• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Değişik bir bey

Tripkolik biri, değişik değil bu tiplerden cok var karşılaştım biliyorum
Duygusal yönü agir basan ve cocuk gibi nazlanan erkege nedense saygi duyamiyorum.
O engeli kaldirsa da siz yazmayın birkac gun sonra merak edip tripli sekilde neden yazmadin diye de hesap sorar zaten :) hem merak edip hem trip atma modu yani
Cekilecek cile değil

😂😂😂 şimdi aklıma ilk günlerimiz geldi. İlk günden seni seviyorum demişti aşkımlar çiçeğimler elimi severken sevgisinden elim acıyordu. İlk haftada boyum kadar çiçekle gelmişti. Ben yavaşlatmıştım. Sakinleştirmiştim.
Bu seferde alınma huyu cıkmıstı bununlada baş ederken şuan anlıyorum ki çocuk eylemişim.

Merhaba hanımlar. Ufak bir sorunum var. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Yaş 37 31.
Sen bana soğuk davranıyorsun kendinden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum der uzaklaşır. Konusurken tersledin der konuşmaz vsvs

Bende he der alttan alır geçiştiririm çünkü nasıl bu kadar alıngan ve tuhafsa normalde çok ilgili anlayıslı kibardır. Çok zaman ayırır iş dısında sürekli beraberiz ev işlerinde yardım eder yorgunsam kalkar yemek yapar ayrıca romantik ve duygusal vs vs çok güzel huyları var.
Bugün başka bir sebep buldu (kısa kesiyorum). Tartıştık wp ta uzadıda uzadı engelledi beyefendi. Bitsin dedi.
Ben de mesajla tamam hoşçakal dedim. Mesajla “Engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” demiş.

hayda engelimi kaldıryorsun ama numaramı siliyorsun. Numaramı sil hem de engelle. Yada hiçbir sey yapma.

kafam çok karısık. Ne demek bu. Bak numaranı siliyorum ama engelini kaldırdım az yalvar mı diyor koca adam.

Normalde yol verirdimde hoşlanıyorum huzurluyum yanında. oluru var mı bu durumun. Ne yapsam?. Sevgiler..
engelleyince numaranız engelli listesinde gözüküyor. numaranızı görmemek için silip engeli kaldırıyor. yalvarmamı istiyor gibi düşünmeyin. amaç bu muhtemelen.

tabii her şey olabilir yani burada neler okuyoruz. başka bir sevgili falan da yapmış olabilir bu süreçte ya da sadece karakteri bozuktur :)

Boynuzlandım mı acaba ben 😂 telefonu da hep pek uzakta duruyordu. Çok vakit geçiriyorduk kabul evli olsa yanımda kalamaz ama mesleği gereği acaba başka bir şehirde sevgilisi filan mı vardı bu arkadaşın.
Sanırım allam yüce rabbim kurtarmış

Iyi iken herkes iyidir, kotusunu goren olmamis.
Ergenlik cagina bile yaklasamamis adamlai ugrasacaksin, bosver gitsin..
Pesinden kisacagindan o kadar emin ki yazma olur mu diyor bir de, ruh hastasi mi cocuk mu bello degil.

Yukarda bi arkadas belki de numarandan tamamen kurtulmak için engelini kaldırmış olabilir yazdı. Valla mantıklı. Ki yalvarmamı bekliyorsa bı beni sevindirir 😄

"Degisik bir bey"
@tulipa yi hatirladim,o da boyle degisik beylerle basetmeye calisiyordu her defasinda,sonra birisiyle evlendi,hala trip cekiyordu,simdi nasil acaba?

Evlendi mi o adamla🙄

Konu sahibesi birşey yapma. Yazma mı dedi yazma. Bekliyor ki sen yazasın peşinden koşasın alışmış çünkü. Bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan riske girmen lazım. Diğer türlüsü hep o küsecek senin adım atmanı bekleyecek.

Tulipa en son hamileydi ama eşinden yine çekiyordu hamileyim diye idare ediyordu

Benzerini yasadim adama da acikca yasindan ziyade 16 17lik ergen gibi bu davranışların dedim trip atip küsmüştü🤣🤣🤣

Sonra da nolur eve dön diye konu sahibi yalvarsin diye beklerdi
Aynı evin icinde aylarca küs kalan tiplerden olurdu
Tam bir ömür törpüsü
Bebegini kaybetmis,konularda gormustum

Evlendi mi o adamla🙄

Konu sahibesi birşey yapma. Yazma mı dedi yazma. Bekliyor ki sen yazasın peşinden koşasın alışmış çünkü. Bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan riske girmen lazım. Diğer türlüsü hep o küsecek senin adım atmanı bekleyecek.
O adammi bilmiyorum fakat evlenmis

Yazarsanız hep böyle küs, ayrıl, barış döngüsünde takılırsınız. Koca koca insanlar zaten ayrılırken engellemek abes bir durum,
tartıştığımız an beni engelleyen kişiye de olgun gözüyle bakamam hiç.

Sürekli alttan alırım, o küser ben koşarım diyorsanız yazın ama biraz zaman verip yazın bari de bir ne oluyor ya desin.

Sen bana soğuk davranıyorsun kendinden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum der uzaklaşır. Konusurken tersledin der konuşmaz vsvs

Bende he der alttan alır geçiştiririm çünkü nasıl bu kadar alıngan ve tuhafsa normalde çok ilgili anlayıslı kibardır. Çok zaman ayırır iş dısında sürekli beraberiz ev işlerinde yardım eder yorgunsam kalkar yemek yapar ayrıca romantik ve duygusal vs vs çok güzel huyları var.
Bugün başka bir sebep buldu (kısa kesiyorum). Tartıştık wp ta uzadıda uzadı engelledi beyefendi. Bitsin dedi.
Ben de mesajla tamam hoşçakal dedim. Mesajla “Engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” demiş.

hayda engelimi kaldıryorsun ama numaramı siliyorsun. Numaramı sil hem de engelle. Yada hiçbir sey yapma.

kafam çok karısık. Ne demek bu. Bak numaranı siliyorum ama engelini kaldırdım az yalvar mı diyor koca adam.

Normalde yol verirdimde hoşlanıyorum huzurluyum yanında. oluru var mı bu durumun. Ne yapsam?. Sevgiler..
karmaşık bi ilişkiniz var hem huzurlusunuz hem adam fazla takıntılı bilemedim ne desem bana göre pek sağlıklı bi ilişki değil tabi sadece burda yazandan yola çıkıyorum

böyle altında mesaj aramalı iletişimler çok yorucu geliyo bana yaşlar kaça ermiş herşey direkt konuşulabilir bence

Back
X