dekolman plasenta nedeniyle bebeğini kaybedenler

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki suçluluk duygusu, umutsuzluk, hayal kırıklığı ,yaşamak istememek konuşmak bile ağır geliyordur şu an sana ama inannç ve tevekkül çok önemli kendini sakın bırakma sebepsiz yere rabbim hiç bir sıkıntıyı yaşatmaz kuluna sana cennet kapılarını araladı bunu düşün bebeğinin ne güzel bir alemde hayata başladığını hayal et insanın acısıda merhemi de kendi içindedir . Sen istersen rabbimden vermeyeceği hiç bir şey yoktur zaman ve inşallah tekrar anne alabilme umudu iyileştitecektir seni.İnan ben doğduğundan beri oğlumla bile hep abisini konuşuyorum bizi bekliyor cennettte ordan seni yolladı bize bir gün hepimiz orda buluşucaz diye anlatıyorum unutulmuyor tabi yokluğu ben hep burayı takip ediyorum iyi geliyor ihtiyacın olduka yazışalım kendine iyi bak
Başta çok korkunctu. Sağlıkla giden bir hamilelik kontrol için gidiyorsun ve bebeğinin öldüğünu öğreniyor sun. Hemen çözüm arayışı sonra acaba doktor mu bilemedi diye başka hastanelerde ümit arayışı cevaplar aynı. Sonra suni sancı taşlasmis bir vücut cevapsız.arkasından tekerlekli sandalyede ameliyat yolu eşinle helallesme gözyaşı. Masa başında bir sürü insan sanki onlar kasap sen kurban gözyaşı acı ve sonra karanlık sadece 15 dakika bilemedin yarım saat 9 ayin tamamı ve korkunç bir boşluk

canm Rabbim sabır versin .seni çok iyi nalıyorum.ilk günler insan hep sebep arıyo.kendini hiç suçlu hissetme.Allah verdi Allah aldı.ciğer yangını en zor acı.insann doğum yapıp eve dönmesi boş beşik .cok acı ama güçlü ol ve hep dua et.kendi sağlığına dikkat et yeniden bebğin olur inş.ben de 5 ay önce 39 haftalık kızımı dekolman pleasntadan kaybettim hala içim acıyo ama ilk günler gibi olmuyo yeni bebeği düşünmek bile insanı biraz rahatlatyr.ben kızıma ancak 2 yıl sonra hamile kaldm.geç kavustum erken kaybettim. ama yokmuş nasibi.bi arkadaşmn yaklaşk 18 yıl önce ilk bebeğinde 6.5 aylıkken yaşamş aynı durumu şu anda 3 cocuğu var.inş bizlerin tekrar olur.dua edip sabretmek gerkiyo
İnşallah Allahtan ümit kesilmez kim derdiki böyle bir şey başımıza gelecek inanmak çok zor. Odası bomboş ben bomboş bebegimi defnettik. O artık bir melek cennet kuşum Umut Talham bu dünyadan daha güzel bir yerde daha mutlu daha güvende Rabbime emanet

canm çok kaldı mı doğuma.bir de sen tahlil flan yaptrdn mı.şu anda iğne kullanıyor msn

3 hafta falan kaldı canım genetik bölümüne trombofili paneli testi yaptırdım 2 tane homozigot mutasyonum çıktı yani hafif pihtilasma varmış coraspin kullandım hamileliğin başından beri 32 de bıraktım şimdi clexan iğne yapıyorum her gun

merhaba bengisu evet sezeryan oldum ilk bebeğimi de sezeyanla almıştı hem o yüzden hemde 36+4 te sağlık durumu ve gelişimi yiy olduğu için erken sezeryan yapmak istedi doktorumuz şükür ki güzel bir operasyonla kucağımıza aldık

merhaba bengisu evet sezeryan oldum ilk bebeğimi de sezeyanla almıştı hem o yüzden hemde 36+4 te sağlık durumu ve gelişimi yiy olduğu için erken sezeryan yapmak istedi doktorumuz şükür ki güzel bir operasyonla kucağımıza aldık
Tebrik ederim darısı bütün melek annelerinin başına insallah

Bugün doktora gittim hem dikiş ödemleri hem otopsiyi göstermek için dikiş ödemeleri 6 ayda ancak iyileşir dedi tekrar ne zaman hamile kalabilirim dedim 1 buçuk yıl dedi. Bende 6 ayda hamile olanlar oluyor. Tehlikeli mi dedim. Direk kızdı sizin sorunuzun cevabı 1 buçuk yıl dedi kestirip attı. Bu doktorlar kesinlikle insanların ruh halinden anlamıyor

Bugün doktora gittim hem dikiş ödemleri hem otopsiyi göstermek için dikiş ödemeleri 6 ayda ancak iyileşir dedi tekrar ne zaman hamile kalabilirim dedim 1 buçuk yıl dedi. Bende 6 ayda hamile olanlar oluyor. Tehlikeli mi dedim. Direk kızdı sizin sorunuzun cevabı 1 buçuk yıl dedi kestirip attı. Bu doktorlar kesinlikle insanların ruh halinden anlamıyor
evet bazı doktorlar hiç halden anlamıyo.başka doktora da görün bence.ama yaş çok önemli.canm kaç yaşndasın?iyice iyileş acele etme bence ben de ilk başta 6 ayı duyunca bile yıkılmıştım nasl sabredecem diyordum.ama geçti 5 ay zor olsa da geçiyo işte.şimdi 5 ay bitii önce doktoruma gidecem o yeterli derse düşünürüz yoksa 1 ay daha da beklerim.hayırlısıyla kucağıma alayım da bir iki ay sorun değil.cnam bu durumda rahim de alınıyormuş.çok şükür böyle bi durum yaşamadık.yani ben kendimi böyle teselli ediyorum.sen de güçlü olmaya çalış.Her şey Allahtan.veşu da var bebekklrimiz yaşasaydı karnımızda oksijensiz kaldığı için muhakkak bi sağlık sorunu olacaktı.ben bebeğim gözümün önünde acı çektiğini oun üzüldüğünü görmek beni kahrederdi.en azından o iyi bi yerde mutlu ve beni bekliyo.elbet kavuşuruz birgün.ve bu tarafta da başka evlatlarm olur onlarla acım diner.hiçbir zaman geçmez ama dinerçsen de böyle düşün ve toparlanmaya bak.Allah sabır ve dayanma gücü versin

sağlıcakla büyüt canm.bizlere de dua et.hayırlı evlat olur inş

sağlıcakla büyüt canm.bizlere de dua et.hayırlı evlat olur inş

Merhaba hanımlar bende kızım 35. Haftasindayken şiddetli sancilarim oldu karnima bıçak saplanmasi gibi dr gittigimde doğuma hazırlık sancilari dedi 3 gün sonra siddetli kanama ile kostuk doktora pihtilasma icin iğne de kullaniyordum sezeryane alindim hemen cok şükür saglik dogdu bebegim kan yuttugu icin midesi yikandi bir gun kuvezde kaldi şimdi 4yasini doldurdu Allahima şükürler olsun şimdi yeniden bebek istiyorum yine yaşamaktan korkuyorum ya tekrarlaraa bebege bisey olursa diye dr risk var ama bunun icin gebe kalma demeyiz dedi rabbime sigindim

evet bazı doktorlar hiç halden anlamıyo.başka doktora da görün bence.ama yaş çok önemli.canm kaç yaşndasın?iyice iyileş acele etme bence ben de ilk başta 6 ayı duyunca bile yıkılmıştım nasl sabredecem diyordum.ama geçti 5 ay zor olsa da geçiyo işte.şimdi 5 ay bitii önce doktoruma gidecem o yeterli derse düşünürüz yoksa 1 ay daha da beklerim.hayırlısıyla kucağıma alayım da bir iki ay sorun değil.cnam bu durumda rahim de alınıyormuş.çok şükür böyle bi durum yaşamadık.yani ben kendimi böyle teselli ediyorum.sen de güçlü olmaya çalış.Her şey Allahtan.veşu da var bebekklrimiz yaşasaydı karnımızda oksijensiz kaldığı için muhakkak bi sağlık sorunu olacaktı.ben bebeğim gözümün önünde acı çektiğini oun üzüldüğünü görmek beni kahrederdi.en azından o iyi bi yerde mutlu ve beni bekliyo.elbet kavuşuruz birgün.ve bu tarafta da başka evlatlarm olur onlarla acım diner.hiçbir zaman geçmez ama dinerçsen de böyle düşün ve toparlanmaya bak.Allah sabır ve dayanma gücü versin
Seninde mi sezeryan dogum du yoksa normal mi doktor 1,5 seneyi genel söyledi yani benim fizyolojik yapima yada iyileşme süRemi bilerek değil zaten çok itici bir adamdı. Ben de senin gibi halime binlerce kez sukrediyorum ve evet bebegim çok güzel bir yerde onunla ilgilenen ona bakan melekler var bazen gözlerimi kapatıp gülen bebekleri düşünüyorum mutluluktan bağıra bağıra gülen bebisler ve benim bebegimde bu kadar mutludur diyorum içime şu serpiliyör o zaman

Seninde mi sezeryan dogum du yoksa normal mi doktor 1,5 seneyi genel söyledi yani benim fizyolojik yapima yada iyileşme süRemi bilerek değil zaten çok itici bir adamdı. Ben de senin gibi halime binlerce kez sukrediyorum ve evet bebegim çok güzel bir yerde onunla ilgilenen ona bakan melekler var bazen gözlerimi kapatıp gülen bebekleri düşünüyorum mutluluktan bağıra bağıra gülen bebisler ve benim bebegimde bu kadar mutludur diyorum içime şu serpiliyör o zaman
evet canm vben de sezaryan oldum.normal doğumu bekliyordum.bebğim eşinden ayrılmış.doktor muayene etttiğinde hala kalbi atıyordu kuratarmak için sezaryana aldı.ama olmadı işte nasip.canm buraya takılıyorsan bak bu topiğe bakabilirsin.burdaki herkes farklı sebeplerden bebeklerini kaybetmiş. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/47680598/

Nerdeyse bütün topiklere baktım ama baktikca sanki benim içimden geçenler tekrar ediyor. Bütün anneler de aynı acı içimden dökülen kelimeler bile bire bir aynı sanki

Umudum1918 canım sen bence öncelikli olarak seni anladığına inandığın bir kadın doğum uzmanı bul kendine çünkü gebelik ve hamile kalmak tamamen psikolojiyle alakalı ve seni anlamadığını düşündüğün bir uzmanla bu yolda ilerlemek çok zor bunları bende yaşadım hangi şehirde oturuyorsun belki yardımcı oabilirim ben bursa da yaşıyorum sağlıkla kalın

Ben o doktora sadece otopsi sonucunu göstermek için gitmiştim tabiki ilerki dönemde beni anlayan bir doktora gideceğim hem üniversite hem özele 1sene düşünmüyoruz zaten ve ben Antalyada yasıyorum bugun 34gun zaman geçip gidiyor ve hiç düşünmüyorum bebeğimi çünkü düşününce içim acıyor yüreğim parça parça oluyor eksik olduğumu hatırlıyorum yakında çalışmaya başlamak istiyorum çok tesekkür ederim ilgin için çok sagol

Merhaba bende ilk bebegimi 6 aylikken kaybettim 1 yil.sonra tekrar hamile kaldim we onuda 33 haftalikken kaybettim ilkinde hicbir aciklama yapilmamisti ikincisinde dekolmen plesenta denildi we ameliyatim cok uzun surdu az kalsin rahmimi alicaklardi kanama durmamis aradan 3 yi gecti tekrar hamile kalmak istiyorum tekrarlama riski war denildi ama genede istiyorum bu sekilde olupta bebegini kucagina alan warmidirki ?

Merhaba bende 2 bebegimi bu sekilde kaybettim ilkinde sebebi soylenmedi ama 2.sinde dekolmen plesenta dendi aradan 3 yil gecti gene hamile kalmak.istiyorum ama korkuyorumda simdi arastirma hastanelerimi daha iyi ozellermi bilmiyorum ne yapmak gerek

Merhaba bende 2 bebegimi bu sekilde kaybettim ilkinde sebebi soylenmedi ama 2.sinde dekolmen plesenta dendi aradan 3 yil gecti gene hamile kalmak.istiyorum ama korkuyorumda simdi arastirma hastanelerimi daha iyi ozellermi bilmiyorum ne yapmak gerek
Canm ben de ilk bebegimi 5.5 ay once dekolmandan kaybettim.39 haftalıkti beb3gim.bi arkafadm ilk cocugunda 6.5 aylik kaybetmis sonradan 3 cocugu olmus.in tekrarlamaz

Öncelikle geçmiş olsun öncelikle bende dekolman geçirdim. Ben ve bebeğim sağlıklıyız
Acınız çok büyük bunları yazarken size Ümit verebilmek için yazıyorum
Sezaryen sonrası normal doğum die beklerken tabi
Riskli durum Dr yanımdan ayrılmadı
Bebeğin kalp atışları düşmeye başladığında sezaryene aldı
Ve ayılınca anladım durumu
Neşteri tabime vurunca kan fışkırmış zor ve acil ameliyat
.
Bebeğime 5 dk kalp masajı ve oksijen verilmiş kalp atışı 100
Bebek pelte gibiymiş
Eşim benim yaşadığıma şükrediyor tabi bebeği küvez E aldılar 15 gün kaldı oksijen verildi
Bana kan verildi
Çocuk doktoru bize
Bebek'te ilerleyen dönemde nörolojik problem. Olabilir
- tuvalet tutamama
-konuşamama
-yürüyeme
- görmeme
Vb.....
Çok şükür kızım 5 yaşında ve hiç bir sorun yok bu arada ikinci çocuğum ilk gebelikte sancılardan korktum ve sezaryen oldum
Dr sordum üçüncü Bebek ?
Tabiki düşünebilir siniz Dedi hep olucak die bişi yok dedi
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin
Dua edin rabbim size deanneliği yasatsın
Bu yazdıklarım umut olur inşallah
Yaşayan kişiden duymak başka ......
Ben bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım sizi çok ii anlıyorum
Ama bakın ben ve kızım kurtulduk

Tansiyonum yüksek ve şeker vardı yaş 35 den küçüktü

Öncelikle geçmiş olsun öncelikle bende dekolman geçirdim. Ben ve bebeğim sağlıklıyız
Acınız çok büyük bunları yazarken size Ümit verebilmek için yazıyorum
Sezaryen sonrası normal doğum die beklerken tabi
Riskli durum Dr yanımdan ayrılmadı
Bebeğin kalp atışları düşmeye başladığında sezaryene aldı
Ve ayılınca anladım durumu
Neşteri tabime vurunca kan fışkırmış zor ve acil ameliyat
.
Bebeğime 5 dk kalp masajı ve oksijen verilmiş kalp atışı 100
Bebek pelte gibiymiş
Eşim benim yaşadığıma şükrediyor tabi bebeği küvez E aldılar 15 gün kaldı oksijen verildi
Bana kan verildi
Çocuk doktoru bize
Bebek'te ilerleyen dönemde nörolojik problem. Olabilir
- tuvalet tutamama
-konuşamama
-yürüyeme
- görmeme
Vb.....
Çok şükür kızım 5 yaşında ve hiç bir sorun yok bu arada ikinci çocuğum ilk gebelikte sancılardan korktum ve sezaryen oldum
Dr sordum üçüncü Bebek ?
Tabiki düşünebilir siniz Dedi hep olucak die bişi yok dedi
Arkadaşlar umudunuzu yitirmeyin
Dua edin rabbim size deanneliği yasatsın
Bu yazdıklarım umut olur inşallah
Yaşayan kişiden duymak başka ......
Ben bebeğimi kaybetme korkusu yaşadım sizi çok ii anlıyorum
Ama bakın ben ve kızım kurtulduk

Tansiyonum yüksek ve şeker vardı yaş 35 den küçüktü
Canm masallah ne guzrl bebegin kurtulmus.Allah uzun ömür nasip etsin.anlamadigim neden 2 defa sezaryan oldun?sanslisin ben de hastanedeyken dekolman yasadm acil sezaryana girdim.bebegim doğduğunda kalbi atiyormus ama kalp masanina ragmen kurtulamadı.basup bu isler gercekt2n.

Back
X