumlar almayın. Bu yorumlar sizin sadece daha fazla itaatkar olmanıza yardımcı olur. Oysa sizin sorununuz bunlar değil.
Kavgadan hoşlanmıyorum ki zaten iki küçük cocuk var evde genelde sesizligimle veririm cevabımı ama onu da yanlış yorumlar geneldeAnladım demek istediğinizi. Yapmasanız ne olur peki ? Kavga çıkarırsa da kana kan dişe diş.
imkanım olsa şu dönemde bende dışardan yemem çoğu zaman bende evimden getiriyorum yemek ücreti iş yerine ait olduğu halde çünkü dışardan gelen yemekleri içim almıyor, evden yemek getirmediğimde dışardan gelen yemeğin çoğunu yemeden geri gönderiyorum, hamileyim aç kalmamak adına sadece çorba içiyorum çoğu günKizlar eşim 2 yıldır kendi işini yapıyor iş yeri evimize araçla 5 dk benim iki küçük çocuğum var ;mecburi sebeple ev hanımıyım eşim öğlen yemeği için evden yemek götürüyor ve ben bu durumdan çok fazla rahatsız oluyorum sonuçta kazancı iyi dışarıdan da yemek yiyebilir ben mi çok egoistim acaba benimle aynı durumda olan var mı varsa onlar ne durumda farklı bir bakış açısı öneri istiyorum şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?