- 13 Nisan 2007
- 33.874
- 103.400
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Kızlar dun gece gidemedik...ama berbat bir geceydi...
Bugun norolojiye geldik ama bingo randevusuz almadilar bu sefer acilden girdim kirmizi alan bolumune aldilar tomografi cekildi kan alindi simdi emar bekliyoruz...
Butun gece mutfakta bekledi bana 10 tl vercekler sigra alcam deyip durdu
Anne diyorum para var bakkal kapalı
Sonra gitti karsi komsunun kapisini tiklatti sabahin 5inde zor soktum eve neymis ona isaret etmis sigara vercekmis...
Hep sanrılar gordu...evde bilmem kac kisi daha varmis
Esime askim dedim diye ya karisi kizarsa diyor...beni tanimiyor ama kizina benzetiyor hep ...
Gitmek istemedi gece...yanindaki abiyle git dedi (eşim)bugun kimligine el koyup kandırdım getirdim cok kotuyum diye
Acildeki doktor kanama olasiligi az dedi ama bilmiyorum
2 saattir bekliyoruz emar icin hala ufgg
Yoğunlarmış
Sonuclar temiz kızlar
Alzheimer olabilirmiş noroloğun görmesi lazımmış...
Alzheimer için çok erken bir yaşSonuclar temiz kızlar
Alzheimer olabilirmiş noroloğun görmesi lazımmış...
En erken 2 gun sonraya randevu alabildim işte ...unutkanlığı ve sanrıları çoğaldı sanki düne göre...dehşetle dinliyorumAlzheimer için çok erken bir yaştekrar çok geçmiş olsun.
Çoğaldıysa acile götürüp durumu bir anlatınEn erken 2 gun sonraya randevu alabildim işte ...unutkanlığı ve sanrıları çoğaldı sanki düne göre...dehşetle dinliyorum
Başını çarptı gibi bir yazını okumuştum sanki, buna bağlı olarak gelişmiş olabilir, normalde bizim bildiğimiz alzheimer'da belli bir süreç var, mesela önce basit şeyleri anlık unutmalar oluyor, çarşıya gittiğini unutmak gibi ya da kimle konuştuğunu, bu böyle bir yıl kadar sürüyorEn erken 2 gun sonraya randevu alabildim işte ...unutkanlığı ve sanrıları çoğaldı sanki düne göre...dehşetle dinliyorum
Ya acile gidin canım gene ne duruyorsun birşey yapsınlar belki yatırırlar ne bilimEn erken 2 gun sonraya randevu alabildim işte ...unutkanlığı ve sanrıları çoğaldı sanki düne göre...dehşetle dinliyorum
Vardı ama normaldi gibi...acikcasi annemi ayda 1 veya 2 gorurdum...telde konusuyorduk ama oyle gozume batan bisey yoktu...alkol sorunu var zaten annemin yıllara dayanan...alkole yormuş da olabilirim ...offf bilmiyorum ya...Başını çarptı gibi bir yazını okumuştum sanki, buna bağlı olarak gelişmiş olabilir, normalde bizim bildiğimiz alzheimer'da belli bir süreç var, mesela önce basit şeyleri anlık unutmalar oluyor, çarşıya gittiğini unutmak gibi ya da kimle konuştuğunu, bu böyle bir yıl kadar sürüyorannende öncesinde böyle göze gözükmeyen ama düşününce evet bazı şeyleri unutuyordu dediğin şeyler var mı geçmişte ? Varsa travmaya bağlı değildir.
Allah sana güç versin anneni öyle görmek hiç de kolay değil, annene de şifalar diliyorum, ne diyeceğimi de bilemedim, rahatlatmaya çalışayım derken elime yüzüme bulaştırmak da istemiyorum, umarım geçici bir durumdur.
Sonuclar elimde değil vermedilerKova hatunu elinizde sonuçlar var mı? alzheimer kendisini bir gecede belli etmez ki, birçok farklı belirtisi olur.
Konu annem...
Bir gecede insanın başına neler geliyormuş meğer
Bugun surekli benimle yeniden yeniden tanışmaya calıstı,evimi iş yeri olarak algılıyor oglumu esimi arada animsiyor ama en cok beni unutmuş
Yarin ilk is norolog...başım agriyor diye benimle gelmesini ikna ettim
Nefes alamıyorum...
Canım acil bisey yapmadı ki...düne gore sıklastı herseyi anlattım nöroloji dediler iste...Ya acile gidin canım gene ne duruyorsun birşey yapsınlar belki yatırırlar ne bilim
Emar tomografi kan hepsine bakıldıBugün ilk belirtileri görünce neden doktora götürmediniz? Hemen acile götürün. Tedavisine başlansın. Belki erken teşhis önemlidir. Atıyorum belki beyninde bir yerde enflamasyon vardır da onun hastanede tedavi edilmesi gerekiyordur.
Emar tomografi kan hepsine bakıldı
bu tür hastalıklar özelde tedavi sonuç vermez ruh sağlıkSonuclar elimde değil vermediler
Yarın özele gotursem mi diye dusunuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?