- 7 Nisan 2008
- 2.767
- 7.752
- 683
- Konu Sahibi prometheus
-
Kesinlikle deri yatak başlığı kesinlikle memnun değilim.
Bayanlar,evlerimize aldığımız dekorasyon ürünlerinin kullanışlı olup olmadığı,satın almaya değip değmeyeceği konusunu tavsiyelerle burada konuşalım..
Mesela çok şık görünüp de kullanışlı olmayan ürünler varsa burada paylaşalım..
Deri koltuk veya yatak başlığı alıp da pişman olan..
Temizliği çok zahmetli görünüp aslında hiç de öyle olmadığını gören..
Çok gerekli olduğu zannedilen ama aslında evde kalabalıktan başka bir işlevi olmayan eşyalarımızı paylaşalım..
Paylaştığımız ürünleri de nereden aldığımızı yazarsak,o ürünleri almak isteyen arkadaşlarımıza bir fikir olur..
Koltuk,kalı,dolap,avize,kitaplık,ayakkabılık,gazetelik,biblo,çiçek v.s. her türlü dekorasyon ürünü hakkındaki fikirlerimizi belirtelim..
ben beyaz deri koltuk aldim ve bin pisman oldum yaaa birde oturma odasinda gelen giden cocuk bise suruyoo
silinmesi cok zor ya deri koltuk almak isteyenlere onerim beyaz ve krem almayin.
Gerçekten mi arkadaşım,ben öyle köşe deri bir takım beğendim,krem rengi..
Satıcı hakiki deriden başkasını tavsiye etmedi o da çok uçuk fiyatlı..
Nişanlım beğendiysen alalım dedi paramıza yazık diye istememiştim,yeni ikna oluyordum ki sen bunları yazmışsın..
Deri kumaşa benzemez diye düşünmüştüm,temizliği kolaydır diyordum ama değil demek..
deri koltuk kullanmadım...ama deri firmasında çalışıyorum derinin ciğerini bilirim :roflol:
birincisi deri terletir,oturduğunuz zaman yapış yapış olursunuz bence bu sebep bile almamak için yeterli
ikincisi ise gerçek deri sıcakta bakteri üretebilir tatlicadiarzu koku da yapabilir( işlem görmüş olmasına rağmen)
ayrıca su değdiğinde ne olursa olsun çok fena koku yapar ( gerçek deri )
Gerçekten mi arkadaşım,ben öyle köşe deri bir takım beğendim,krem rengi..
Satıcı hakiki deriden başkasını tavsiye etmedi o da çok uçuk fiyatlı..
Nişanlım beğendiysen alalım dedi paramıza yazık diye istememiştim,yeni ikna oluyordum ki sen bunları yazmışsın..
Deri kumaşa benzemez diye düşünmüştüm,temizliği kolaydır diyordum ama değil demek..
deri koltuk kullanmadım...ama deri firmasında çalışıyorum derinin ciğerini bilirim :roflol:
birincisi deri terletir,oturduğunuz zaman yapış yapış olursunuz bence bu sebep bile almamak için yeterli
ikincisi ise gerçek deri sıcakta bakteri üretebilir tatlicadiarzu koku da yapabilir( işlem görmüş olmasına rağmen)
ayrıca su değdiğinde ne olursa olsun çok fena koku yapar ( gerçek deri )
canim ya neyle silmeliyim deri koltugu
beyazlatmak ve parlatmak icin ne yapmaliyim a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?