- 30 Mart 2009
- 14.693
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.640
- 1.123
- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben de cok diktim gercekten ama karsima ya benden daha dikleri cikti ya da gercekten o an durum onu gerektirdi ve pistim. Neticede ezik bir karaktere donusmedim ama gamsizim. Genel olarak sanirim amaaaaan benden kitmetli mi? Sinirlerimi bozduguma degmez ayol kafasindayimya ne güzel. ben çok dik bir insandım son dönemlerde kendimi esnettim bazı konularda. gurur yapmamayı gerekirse defansa çekilmeyi öğrendim faydasını da gördüm biraz gamsız ve tabiri caizse gebeş olmanın insana katkısı olduğunu düşünüyorum ama hiç benim yapım değil biraz taktik verseniz mesela ne düşünüyorsunuz nasıl adapte oluyorsunuz
Tek kalmak insana bir süre cok iyi geliyor. Tavsiye ederim bende =)yok ya direkt taşınacağım burdan nefret ettim yani. hatta tek evim olsun istiyorum ailemden ayrılacağım muhtemelen.
Aslında yağmur sesi güzel de uykuda nedense uyandırma isteği oluşturuyor bende bölüyor yani yoksa güzel oluyor.
Yüzsüzlerle uğraşmak sabır ve akıl ister sizde hepsi mevcut boşverin sakin olun.
Ben çocukluğumdan beri alışkınım müzik bir parçam gibi ders çalışırken uyurken iş yaparken vs vs. Bende muud üyeliği var bazen oradan slow müzikler dinliyorum playlistten yani özellikle açtığım bi parça yok. Ruh halime göre r&b rap rock her çeşit var alışkın olduğum içinde rahatlıkla uykuya geçebiliyorum ama siz daha çok doğa sesleri veya akustik müzikler dinleyebilirsiniz.
Ben de cok diktim gercekten ama karsima ya benden daha dikleri cikti ya da gercekten o an durum onu gerektirdi ve pistim. Neticede ezik bir karaktere donusmedim ama gamsizim. Genel olarak sanirim amaaaaan benden kitmetli mi? Sinirlerimi bozduguma degmez ayol kafasindayim
Tek kalmak insana bir süre cok iyi geliyor. Tavsiye ederim bende =)
Dünyanın en zevkli seyi idi cok kısa bir zaman deneyimleyebildim=)evet evet o günlere gelin de konusuruz =)evet ihtiyacım var zaten ruhen biraz tırsıyorum ama du bakalım o günlere bi gelelim kk dan yine yardım isterim
Dünyanın en zevkli seyi idi cok kısa bir zaman deneyimleyebildim=)evet evet o günlere gelin de konusuruz =)
Ayni dert bendede var dur yazacam simdiarkadaşlar diyelim belli bir süre bir duruma katlanmak zorundasınız nasıl sabrediyorsunuz bu duruma?
zor insanlarla yaşamak/çalışmak vs gibi düşünün nasıl tahammül edebiliyorsunuz? kendinizi nasıl sakin tutup hedefinize odaklı kalabiliyorsunuz?
konu açma sebebi gece beni uyutmayan komşum. kendisiyle her tür iletişimi denedim olmuyor konu açma amacım buna çözüm bulmak değil artık yani gece 4 5 kez uyandırıyor, gündüz de deli gibi ders çalışmam gerek. bu duruma tahammül etmem gerek yoksa kendimi sinir ettiğimle kalıyorum. o yüzden önemsememeyi umursamamayı nasıl sağlayacağım derdim o. elbet benden kötü şartlara tahammül eden olmuştur nasıl sabrettiniz?
not: dini yorum yapmayın lütfen.
Yemin ederim ayni seyleri yasiyorum 3 aydir her gece olsun diye dua ediyorum ustteki adamaynen ben de boşvermek zorundayım işte. keşke ben de alışsam da ani gürültülere alışılmıyor sanırım rutin bi gürültü olsa alışıcam da.
kulak tıpası kullanıyorum zaten.
bi yandan da artık ben müdahale etmeyeyim de başka komşular uğraşsın diyorum dün gece artık ben delirdim duvara vurdum bu sefer ses çıkaran ben oluyorum.
şu an dehşet başım ağrıyor ya insana şu eziyeti keyiflerince nasıl yapıyorlar anlamıyorum hiç mi vicdanları yok utanmaları yok bu insanların.
Benim ustumdekide her gece tak tak cekic vurma sesi gibi tak tak tak tak duruyo yine basliyo tak tak takvalla ailemle çözüyoruz artık evin sesin en az olduğu odasına geçiyorum
sorma çıktım kapılarına açmadılar dün gece ben gürültü yapıp kapıma getirtmeyi başardım asla kabul de etmiyorlar öyle de yüzsüzler. adam evde benden başka kimse yok diyor ya bütün gün kadının sesini dinliyoruz bu kadar pislik insanlarla baş edilemiyor insanlıktan da anlamıyorlar hayvanlıktan da.
o kulak tıpalarına alıştı artık kulağım keşke yetse yani. bak 1de yattım bana bıraksan en geç 8de kalkar 9da otururdum hala oturamadım baş ağrısı bilmem ne kendime gelemedim. bu kadar vicdansızlık gebeşlik çok fazla umarım yaşattıklarını yaşarlar karma onlara gösterir.
valla beyaz gürültü makinesi bile aradım ama çekiç vurma gibi ses olunca hiçbir şey kâr etmiyor polisi arasam o an ses olmaz kanıtlanmaz. ruh hastalığı bu artık yani.
bi de adam senin psikolojin bozuk doktora git dedi giderken ona da bi ayrı sinirlendim. bi insanı 10 aydır günde 2 saatten fazla uyutma bak ne oluyor. yanındaki kadının psikolojisi bozuk ona laf ettirmez tabi.
her neyse insanlar çok kötü kalpli ya. daha da bişey demiyorum. inş burunlarından çıkar.
Ayni dert bendede var dur yazacam simdi
Yemin ederim ayni seyleri yasiyorum 3 aydir her gece olsun diye dua ediyorum ustteki adam
Benim ustumdekide her gece tak tak cekic vurma sesi gibi tak tak tak tak duruyo yine basliyo tak tak tak
Herşey gönlünüzce olur inşallahdoğa sesleri olabilir aslında şömine ateş sesi falan arka plana açmışlığım çok olmuştur benim de.
kulaklığımı bulabilsem deneyeceğim bunu en kısa sürede. yeni odada bu gece bi deneyeyim umarım iyi olur her şey biraz dinlenebilince sinirlerim de düzelicek eminim. evet sakin kalacağım zaten artık kendime söz verdim. manyakların arasından yolunu bulmak lazım odağını bozmadan.
Benim ustteki manyak her gece 2-6 arasi tak tak bisey cakar gibi sesler yapiyo tak tak tak tak beynim zonkluyovalla ben de anlamadım napıyorlar ama özellikle yere vuruyor bazen demir bi sopa gibi bir şey bırakıyor yere güm tıktıktık diye sekiyor falan.
yatmadan önce ve kalkınca yapıyor.
valla iyi kalpli insanlara denk gelelim ya cidden
Benim ustteki manyak her gece 2-6 arasi tak tak bisey cakar gibi sesler yapiyo tak tak tak tak beynim zonkluyo
Bu delinin yuzunden her gece 2 de uyaniyorum ne kadar denesemde geri dalamiyorum
Bir delinin yuzunden tum gun ruh gibi dolaniyorum bas agrisiyla bas donmesiyle
Yemin ederim gece olsun istemiyorum artik temizliginide gece yapiyo makina calistiriyo gece
2 kez konustum yapma etme o saatte yatiyoz biz dedim herkes gibi gece ya hani bana diyoki o saatler gece degil gunduz benim icin gece2-6 arasi onun icin sabahmis ona gore yasiyo Allah askina normalmi bu ya
Hic denemadim ben hep yan taraflarima yatarim bide kulaklar sorunlu ztn tikanmaya musait yanima yattikca tipa ya derine gidip kulagimi zedelersebence kendi anormal.
ben çok uzun süredir evdeyim bi dönem uyku düzenim berbattı sabah 8 de yatar akşam 6da kalkardım ama gecenin köründe gürültü yapmazdım evde dolanmazdım mutfaktan birşeyi bile sessizce alırdım (ah o bulaşıklık)
yani ben kendi gürültümden bile rahatsız olurum yüksek sesle birşey izleyemem vs yere bişi düşse sesi rahatsız eder insanlar çok gebeş. ben artık içki içmekten kulakları falan gitmiş öyle düşünüyorum
kulak tıpası kullansana
Hic denemadim ben hep yan taraflarima yatarim bide kulaklar sorunlu ztn tikanmaya musait yanima yattikca tipa ya derine gidip kulagimi zedelerse
Veya kulaklik o da ayni korkuyorum kulagimi zedeler diye
Yagmur sesini son ses acip yatiyim diyorum onu duymamak icin hoparlorde ama uyurken o da rahatsiz ediyo
Napcam ben ya
Yönetici diye birileri yok mu?
Israrla bu durum hakkında görüşün güzelce konuşmaya çalışın.
Belki işe yarar.
Dini yorum ne alaka onu anlamadım ben.
Kulaklikla tum gece ses dinlenirmi ya kulaga zarar degilmi o dakulak enfeksiyonu falan yoksa temiz kullanırsan sıkıntı olmuyor tıpayla.
yağmur sesi değil de uçak sesi falan baya iyi oluyor ya da ateş şömine sesi ama tak tuka çare yok kulaklıkla dinle dediler topikte bana da onu dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?