- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
Hayatımda sigara içmemiş biriyim, çay kahve vs de hayatta içmem pamuk gibi cildim var ağustosta 25 olcam ama sanki sizdeki sorunlar bende de var, sürekli hareketliyimdir düzenli yürüyüş de yaparım, etim hiç sıkılasmıyor bana da bi akıl verin bu beden nasıl sıkılasacak
Ah o pamuk gibi cilt... Sigarayı bıraktığım 2 senede güzelleşiverdimdi. Şimdi yine sarımtrak yüz, genişlemiş gözenekler... Sıkılaşmaya pilates diyorlar. Bilip oturmak da ne güzel.

Valla ben dal gibiydim hatta ayna fizigime bakip mutlu oldugumu hatirliyorum cok net hemde. Fazla gururlanmis olmaliyimki allah verdi cezami. 4 senede kisir donguye girdim her sene uzerime yapisan 2 kiloyla 6 kilo aldim. Gorumcem kilolu ve sakalarinin altinda bir zevk gordugum an kendime geldim. Once beyaz ekmegi biraktim. Paketli gida cok azalttim. Tatli ve pasta da oyle. Gunluk cok az da olsa bir kac hareketi belledim. Her gevsedigimde o zevk dolu bakisi dusunup hirslaniyorum. Ve tekrar incelmeye basladim. Kilo olarak degisim sadece 1,5 kilo olsada ayak numaram bir num kuculdu eski ayakkabilarim ayagimdan cikiyordu. Benim sansim sigara kullanmamak. En buyuk iyilik o olur.
Bu arada annenize guldum valla ne guzel soyleyivermis.
Gorumcem esime bekarken insallah zayif biri ile evlenirsin gitgide kilo alir diye dua eder kizdirirmis her defasinda bunu soylemesi gina getirdi. Cok degil 2 3 kilo ve brz sıkılasmak bana yeter. Ztn artik almiyorum coktandir stabilim.
Hah işte bana böyle bi hırs - amaç gerek. Kuzenin düğüne hedef koyayım dedim. Komik ve ergence gelebilir ama düğünde biliyorum ki birkaç hazzetmediğim tiple karşılaşacağım maziden, uzun zamandır beni görmediler. Diyorum şu tipinle mi salınacaksın aralarında? Abiye bakarım, şunun içinde yine eskisi gibi görünsem derim, ama derim... Yaklaşık bi 3-4 ay var ya, kafama göre bir ay kala başlarım noolcak rahatlığı var.
Hadi diyorum geçen seneki tarihlerde tatile gidebiliriz, böyle bu halde fotoğrafların mı kalsın o zamanlardan diyorum kendime... Yok. Niye bu kadar oluyor bu? Kendimden de rahatsızım oysa, tembelleştim iyice, hem rahatsızım hem "Amaan" diyorum yorulunca, bu eşikten nasıl atlayacağım? Bana bir rencide mi lazım ne lazım? Bu kadar saçma, bu kadar başlaması zor olmamalı ya bunun. :/ Cipsler arkadaşım oldu iyice.