- Konu Sahibi prometheus
-
Eşimin toza allerjisi olduğu için ve yatak altının sürekli tozsuz, temiz kalması gerektiği için baza almamıştık, pişmanım. Çok fazla eşyayı toparlıyor çünkü, ve bu yüzden ekstra birkaç dolap aldık. Onlar da yer kaplıyorlar :)
evime servet ödeyerek aldığım tam saten nevresim takımları...görüntü muhteşem ama her serdiğimde kavga çıkıyor...kayıyor yaaa...sakın almayın arkadaşlar görüntüsüne kanıp...
shaggy halı...içinden çıkan bozuk paralar bir paket sigara alır heralde...bıktım bıktım...Allahtan sadece misafir yatak odamda ve mutfakta var ki mutfaktakini yaz diye kaldırdım bidaha sermem...
tay derisi halılar...çok şıklar gerçekten evi muhteşem güzel gösteriyorlar...alırken adam temizliği kolay süpür geç demişti..ahhh bir halının yıkanması ya da silinmesi ne kadar önemliymiş artık biliyorum...
mutfak dolaplarının içine serilen muşambamsı ama dantelli gibin görünen örtüler...tek kullanımlık...o dantelimsi kısma yemek buharı yağ gibi yerleşip kalıyor...attım..istemem öyle sarı sarı...
aklıma geldikçe yazarım...
Benim mutfak dolalarımın içine üzerinde mink karelerle kabartmalar olan beyaz örtüler var..Kumaş ama muşamba değil..
O dantel muşambalar ayakkabılığımın raflarında var..
Adını unuttum o kareli kabartmalı örtünün ya.. Var onun bir adı..
Çok kolay hemen yıkanıyor hemen kuruyor..
Bana kalsa boş olacaktı,örtüsüz yani,ama olmaz dedi anam,olmazmış..
Böyle oldu,rahatım..
heh yapacağımdır ondan tatilden dönünce...
melenkle yapıciizzz...
Lalecim,KAPİTONE o örtünün adı.
gerçekten mükemmmel.
Canım annem iyi ki yaptırmış diyorum devamlı.
yıka yıka ser miss gibi koksun.
tertemiz...
kartanesi, saten nevresimin kullanışsız olduğunu, kayabileceğini düşündüm ben.senin yazını okuduktan sonra bi kutusundan çıkarıp kullanmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak?ama şimdi yaz. yakar mı dersin ???
vallahi bende ona bakıyorum deminden beri adı ne bunun diye..
çok rahat betiş.benim yatak oda dolaplarımda da var.
hem çok güzel duruyor hemde kullanışlı.
bende öneriyorum:lepi:
annem daha çok yakın zamanda bellonadan aldı baza...ayakları var tamamen yere oturmuyor ve altını silebiliyorsunuz...ben de alacağım...hala ihtiyacınız varsa alabilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?