Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

annem daha çok yakın zamanda bellonadan aldı baza...ayakları var tamamen yere oturmuyor ve altını silebiliyorsunuz...ben de alacağım...hala ihtiyacınız varsa alabilirsiniz...

lalişimin şu katlamalı perde durumuna katılıyorum..iğrenç tek kelimeyle.
babamda var.bir hevesle yaptırmıştık.yılda iki kere yıkayabiliyoruz.sonunda geçen ay babamın mekanizma tüllerini kaldırdık yerine normal tül yaptırdık.gerçekten eziyet.yıkama kjonusunda yardımcı olabilrim lalişim;canlı yayınla..
kendi evimde yere kadar tüller mevcut.sadece salonuma yeni evimde ortadan ikiye ayırmalı model;altına da stor yaptırdım.
bir de el dokuması halı almayın kızlar.yıkanmıyor.yıkamacıya da gönderemiyorum kök boyasıyla olduğu için renkleri birbirine karışır diye..
aklıma gelirse gene yazarm..

evime servet ödeyerek aldığım tam saten nevresim takımları...görüntü muhteşem ama her serdiğimde kavga çıkıyor...kayıyor yaaa...sakın almayın arkadaşlar görüntüsüne kanıp...
shaggy halı...içinden çıkan bozuk paralar bir paket sigara alır heralde...bıktım bıktım...Allahtan sadece misafir yatak odamda ve mutfakta var ki mutfaktakini yaz diye kaldırdım bidaha sermem...
tay derisi halılar...çok şıklar gerçekten evi muhteşem güzel gösteriyorlar...alırken adam temizliği kolay süpür geç demişti..ahhh bir halının yıkanması ya da silinmesi ne kadar önemliymiş artık biliyorum...
mutfak dolaplarının içine serilen muşambamsı ama dantelli gibin görünen örtüler...tek kullanımlık...o dantelimsi kısma yemek buharı yağ gibi yerleşip kalıyor...attım..istemem öyle sarı sarı...
aklıma geldikçe yazarım...

Benim mutfak dolalarımın içine üzerinde mink karelerle kabartmalar olan beyaz örtüler var..Kumaş ama muşamba değil..
O dantel muşambalar ayakkabılığımın raflarında var..
Adını unuttum o kareli kabartmalı örtünün ya.. Var onun bir adı..
Çok kolay hemen yıkanıyor hemen kuruyor..
Bana kalsa boş olacaktı,örtüsüz yani,ama olmaz dedi anam,olmazmış..
Böyle oldu,rahatım..

heh yapacağımdır ondan tatilden dönünce...
melenkle yapıciizzz...

Lalecim,KAPİTONE o örtünün adı.
gerçekten mükemmmel.
Canım annem iyi ki yaptırmış diyorum devamlı.
yıka yıka ser miss gibi koksun.
tertemiz...

heh yapacağımdır ondan tatilden dönünce...
melenkle yapıciizzz...

Melenk anlar mı ki o işten?
Biz çeyizcime yaptırmıştık..
Uçlarında da mini dantelimsi bir zımpırtı var..
Örtünün de o zımpırtıların da rengi beyaz bu arada..
Ayyyy bulamadım örtünün adını,şimdi annemi arasam gel diyecek sorarım sen gelene kadar ben ona..

Lalecim,KAPİTONE o örtünün adı.
gerçekten mükemmmel.
Canım annem iyi ki yaptırmış diyorum devamlı.
yıka yıka ser miss gibi koksun.
tertemiz...

Hay Allah razı olsun..:lepi:
Ben de patiska diyecektim az kalsın!!!:roflol::roflol:
Cahilliğin gözü kör olsun be!!!!:mymeka:

vallahi bende ona bakıyorum deminden beri adı ne bunun diye..
çok rahat betiş.benim yatak oda dolaplarımda da var.
hem çok güzel duruyor hemde kullanışlı.
bende öneriyorum:lepi:

o dolap ici ørtulerden banada esim alip getirmisti, ikeadan aldim dedi bana, plastik aldiklari, yikamasida kolay..

Banada kalsa kalirdi dolaplar øyle bombos, benden iyi dusunuyor valla.. gercekten kullanisli

kızlar..o kapitone denilen örtülerin gardolap ve çekmeceler için yaptırılanları da var..yeni evleneceklere tavsiye ederim. lame yada dore parlak kumaştan yapılıyor. kenarlarınada parlak kurdeladan biye yapılıyor. onları çekmece içlerine serip ondan sonra çamaşırlarınızı yerleştiriyosunuz...düzenli durur ayrıca şık da durur

VALLA CANIMCIM BENIMDE 4 SENE ONCE 250 YTL VERIP ALDIGIM COK SIK BIR SATEN NEVRESIM TAKIMIM VAR.AMMMA VELAKIN ÇARSAFIN USTUNDE YASTIK DURMUYOR.YATIYORSUN BI BAKIYORSUN YASTIK YERDE.EŞİMİN GECE YARISI BENI KALDIRIP SU TAKIMI KALK DEGISTIRELIM KAFAMIN ALTINDA YASTIK DURMUYO DELI :bbo: OLDUM DEDIGINI BUGUN GIBI HATIRLARTIM.SUAN KALDIRDIM O CANIIIM NEVRESIM TAKIMI SADECE DOLAP BEKLIYO.HALBUKI COK BEGENEREK ALMISTIM. BU ARADA YANLIZ YAZIN ÇARSAFI FELAN COK SERIN TUTUYO.KISIN KULLANILMAZ.BIDE BENIMDE SALON KOLTUK TAKIMIM SIYAH KETEN DERI ARALARI COK CABUK TOZ DOLUYO SILIYORSUN RENGI MATLASIYOR BELIRLI BI ZAMAN SONRA.BEN MARKETE GITTIGIMDE AYAKKABI SUNGERI ALICAM.PARLATSIN DIE.AKLIMA O GELDI.BIDE DERI KOLTUGUNUZUN UZERINE SAKIN ASETONLU PAMUK KOYMAYIN.BEN OYLE BIR GAFLETTE BULUNUP OJELERIMI CIKARIRKEN KOYMUSTUM.RENGI COK HAFIF ACILDI.BANYO DOLAPLARI GERCEKTEN COK KULLANISLI.BIRDE ACIK RENK HALILAR GERCEKTEN SORUN.OTURMA ODAM ICIN O RENKLI CIVIL CIVIL HALILARDAN ALMISTIM.MERINOS UN ALMAZ OLAYDIM.USTU ACAIP PISLIK TOPLUYOooo.Çok üzgünüm çoook.MUTFAKTA ISE CLIPSO HARIKA BISI BIDE CAYCI.ARZUMUN EL BLENDRI SONRA MIKSER VE RONDO GRUBU VAR HEPSINE BI TANE KAFA TAKIYORSUN CALISIYOR.YER ACISINDAN SUPPER AMA MIKSERI COK SICRATIYOR.PİŞMANIM.ARTI TEFAL UTULER 5 PARA ETMEZ.BOZULSUN BENIM KI PHILIPS ALACAGIM.TEFAL IN HEM YEDEK PARCASI COK PAHALI.BOZULUNCA YENISINI AL DAHA IYI.

AMİN Lalecim.
:1hug:
benim yemek odam,Yatak Odam ve mutfak dolaplarımda var.
kenarlarına da fisto çekilmiş gerekten çok kullanışlı ve hoş.

vallahi bende ona bakıyorum deminden beri adı ne bunun diye..
çok rahat betiş.benim yatak oda dolaplarımda da var.
hem çok güzel duruyor hemde kullanışlı.
bende öneriyorum:lepi:

ahh böcüküm...anamı dinlemedimki ben...kalın olur lekelenir bilmem ne diye...
mutfak dışında heryerde kapitone var zaten...kenarları incecik dantelli...
hem altında hem üstünde dolapların...
mutfağa kolay olur diye aldım onları ama olmadııı...

kızlar öncelikle saten nevresim takımı konusunda hemfikiriz sanırım. bukadar iğrenç bişey olamaz. okadar para verdim yatayım üzerinde bari bikaç kez dedim ama eşim kaydığı için herseferinde kavga çıktı sonunda kaldırdım attım :1no2: buarada yazın çok serin oluyo ama okadar kayıyor ki yastığı yakalayabilene bravo a.s
büyük robotlar gerçekten çok gereksiz ve yer kaplıyor. blender seti alın rahat edin derim.
krem halı eziyet çok kirleniyo yıkamaya gönderiyorsunuz geliyor yine kirleniyor. çalışıyorsanız çok silmeye de vakit yoksa yazık paranıza derim.
koltuklarım yanları koyu renk deri oturma kısmı kumaş. çok rahat tavsiye ederim en azından yan kısımlar kirlenmiyor. deri kısmı arada nemli bez ile siliyorum mis gibi.
tüllerin üzerine sakın gaflette bulunup farbela yaptırmayın yıkayıp ütülemesi çok zor ayrıca çok toz topluyor.
zigon sehpalarım cam tavsiye ederim. leke olma derdi yok. misafir gidince bi siliyorum tertemiz. sıcak koydum yandı yok ıslak kaldı leke oldu derdi yok.
offff çok konuştum yahu ama dolmuşum resmen a.s.

annem daha çok yakın zamanda bellonadan aldı baza...ayakları var tamamen yere oturmuyor ve altını silebiliyorsunuz...ben de alacağım...hala ihtiyacınız varsa alabilirsiniz...

Şimdilik evlenip evime taşınalı 2 ay oldu ama 1 sene sonra almayı düşünebilirim, yada evimi değiştiriken, kesinlikle gerekli. Çok teşekkürler öneriniz için. a.s.

Genelde evimdeki eşyalardan memnunum, çoğunu çizerek marangozuma yaptırdım (yatak odası ve yemek odası). Tabiki vitrin, gümüşlük vb. şeyleri kullanmıyorum. Evimde yer alan her mobilya benim için çok gerekli ve kullanışlıdır.

Sevgiler,

ha kızlar bide şunu söylim lavobolardaki aynalarınız mümkün olduğunca lavabodan biraz yüksek olsun şimdiki evimdekiler çok yakın ayna hep su izi oluyo durmadan silmek gerek inşallah kendi evimde öyle olmicak 1 ay daha sabırr

kızlar ben gümüşlüklerimden çok memnunum birinde yemek takımım kadehlerim vs. var diğerinide kitaplık olarak kullanıyorum ve salonumda bütünlük bozülmıyo tavsiye edrim kitaplık alsam nereye koyacamki daha da uyumsuz olacak en güzeli böyle bence ha benimkiler yarıya kadar venge mobilya yarıdan üstü buzlu cam o açıdan şanslıyım tabi hepsi normal cam olanlarda pek uygun olmayabilir

evlendiğim zaman salon ve yatak odası için eskitme mobilya almıştım toz durumundan ve gardrobumdan çok memnunum ama salondakiler gereksiz fazlalık değiştirmeyi düşünüyorum ama kıyamıyorum hala taş gibi duruyorlar birgün değiştirirsem duvar ünitesi alıcam hem pratik hem az yer kaplayan eşyalar favorim
koltuk takımım seraydan gayet modern kullanışlı kesinlikle leke tutmuyor zaten evim rengarenk cıvıl cıvıl bir tek mobilyalarım kahve onlarında negatif etkisini diğer renkler alıyormuş zaten ayrıca büyük bir kütüphanem var iyi ki de almışım kitaplarım en değerli hazinem zaten bir oda kütüphaneme tahsis edilmiş durumda salonun kenarında duran masamıda sevmiyorum seray ya da arpide çok şık tasarımlar var ve yeni mobilya alırsam mobilyada favorim kesinlikle onlar

ablalarım ablalarım...katlamalı perde hikayelerinizi okudum..ama ben katlamalı perde alacadım :uhm: aldığım mobilyalarla da normal perdeler hiç hoş durmicik...bana bi fikir verin nolur :çok üzgünüm:

saten nevresim takımı çok istiyordum ama almadım daha ..yastıklar kayıyor dmeişsiniz..

yastıkları çarşafa çengelli iğneyle tuttursak nası olar :lepi:

( bu seferde yastık ,peşinden çarşafıda sürüklemesin:roflol: )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…