- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Istanbulda degilimSanirim atak geciriyor balikli rum veya diger hastahaneleri deneseniz?
Ben bu durumlardaki boslugu anlayamiyorum cok uzuldum yasadiklariniza
Yap sakinlestiriciyi gotur akildan ote varmi kadin zorda iste
Ama yetki ve sorumluluklar bagliyor
Cok uzuldum ya icim parcalandi
Su an yaninizda olup destek olmayi cok isterdim
Istanbulda degilim
Benim annem de düşüp kafasını çarpmıştı geçen aylarda. O an yaşadığım dehşeti kelimelerle anlatamam. Önce bir şeyim yok dedi sonra da yaşadığı şeyi hatirlamamaya başladı. Yani bana ne oldu, neden burnum kanadı vs gibi şeyler. Ben hemen kaptigim gibi hastaneye götürdüm . Allah'tan hiçbir şeyi yokmuş. Sonradan hafızası yerine geldi zaten. Neden hemen goturmediniz , böyle kafayi çarpmak vs tehlikeli şeyler. Ama yine de çok kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Olsa iki hafta boyunca olurdu. Muhtemelen geçici bir şeydir. Allah şifa versin geçmiş olsun.Konu annem...
Bir gecede insanın başına neler geliyormuş meğer
Bugun surekli benimle yeniden yeniden tanışmaya calıstı,evimi iş yeri olarak algılıyor oglumu esimi arada animsiyor ama en cok beni unutmuş
Yarin ilk is norolog...başım agriyor diye benimle gelmesini ikna ettim
Nefes alamıyorum...
Annem arkadasinin yanina gitmis sukur
Rol yaptigini sanmiyorum ...zaten psikolojisi ve değerleri saglikli degil..surekli bir unutma icinde degil ama normal da degil...Allah biliyor ya 3 gundur ne ddogru duzgun uyudum ne bisey...elimden gelenini yaptım...artık kendi bilirDemek ki aklı başında imiş
Arkadaşını bulabildiğine göre
Sizi düşman bellemiş arkadaşı doktora götürsün
Haberim yoktu düştüğünden...o gün soyledi bana daBenim annem de düşüp kafasını çarpmıştı geçen aylarda. O an yaşadığım dehşeti kelimelerle anlatamam. Önce bir şeyim yok dedi sonra da yaşadığı şeyi hatirlamamaya başladı. Yani bana ne oldu, neden burnum kanadı vs gibi şeyler. Ben hemen kaptigim gibi hastaneye götürdüm . Allah'tan hiçbir şeyi yokmuş. Sonradan hafızası yerine geldi zaten. Neden hemen goturmediniz , böyle kafayi çarpmak vs tehlikeli şeyler. Ama yine de çok kötü bir şey olacağını sanmıyorum. Olsa iki hafta boyunca olurdu. Muhtemelen geçici bir şeydir. Allah şifa versin geçmiş olsun.
Rol yaptigini sanmiyorum ...zaten psikolojisi ve değerleri saglikli degil..surekli bir unutma icinde degil ama normal da degil...Allah biliyor ya 3 gundur ne ddogru duzgun uyudum ne bisey...elimden gelenini yaptım...artık kendi bilir
Arkadasiyla konustum...onu yonlendirdim irtibat halinde olucam
Yok ...zaten normalde de bizle yasamiyorRol değil de hastaneden sonra biraz toparlamış olabilir
Sizin anahtarınız var mı
Gece falan gelip zarar vermesin sizlere
Rol yaptigini sanmiyorum ...zaten psikolojisi ve değerleri saglikli degil..surekli bir unutma icinde degil ama normal da degil...Allah biliyor ya 3 gundur ne ddogru duzgun uyudum ne bisey...elimden gelenini yaptım...artık kendi bilir
Arkadasiyla konustum...onu yonlendirdim irtibat halinde olucam
Şizofreni değil mi? Benim de aklıma o geldi :/Kova,
tüm yazdıklarını okudum, annenin alzheimer olmadığına sevindim ama ağır bir psikolojik sorunu olduğunu görünce üzüldüm, bugün yaşananlara bakarsak ağır bir psikolojik soruna benziyor gülüm, tam olarak hastalığının tanısı nedir bilemem ama yaptıkları çok tanıdık geldi, ilaç tedavisi görmediği sürece seni onu öldürmeye çalışan, mallarına parasına el koyan kötü evlat olarak anlatacak çevreye, hatta belki şu an şöyle anlatıyor olabilir evime el koydular paralarımı da aldılar beni öldürme planları yapıyorlardı kaçtım, hadi bunu tolere edersin diyelim ama gördüğü halüsinasyonlar yüzünden etrafında gezen, hatta gezmeyen ama gezdiğini düşündüğü herkesi onu öldürmek isteyen kötü insanlar olarak anlatacak, sürekli paranoya yaşayacak, ona inanmayanları da düşmanı belleyecek, Allah yardımcınız olsun.
Ambulans bile elleşmiyor kişi istemedikten sonra...vhalla bende bilmiyorumCanım annen bu durumdayken hastane nasıl bırakıyor kendileri psikiyatri servisine yatırması gerekmiyor muay bu hastaneleride anlamadım hiç
Şizofreni değil mi? Benim de aklıma o geldi :/
Evet esim icin bugun polise demiski bu uyusturucu kullaniyor :) Allahtan polis ciddiye almadı yoksa neyle ugrasirdik bide kim bilirtanı koymak haddim olamaz ama maalesef anlattıkların aklıma bu hastalığı getirdi tabii annen teşhis ve tedaviyi kabul ederse asıl sorun nedir anlaşılacaktır lakin başından beri alzheimer şüphesi mantıklı gelmiyordu, alkol bu işin neresindedir bilemiyorum ama bir komşum uyuşturucu bağımlılığı sonrası bu hastalıkla tanışmış, etken miydi yoksa genetik yatkınlık var mıydı o kadar detayını bilmiyorum ama bağımlılığı sonrası böyle oldu diye anlatılmıştı bana, herkesi potansiyel tehlike olarak görürler, hastalık halüsinasyonlara neden olduğu içinde kafalarında kurdukları kişilere iftira atma potansiyelleri de oluyor, offf ne bileyim Kova hem annene üzüldüm hem senin çaresiz çırpınışlarına, dikkatli olun olur mu? Annen şu an sağlıklı düşünemiyor ve kafasından neler geçtiğini bilemeyiz
Sizoferini bi yakinim var. Genetik bisey babaannesinde ve amcasnda vsr ve 30 yaşına kadsr cikan biseymis o zamana kadr oldu oldu. Şizofreni olduğunu sanmıyorum. Mr sonucunu gösterdiniz mi ? Dunku hastaneden olaniŞizofreni değil mi? Benim de aklıma o geldi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?