- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Kova hatunu
-
Hepsi temiz dedilerSonuç? Kafasını çarptıktan sonra olduğunu söylediniz değil mi?
Tıp fakultesi randevu vermiyorbu tür hastalıklar özelde tedavi sonuç vermez ruh sağlık
Devlet hastanedeki doktorlar çok daha tecrübeli er ilaç konusundada böyle
Sonuclar elimde değil vermediler
Yarın özele gotursem mi diye dusunuyorum?
Anneminde 2 dili var...hep yabancı olanla cevap verdi bugun doktorlarasonuçlar olsaydı ben babama sorayım diyecektim. bilmiyorum bir anda böyle her şeyi unutması garip yani tomografide filan da çıkmadıysa acilde de bir şey yapamazlar. kullandığı ilaçlar filan var mı, mesela onları alıp almadığını hatırlıyor mu?
benim dedemde alzheimer-demans var. kendisi türkçeyi unuttu mesela rusça konuşabiliyor sadece, ilaçlarını alıp almadığını unutuyor, saat akşam 5 te arıyorum "sabahın köründe aranır mı daha kahvaltı yapmadık" diyor. ama bunlar hep bir süreç içinde oldu. bir sabah uyanıp bu hale gelmedi. anneniz henüz çok genç, iyi bir nörolog bulun gerekirse özele götürün çünkü ben kendi adıma bu doktorların tanısından tatmin olmadım. alzheimer olabilir demek hiçbir şeyi ifade etmiyor.
Vardı ama normaldi gibi...acikcasi annemi ayda 1 veya 2 gorurdum...telde konusuyorduk ama oyle gozume batan bisey yoktu...alkol sorunu var zaten annemin yıllara dayanan...alkole yormuş da olabilirim ...offf bilmiyorum ya...
Annemle,anne kiz iliskimiz baya sarsılmış da olsa uzun zamandır,onu bu halde gorunce kucuk caplı travma gecirdim
Robotlaştım resmen...
ederler randevu almak şart değil sabah erken gidin sıranızı alınTıp fakultesi randevu vermiyor
O zaman yarın gitsek kabul ederler dimi?
Sonuçları netten çıkarabilirsin canım annenin tcsi ve hastaneden bir barkot varsa ordaki hasta no veya protokol nodanSonuclar elimde değil vermediler
Yarın özele gotursem mi diye dusunuyorum?
Oyle yapayım o zamanederler randevu almak şart değil sabah erken gidin sıranızı alın
Evet yarın artık insallahTıp fakültesine gidemezsiniz ama başka ruh sağlık devlet hastanesine randevusuz
Tedavi olabilir anneniz
Sağolasın bibim ya ama elimde herhangi bir no yok su anSonuçları netten çıkarabilirsin canım annenin tcsi ve hastaneden bir barkot varsa ordaki hasta no veya protokol nodan
Hastanenin sitesinden canım
Hastaneyi gittiginiz hiç bir belge yokmu barkot falan hepsinde olur :/ her hangi birşey sonucu almak icin verilen kağıt kayıt kağıdıEvet yarın artık insallah
Sağolasın bibim ya ama elimde herhangi bir no yok su an
Hayır...bide annemin cantasına bakim durHastaneyi gittiginiz hiç bir belge yokmu barkot falan hepsinde olur :/ her hangi birşey sonucu almak icin verilen kağıt kayıt kağıdı
Ben gittim bütün hastanelerin barkodlarıni atmadan kaydediyorum sonra lazım oluyor aklında olsun canım seninde teline kaydetHayır...bide annemin cantasına bakim dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?