- 3 Mayıs 2018
- 905
- 915
- 53
- Konu Sahibi 41ask_derin
tayinle yeni kuruma geldim üç hafta oldu. Çok yoğun bir birimdeyim bu yüzden eleman sayısı fazla. Çok değişik insanlar. Ben yeniyim beni aralarına almalarını beklemiyorum tabiki herşey zamanla ama sürekli bir işten kaçma iş yıkma kaçma eğilimindeler. Kahvaltıyı kurumda yapıyorlar kahvaltıdan dönüp bir saat çay sohbeti dönüyor sonra yemek sonra yine çay sonrada mesai bitiyor zaten. Herkes birbirinin arkasından konuşuyor sonrada konuşmamış gibi gülüp oynaşıyorlar. Ben mizaç olarak sessiz biriyim bana sürekli sessizsin daha sakin kuruma gitseydin gibi şeyler söylüyorlar (galiba bize göre değilsin demek oluyor) ve hep bir kilo muhabbeti dönüyor. Ben kilolu biriyim ama bir süredir diyetteyim 10 kilo verdim daha da vericem. Her saat başı anlaşmışlar gibi bir biri şaf sokuyor bir biri. Ben umursamayım işime bakayım diyorum bu sefer yalnız kalıyorum mola bile veremiyorum. Ayaklarım şişiyor yorgunluktan. Birde bana işi öğren sende oturursun diyorlar sanki ben bilmiyormuşum gibi. (Yeni atanmadım kurum içi tayin oldum)
Böyle ortamları sevmiyorum kendimi ait hissetmiyorum sevine sevine gidemiyorum işime. Allahtan yaptığım işi seviyorum yoksa yapamazdım heralde.Senelerce bekledim atanmak için dört senede tayin için bekledim emeklerme hayallerime üzülüyorum. Var mı bu tarz ortamda çalışan? Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım?
Böyle ortamları sevmiyorum kendimi ait hissetmiyorum sevine sevine gidemiyorum işime. Allahtan yaptığım işi seviyorum yoksa yapamazdım heralde.Senelerce bekledim atanmak için dört senede tayin için bekledim emeklerme hayallerime üzülüyorum. Var mı bu tarz ortamda çalışan? Nasıl davranmalıyım ne yapmalıyım?