değiştirilemeyecek durumlarda nasıl sabır gösteriyor tahammül ediyorsunuz?

Ben hatırladım bu komsuları. Değiştiremiyorsam kabulleniyorum. Kafam rahatlıyor. Beklentimi sıfıra indiriyorum. Mesela ses yapıyorlar ya iyi ki evi yıkmıyorlar diyerek avutmaya calısırım kendimi. (ben size sikayet edin demiştim bazı cekinceleriniz vardı)

of o zaman muhit değiştirmek lazım.

bakın mesela alt komşu da tv izliyor yüksek sesle ama 12 dedi mi keser. biraz tıktık yaparsak da hemen kapatır. hani böyle insan gibi olsalar biz de tahammül gösteririz ama hem yalancı hem yüzsüz olunca insan sinirleniyor haliyle.

size kulak tıpası lazım o zaman.

ben de çatı katı daire istiyorum en azından alt katım gürültü yaparsa izolasyon falan yaptırabilirim ama üst kata izolasyon işe yaramıyormuş.

evet konu açmıştım daha önce.

valla bak şu an yazarken bişeyler atıyor yere. muhtemelen yine beni tetiklemeye çalışıyorlar ama bir daha yapmayacağım anneme söz verdim. belki tepki görmezse bıkar dedim yani. eğlence yaptı iyice beni.

Siz görmezden gelin bu durumda yapılacak en iyi sey bu gbi. Ev alma komsu al Die o yüzden diyorlar sanırım =(

Ben müzik dinleyerek uyumaya alıştım artık tıpa olunca basınç oluyor gibi hissediyorum rahatsızlık veriyor.
Çatı katındayım. Üzerime bişey silkeleyen biri yok. Zıplayan hoplayan biri yok doğru ama aşağıdan yada yandan da geliyor ses. Ayrıca yağmurlu günlerde şangır şungur ses geliyor :) gece yağmurları biraz tatsız oluyor

Yok artık o kadar da değil.

Sabredin tabii sabır güzel şey orası ayrı.

Siz de onu rahatsız edin.
Siz de gürültü yapın

valla yaptım ama boş beleş tipler kâr etmiyor. kadın zaten bütün gün evde saykopat gibi bi de yalan atmışlar ilk taşındıklarında evliyiz kadın da bankacı demişler

halbuki yalan yani tüm gün evde gece de gürültü yapıyor.

canı sıkılıyor heralde bana sardı. bunla uğraşıyor. bi ara baya tepkisizdim o sıra deli gibi kavga ediyordular. ben gece gürültü var diye şikayet edince birden kavgaları kesiliyor kadın bu durumu kullanıyor sanki kendi lehine.

belki tamamen tepki vermezsem sıkıntıdan kavga ederler adam kadını şutlar kurtulurum ya

Siz görmezden gelin bu durumda yapılacak en iyi sey bu gbi. Ev alma komsu al Die o yüzden diyorlar sanırım =(

valla kesinlikle doğru ya. kiraya da o yüzden çıkamadık çünkü bilemezsin komşular nasıl kontrat yaptın mı da mecbur vereceksin.

müstakil ev istiyorum ya inş olur bi gün

ay ben çok severim o sesi hatta gece açıyorum telefondan arka fon olarak bazen.

gelir ya her yerden. yani apartman adabı denen bir şey var. ben aşırı sessizimdir odamda o yüzden zaten hamamböceği gibi beni bulurlar böyle yüzsüz tipler oh burası sessiz falan diye.

o kulaklık işini deneyeceğim ne dinliyorsunuz gece? aslında sp...fy üyeliğim de var dinlenmiş kalkıyor musunuz?

Ben bu konuda cok iyiyim ama nasil yapiyorum bilmiyorum. Bu sanirim tecrubeyle alakali, bazen gercekten tepki veremediginiz olaylar yasiyorsunuz ve susmayi da duruma adapte olmayi da oyle ogreniyorsunuz

Ben bu konuda cok iyiyim ama nasil yapiyorum bilmiyorum. Bu sanirim tecrubeyle alakali, bazen gercekten tepki veremediginiz olaylar yasiyorsunuz ve susmayi da duruma adapte olmayi da oyle ogreniyorsunuz

ya ne güzel. ben çok dik bir insandım son dönemlerde kendimi esnettim bazı konularda. gurur yapmamayı gerekirse defansa çekilmeyi öğrendim faydasını da gördüm biraz gamsız ve tabiri caizse gebeş olmanın insana katkısı olduğunu düşünüyorum ama hiç benim yapım değil biraz taktik verseniz mesela ne düşünüyorsunuz nasıl adapte oluyorsunuz

Aslında yağmur sesi güzel de uykuda nedense uyandırma isteği oluşturuyor bende bölüyor yani yoksa güzel oluyor.

Yüzsüzlerle uğraşmak sabır ve akıl ister sizde hepsi mevcut boşverin sakin olun.

Ben çocukluğumdan beri alışkınım müzik bir parçam gibi ders çalışırken uyurken iş yaparken vs vs. Bende muud üyeliği var bazen oradan slow müzikler dinliyorum playlistten yani özellikle açtığım bi parça yok. Ruh halime göre r&b rap rock her çeşit var alışkın olduğum içinde rahatlıkla uykuya geçebiliyorum ama siz daha çok doğa sesleri veya akustik müzikler dinleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…