- Konu Sahibi esmergizmo
-
Ben hatırladım bu komsuları. Değiştiremiyorsam kabulleniyorum. Kafam rahatlıyor. Beklentimi sıfıra indiriyorum. Mesela ses yapıyorlar ya iyi ki evi yıkmıyorlar diyerek avutmaya calısırım kendimi. (ben size sikayet edin demiştim bazı cekinceleriniz vardı)arkadaşlar diyelim belli bir süre bir duruma katlanmak zorundasınız nasıl sabrediyorsunuz bu duruma?
zor insanlarla yaşamak/çalışmak vs gibi düşünün nasıl tahammül edebiliyorsunuz? kendinizi nasıl sakin tutup hedefinize odaklı kalabiliyorsunuz?
konu açma sebebi gece beni uyutmayan komşum. kendisiyle her tür iletişimi denedim olmuyor konu açma amacım buna çözüm bulmak değil artık yani gece 4 5 kez uyandırıyor, gündüz de deli gibi ders çalışmam gerek. bu duruma tahammül etmem gerek yoksa kendimi sinir ettiğimle kalıyorum. o yüzden önemsememeyi umursamamayı nasıl sağlayacağım derdim o. elbet benden kötü şartlara tahammül eden olmuştur nasıl sabrettiniz?
not: dini yorum yapmayın lütfen.
Bu konuda nasıl dini bı yorum gelebilirde uyarı yaptınız merak ettim
Dini yorum yapılır mı bu konuya?
Ne ilgisi var anlamadım
50 lira ucuza verdikten sonra ne kiracılae gelir merak etmeyin. Hiç yoktan iyidir misali.
Benim binam manyak dolu siz bir daireden şikayet ediyorsunuz ben sağımdan aşağımdan çaprazımdan girişteki dükkanlardan hepsinden şikayetçiyim
ya sabır için sureler falan paylaşılır belki diye düşündüm.
Ben hatırladım bu komsuları. Değiştiremiyorsam kabulleniyorum. Kafam rahatlıyor. Beklentimi sıfıra indiriyorum. Mesela ses yapıyorlar ya iyi ki evi yıkmıyorlar diyerek avutmaya calısırım kendimi. (ben size sikayet edin demiştim bazı cekinceleriniz vardı)
Siz görmezden gelin bu durumda yapılacak en iyi sey bu gbi. Ev alma komsu al Die o yüzden diyorlar sanırım =(evet konu açmıştım daha önce.
valla bak şu an yazarken bişeyler atıyor yere. muhtemelen yine beni tetiklemeye çalışıyorlar ama bir daha yapmayacağım anneme söz verdim. belki tepki görmezse bıkar dedim yani. eğlence yaptı iyice beni.
Ben müzik dinleyerek uyumaya alıştım artık tıpa olunca basınç oluyor gibi hissediyorum rahatsızlık veriyor.of o zaman muhit değiştirmek lazım.
bakın mesela alt komşu da tv izliyor yüksek sesle ama 12 dedi mi keser. biraz tıktık yaparsak da hemen kapatır. hani böyle insan gibi olsalar biz de tahammül gösteririz ama hem yalancı hem yüzsüz olunca insan sinirleniyor haliyle.
size kulak tıpası lazım o zaman.
ben de çatı katı daire istiyorum en azından alt katım gürültü yaparsa izolasyon falan yaptırabilirim ama üst kata izolasyon işe yaramıyormuş.
Yok artık o kadar da değil.
Sabredin tabii sabır güzel şey orası ayrı.
Siz de onu rahatsız edin.
Siz de gürültü yapın
Siz görmezden gelin bu durumda yapılacak en iyi sey bu gbi. Ev alma komsu al Die o yüzden diyorlar sanırım =(
Olur insallah. Siz bir atanın da istediğiniz noktaya gerisi hallolur =)valla kesinlikle doğru ya. kiraya da o yüzden çıkamadık çünkü bilemezsin komşular nasıl kontrat yaptın mı da mecbur vereceksin.
müstakil ev istiyorum ya inş olur bi gün
Ben müzik dinleyerek uyumaya alıştım artık tıpa olunca basınç oluyor gibi hissediyorum rahatsızlık veriyor.
Çatı katındayım. Üzerime bişey silkeleyen biri yok. Zıplayan hoplayan biri yok doğru ama aşağıdan yada yandan da geliyor ses. Ayrıca yağmurlu günlerde şangır şungur ses geliyor :) gece yağmurları biraz tatsız oluyor
Kulaklık tak .
Sende vur duvarlara .
Olur insallah. Siz bir atanın da istediğiniz noktaya gerisi hallolur =)
Hahaha su dönem Bi gecsin cidden duymayacaksınız bile rahatlayınca =)ay inşzaten şu zorlukları bi aşayım artık kimse beni yıldıramaz neler çektim be
Ben bu konuda cok iyiyim ama nasil yapiyorum bilmiyorum. Bu sanirim tecrubeyle alakali, bazen gercekten tepki veremediginiz olaylar yasiyorsunuz ve susmayi da duruma adapte olmayi da oyle ogreniyorsunuz
Hahaha su dönem Bi gecsin cidden duymayacaksınız bile rahatlayınca =)
Aslında yağmur sesi güzel de uykuda nedense uyandırma isteği oluşturuyor bende bölüyor yani yoksa güzel oluyor.ay ben çok severim o sesi hatta gece açıyorum telefondan arka fon olarak bazen.
gelir ya her yerden. yani apartman adabı denen bir şey var. ben aşırı sessizimdir odamda o yüzden zaten hamamböceği gibi beni bulurlar böyle yüzsüz tipler oh burası sessiz falan diye.
o kulaklık işini deneyeceğim ne dinliyorsunuz gece? aslında sp...fy üyeliğim de var dinlenmiş kalkıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?