Kar etmiyor... Yok, somut bi şey lazım. Nereden başlayacağımı bilmiyorum. :/ Salata nasıl sevilir mesela? ..
Kahvalti:
-Avokado, yesillik, peynir, zeytin
Sabah 1 dilim ekmek diisnda ekmek yemeyin. Yumurta sizi cok daha tok tutacak.
-Menemen
-Peynirli omlet, mantarli omlet
-Maydonoz ve yesil sogan ile yumurta salatasi (zeytin yagi ve baharatlarla)
Oglen:
Salata , ton baligi, izgara tavuk, yesil mercimek, kurutulmus domates, koz kirmizi biber ile sevilir. Bu malzemeleri donusumlu kullanarak.
-Kabak ve havucu rendeleyin, yagsiz tavada biraz kavurun. sonra icine biraz dereotu, sonra sarmisakli yogurt ve en uste ceviz nefis.
-Bebek ispanaklari yogurtlayinca (cig) nefis oluyor.
-Yogurtlu semiz otu guzel oluyor.
Aksam:
Taze fasulye, bamya, ispanak, pazi , et, tavuk , balik , salata vs....
Selulitler icin squat deneyin , bol su ve yesilcay. (Kahve bende cok severim ama maalesef selulit yapiyor)
Gobek icin ayranli kurler var.(Yogurt gobek yaglarina gercekten iyi geliyor)
Siyah cay yerine yesil caya dadanin. Sigara kandaki oksijeni azaltiyor o da damar sorunu ve selulite yol aciyor. Birakamazsaniz bile azaltin en azindan ve her kahve - cay ictiginizde 2 bardak su icin. 1 fincan kahveye 2 bardak su seklinde.
Ketojenik diyet ve aralikli oruc diyetlerini arastirin. Bunlar yagdan verdiriyor ve hizli sonuc alirsiniz. Ikisini yaparsaniz super olur.
Ben 4 aydir boyle besleniyorum ve 8 kilo kaybettim arti karbonhidrat neredeyse hic tuketmedigim icin acayip incelip yagdan verdim. Eskiden de bu kilolardaydim ama vucudum hic boyle gozukmuyordu. Birde aksam 7 den sonra asla birsey yemiyorum.
Son olarak evde yapabilecegin yuruyusler var leslie ile 3 mil ve Jillian Michael programi var yarim saat cok etkili.