- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
Allah düşmanımın başına vermesinSonra da nolur eve dön diye konu sahibi yalvarsin diye beklerdi
Aynı evin icinde aylarca küs kalan tiplerden olurdu
Tam bir ömür törpüsü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah düşmanımın başına vermesinSonra da nolur eve dön diye konu sahibi yalvarsin diye beklerdi
Tam bir ömür törpüsü
Amin valla biz bile uc cumleyle adami çözdük konu sahibi hala emin degilAllah düşmanımın başına vermesin
Tripkolik biri, değişik değil bu tiplerden cok var karşılaştım biliyorum
Duygusal yönü agir basan ve cocuk gibi nazlanan erkege nedense saygi duyamiyorum.
O engeli kaldirsa da siz yazmayın birkac gun sonra merak edip tripli sekilde neden yazmadin diye de hesap sorar zaten :) hem merak edip hem trip atma modu yani
Cekilecek cile değil
Amin valla biz bile uc cumleyle adami çözdük konu sahibi hala emin degil
engelleyince numaranız engelli listesinde gözüküyor. numaranızı görmemek için silip engeli kaldırıyor. yalvarmamı istiyor gibi düşünmeyin. amaç bu muhtemelen.Merhaba hanımlar. Ufak bir sorunum var. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Yaş 37 31.
Sen bana soğuk davranıyorsun kendinden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum der uzaklaşır. Konusurken tersledin der konuşmaz vsvs
Bende he der alttan alır geçiştiririm çünkü nasıl bu kadar alıngan ve tuhafsa normalde çok ilgili anlayıslı kibardır. Çok zaman ayırır iş dısında sürekli beraberiz ev işlerinde yardım eder yorgunsam kalkar yemek yapar ayrıca romantik ve duygusal vs vs çok güzel huyları var.
Bugün başka bir sebep buldu (kısa kesiyorum). Tartıştık wp ta uzadıda uzadı engelledi beyefendi. Bitsin dedi.
Ben de mesajla tamam hoşçakal dedim. Mesajla “Engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” demiş.
hayda engelimi kaldıryorsun ama numaramı siliyorsun. Numaramı sil hem de engelle. Yada hiçbir sey yapma.
kafam çok karısık. Ne demek bu. Bak numaranı siliyorum ama engelini kaldırdım az yalvar mı diyor koca adam.
Normalde yol verirdimde hoşlanıyorum huzurluyum yanında. oluru var mı bu durumun. Ne yapsam?. Sevgiler..
Iyi iken herkes iyidir, kotusunu goren olmamis.Ya iyiykende o kadar iyi ki
engelleyince numaranız engelli listesinde gözüküyor. numaranızı görmemek için silip engeli kaldırıyor. yalvarmamı istiyor gibi düşünmeyin. amaç bu muhtemelen.
tabii her şey olabilir yani burada neler okuyoruz. başka bir sevgili falan da yapmış olabilir bu süreçte ya da sadece karakteri bozuktur :)Aaaa aydınlandım.
Bu açıdan hiç düşünmemiştim valla olur mu olur. Belki adam evlidir bile karısı neden engelli bu diyecektir.
tabii her şey olabilir yani burada neler okuyoruz. başka bir sevgili falan da yapmış olabilir bu süreçte ya da sadece karakteri bozuktur :)
tabii her şey olabilir yani burada neler okuyoruz. başka bir sevgili falan da yapmış olabilir bu süreçte ya da sadece karakteri bozuktur :)
Iyi iken herkes iyidir, kotusunu goren olmamis.
Ergenlik cagina bile yaklasamamis adamlai ugrasacaksin, bosver gitsin..
Pesinden kisacagindan o kadar emin ki yazma olur mu diyor bir de, ruh hastasi mi cocuk mu bello degil.
"Degisik bir bey"
@tulipa yi hatirladim,o da boyle degisik beylerle basetmeye calisiyordu her defasinda,sonra birisiyle evlendi,hala trip cekiyordu,simdi nasil acaba?
Bebegini kaybetmis,konularda gormustumTulipa en son hamileydi ama eşinden yine çekiyordu hamileyim diye idare ediyordu
Benzerini yasadim adama da acikca yasindan ziyade 16 17lik ergen gibi bu davranışların dedim trip atip küsmüştü
Sonra da nolur eve dön diye konu sahibi yalvarsin diye beklerdi
Tam bir ömür törpüsü
O adammi bilmiyorum fakat evlenmisEvlendi mi o adamla
Konu sahibesi birşey yapma. Yazma mı dedi yazma. Bekliyor ki sen yazasın peşinden koşasın alışmış çünkü. Bu ilişkiyi sürdürmek istiyorsan riske girmen lazım. Diğer türlüsü hep o küsecek senin adım atmanı bekleyecek.
karmaşık bi ilişkiniz var hem huzurlusunuz hem adam fazla takıntılı bilemedim ne desem bana göre pek sağlıklı bi ilişki değil tabi sadece burda yazandan yola çıkıyorumMerhaba hanımlar. Ufak bir sorunum var. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Yaş 37 31.
Sen bana soğuk davranıyorsun kendinden soğutmaya çalıştığını düşünüyorum der uzaklaşır. Konusurken tersledin der konuşmaz vsvs
Bende he der alttan alır geçiştiririm çünkü nasıl bu kadar alıngan ve tuhafsa normalde çok ilgili anlayıslı kibardır. Çok zaman ayırır iş dısında sürekli beraberiz ev işlerinde yardım eder yorgunsam kalkar yemek yapar ayrıca romantik ve duygusal vs vs çok güzel huyları var.
Bugün başka bir sebep buldu (kısa kesiyorum). Tartıştık wp ta uzadıda uzadı engelledi beyefendi. Bitsin dedi.
Ben de mesajla tamam hoşçakal dedim. Mesajla “Engelini kaldırıyorum ama numaranı siliyorum yazma olur mu” demiş.
hayda engelimi kaldıryorsun ama numaramı siliyorsun. Numaramı sil hem de engelle. Yada hiçbir sey yapma.
kafam çok karısık. Ne demek bu. Bak numaranı siliyorum ama engelini kaldırdım az yalvar mı diyor koca adam.
Normalde yol verirdimde hoşlanıyorum huzurluyum yanında. oluru var mı bu durumun. Ne yapsam?. Sevgiler..
böyle altında mesaj aramalı iletişimler çok yorucu geliyo bana yaşlar kaça ermiş herşey direkt konuşulabilir benceMerhaba hanımlar. Ufak bir sorunum var. Erkek arkadaşımla ayrıldık. Yaş 37 31.
Ses tonuma bile dikkat eder olmuştum cidden yorucuböyle altında mesaj aramalı iletişimler çok yorucu geliyo bana yaşlar kaça ermiş herşey direkt konuşulabilir bence
ergen gibi bir adam