değiştirilemeyecek durumlarda nasıl sabır gösteriyor tahammül ediyorsunuz?

Ben de cok diktim gercekten ama karsima ya benden daha dikleri cikti ya da gercekten o an durum onu gerektirdi ve pistim. Neticede ezik bir karaktere donusmedim ama gamsizim. Genel olarak sanirim amaaaaan benden kitmetli mi? Sinirlerimi bozduguma degmez ayol kafasindayim

doğa sesleri olabilir aslında şömine ateş sesi falan arka plana açmışlığım çok olmuştur benim de.

kulaklığımı bulabilsem deneyeceğim bunu en kısa sürede. yeni odada bu gece bi deneyeyim umarım iyi olur her şey biraz dinlenebilince sinirlerim de düzelicek eminim. evet sakin kalacağım zaten artık kendime söz verdim. manyakların arasından yolunu bulmak lazım odağını bozmadan.

hmm tamam anladım... çok teşekkürler :)

yok eziklik değil bu bence. ben savaş sanatı adlı kitabı okuyana kadar eziklik sanırdım büyük yanlışmış. aynı şekilde ingiliz kraliyet dizileri de bunların üzerine dönüyor. yani güçlüysen istediğini yap, güçsüzsen elinden bir şey gelmiyorsa istediğini yapamıyorsan kabullen geri çekil yeni bir yol bul ve güçlen. hayat bundan ibaret bence.

Ayni dert bendede var dur yazacam simdi

Yemin ederim ayni seyleri yasiyorum 3 aydir her gece olsun diye dua ediyorum ustteki adam

Benim ustumdekide her gece tak tak cekic vurma sesi gibi tak tak tak tak duruyo yine basliyo tak tak tak

Ayni dert bendede var dur yazacam simdi
Yemin ederim ayni seyleri yasiyorum 3 aydir her gece olsun diye dua ediyorum ustteki adam
Benim ustumdekide her gece tak tak cekic vurma sesi gibi tak tak tak tak duruyo yine basliyo tak tak tak

valla ben de anlamadım napıyorlar ama özellikle yere vuruyor bazen demir bi sopa gibi bir şey bırakıyor yere güm tıktıktık diye sekiyor falan.

yatmadan önce ve kalkınca yapıyor.

valla iyi kalpli insanlara denk gelelim ya cidden

Herşey gönlünüzce olur inşallah

Benim ustteki manyak her gece 2-6 arasi tak tak bisey cakar gibi sesler yapiyo tak tak tak tak beynim zonkluyo
Bu delinin yuzunden her gece 2 de uyaniyorum ne kadar denesemde geri dalamiyorum
Bir delinin yuzunden tum gun ruh gibi dolaniyorum bas agrisiyla bas donmesiyle
Yemin ederim gece olsun istemiyorum artik temizliginide gece yapiyo makina calistiriyo gece
2 kez konustum yapma etme o saatte yatiyoz biz dedim herkes gibi gece ya hani bana diyoki o saatler gece degil gunduz benim icin gece2-6 arasi onun icin sabahmis ona gore yasiyo Allah askina normalmi bu ya

bence kendi anormal.

ben çok uzun süredir evdeyim bi dönem uyku düzenim berbattı sabah 8 de yatar akşam 6da kalkardım ama gecenin köründe gürültü yapmazdım evde dolanmazdım mutfaktan birşeyi bile sessizce alırdım (ah o bulaşıklık )

yani ben kendi gürültümden bile rahatsız olurum yüksek sesle birşey izleyemem vs yere bişi düşse sesi rahatsız eder insanlar çok gebeş. ben artık içki içmekten kulakları falan gitmiş öyle düşünüyorum

kulak tıpası kullansana

Hic denemadim ben hep yan taraflarima yatarim bide kulaklar sorunlu ztn tikanmaya musait yanima yattikca tipa ya derine gidip kulagimi zedelerse
Veya kulaklik o da ayni korkuyorum kulagimi zedeler diye
Yagmur sesini son ses acip yatiyim diyorum onu duymamak icin hoparlorde ama uyurken o da rahatsiz ediyo
Napcam ben ya

Yönetici diye birileri yok mu?
Israrla bu durum hakkında görüşün güzelce konuşmaya çalışın.
Belki işe yarar.
Dini yorum ne alaka onu anlamadım ben.

kulak enfeksiyonu falan yoksa temiz kullanırsan sıkıntı olmuyor tıpayla.

yağmur sesi değil de uçak sesi falan baya iyi oluyor ya da ateş şömine sesi ama tak tuka çare yok kulaklıkla dinle dediler topikte bana da onu dene istersen

Yönetici diye birileri yok mu?
Israrla bu durum hakkında görüşün güzelce konuşmaya çalışın.
Belki işe yarar.
Dini yorum ne alaka onu anlamadım ben.

valla yöneticiler de bişey yapmıyor ki söyledik kaç kez uyarmışlar o kadar. kirayı düzenli öderse çıkarmak çok zor zaten mahkeme olsa en erken 1 senede sonuçlanır işime yaramaz

ya sure vs tavsiye ederler sabır için belki diye dedim

Kulaklikla tum gece ses dinlenirmi ya kulaga zarar degilmi o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…