Degisik bakış açısına ihtiyacım var

Dışarıdan yemek yemek çok sağlıksız zaten içine koyduklari malzemeler, yağlar hasta ediyor insanı gerçekten, sonuçta yer işlettikleri için haliyle ucuza kaçıyorlar. Siz de bunaldınız sanırım haliyle batıyordur.

Pardon ben anlayamadım sizin evde herkes kendi işini mi yapıyor? Yani siz kendi yemeğinizi kendinize kadar pişirip yiyorsunuz, eşiniz gelip kendi yiyeceğini kendi pişirip mi yiyor?
Konu sahibi çocukları zorla mı yapmış?
Eşimin kazancı iyi diyor öyleyse bir yardımcı tutsun ev işlerine çocuklara yardımcı olmak için, öğle yemeklerini de ona pişirtsin.
Neden eşleri düşman gibi görüyorsunuz, sevmeden nefret ederek mi evleniyorsunuz

Size çift uğraş olduğu için zor geliyor olabilir ancak eşiniz ya kahvaltılık yada bir gün önceki artan akşam yemeğini yemesi sizin yoğunluğunuzu azaltabilir. Yok itiraz ediyorsa da ya kendi hazırlayacak yada hazır alacak. Yapacak bir şey yok.

Ben evli degilim yalniz yasiyorum... Yani normal es olsa seve seve yapilir. Ama konu sahibinin esi konu sahibi calisirken de ev isini ona yaptiriyormus. Anlayissiz bir es anladigim kadariyla... Kazanciyla yardimci tutacak bir es degil. Ara yorumlarinda esinin bencilliginden, acimasizligindan dem vurmus bu yuzden bu cikarimi yaptim.

Bir gün bile sabredip dışarıdan yemeyen adam , paraya kıyıp yardımcı tutar mı ?

Bir gün bile sabredip dışarıdan yemeyen adam , paraya kıyıp yardımcı tutar mı ?
Olay bana göre baştan sona yanlışta çok da uzatmak istemiyorum
Şimdi bacım bu evde hergün yemek pişiyor dimi, iki küçük çocuk olan evde hergün yemek pişer. O zaten hergün pişen yemeği birer tabak fazla pişirip ertesi gün adamın yanına koymak ne kadar zor olabilir? Yada öğlen çocukların yemeğinin yanına bir salata ekleyip adama vermek çok mu zor? Bir makarna haşlayıp soslamak, bir kısır, bir börek, bir hazır mantı, bir menemen yapmak yanına bir komposto bir salata bir meze cacık gibi birşey eklemek nekadar külfet olabilir. Akşam yemeğine de öğle yapılanın yanına bir çorba bir etli yemek yada zeytinyağlı eklenir olur biter. Atla deve değilya. Evin düzeni bereketi artar bence.
Yazılanlara bakacak olursak konu sahibi kendi çalıştığı zamanlarda da yardımcı almıyormuş……
Baklava börek açmasında bir tabak yemeğin lafını da yapmasın bu hatunlar ya
Adam okadar kötüyse de iki çocuk yapıp hayatı daha da zorlaştırmak nedendir

Zorla yemek mi yaptırıyor size öğlen için?

Sürekli dışarıdan yesin demiyorum ki aslında bir sorun da bu çik seçicidie kendisi ve bana düşüncesiz ligi batıyor işin aslı yoksa maksat sağlıklı beslenmekse çok fazla çözüm üretilebilir de...

Son cümle de size o kadar hak verdim ki kendi düşen aglamaza cevap oldu saygılarımla

Evet galiba pintiligi ,düşüncesizligi, seciciligi bir de bunun benim mecburiyetimmis gibi gormesi batıyor

Sizi zorluyor mu öğlen yemeğimi hazırla gibisinden? Eğer zorlamiyorsa konuda sanki eşinizden değil de düşmanınızdan bahseder gibi yazmışsınız.
Zorunluluk maalesef gorevimmis algısı mecburiyet hissi yoksa yemek pişirmeyi severim de sorun yemek pişirmek de değil

Sizinki güzelmiş birlikte paylaşım aile bağlarını da kuvvetlendirir önceden eve geliyordu zaten o zaman hiç sıkıntı etmiyordum şimdi yaninda çalışanı var maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…