Dehşet içindeyim,boğuluyorum

Gitmek istemedi gece...yanindaki abiyle git dedi (eşim)bugun kimligine el koyup kandırdım getirdim cok kotuyum diye
Acildeki doktor kanama olasiligi az dedi ama bilmiyorum
2 saattir bekliyoruz emar icin hala ufgg
Yoğunlarmış

Kıyamam... Sana da anneciğine de kıyamam...
Allahım en yakın zamanda kolaylık göstersin inşallah...
Hiç bir anne hasta olmasın,olmasın,inşallah...

En erken 2 gun sonraya randevu alabildim işte ...unutkanlığı ve sanrıları çoğaldı sanki düne göre...dehşetle dinliyorum
Başını çarptı gibi bir yazını okumuştum sanki, buna bağlı olarak gelişmiş olabilir, normalde bizim bildiğimiz alzheimer'da belli bir süreç var, mesela önce basit şeyleri anlık unutmalar oluyor, çarşıya gittiğini unutmak gibi ya da kimle konuştuğunu, bu böyle bir yıl kadar sürüyor annende öncesinde böyle göze gözükmeyen ama düşününce evet bazı şeyleri unutuyordu dediğin şeyler var mı geçmişte ? Varsa travmaya bağlı değildir.

Allah sana güç versin anneni öyle görmek hiç de kolay değil, annene de şifalar diliyorum, ne diyeceğimi de bilemedim, rahatlatmaya çalışayım derken elime yüzüme bulaştırmak da istemiyorum, umarım geçici bir durumdur.

Vardı ama normaldi gibi...acikcasi annemi ayda 1 veya 2 gorurdum...telde konusuyorduk ama oyle gozume batan bisey yoktu...alkol sorunu var zaten annemin yıllara dayanan...alkole yormuş da olabilirim ...offf bilmiyorum ya...

Annemle,anne kiz iliskimiz baya sarsılmış da olsa uzun zamandır,onu bu halde gorunce kucuk caplı travma gecirdim
Robotlaştım resmen...

Bugün ilk belirtileri görünce neden doktora götürmediniz? Hemen acile götürün. Tedavisine başlansın. Belki erken teşhis önemlidir. Atıyorum belki beyninde bir yerde enflamasyon vardır da onun hastanede tedavi edilmesi gerekiyordur.

Emar tomografi kan hepsine bakıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…