Dekorasyonda Keşke ya da İyi ki Dediklerimiz...

annemin evlilik hazırlığı sırasında ısrarla yaptırdığı pikolu pike takımlarından memnun değilim. hem çarşafların kenarları upuzun etekli gibi. hemde patiskamı nedir hiç ütüllenmiyo.çok inatçı.. kollarım kopuyo onları üütülemek için.kolay nevresim ütülenmesi konusunda en iyi ütülenenler pamuklu saten nevresim takımları. tavsiye edrim. ütü kayıyor üzerinde. hiç yorulmuyosunuz. şimdiki aklım olsa o pike takımlarına o kadar para dökmez onların yerine pamuklu saten takımlar yada normal takımlar alırdım. he birde sırf saten bi nevresim takımım var. unice art marka. kıpkırmızı . o zamn bi heves almıştım. hiç kutusundan çıkmadı. boşuna paraa. keşke almasaydım diyorum

küçük elekt. mutfak aletlerinden mikser almaya gerek yokmuş . çnkü mikserin yaptıklarını rondom da yapıyo..( tefal rondo 2500 mü ne )keşke mikser almasaydım.

tost makinam, şarjlı el süpürgem ve tefal mini fritözüm en çok kullandıklarım. onları iyiki almışım diyorum.çok kullanıyorum.

birde arzum çaycı da sık kullandığım biürün. onu da iyiki almışım..

bebeğim olduktan sonra bir el blenderı aldım en ucuzundan. gayet de güzel işimi görüyo. (SİNBO )

sırf saten benim de nevresim takımım var çok seviyorum ve de kullanıyorum üzerinde yatmak harika deniz ve mehtap sen neden kullanmıyosun süper bence
yatak odası dolabımın kapısı raylı çok memnunum hiç bir sorunla karşılaşmadım içi de çok kullanışlı ama takımın rengi koyu olduğu için çok toz oluyor :bbo: sürgülü olması avantaj küçük yatak oldalarında rahatlık sağlıyor bence ama sanırım kaliteli olmalı ki sorun yaşanmasın
koltularımın sadece kenarları deri koyu renk çok memnunum hatta en memnun olduğum şey çünkü annemden biliyorum sil sil koltukların o kol kısımları temizlenmez bi türlü bunda öle bi sorun yok tozunu alıyosun sadece süper

kendi evimiz değil diye TV ünitesi satmadılar bize :çok üzgünüm: konsol iyi eşya topluyor da ben de hiç seemiyorum gümüşlük denen şeyi bi de tv üniteleri çok pahalıydı meersem ucuzu da varmış ikeada falan

penye nevresim takımlarını öneririm çok kullanışlı
hem terletmiyor, sağlıklı, çarşaf streç olduğundan toplanmıyor, nevresimi de penye esnek olduğundan yorganı çok güzel sarıyor sağa sola kaçmıyor, yatağı düzeltincede dümdüz duruyor.

KESİNLİKLE PENYE NEVRESİM TAKIMI ÖNERİRİM bursada yeşim mağ. var hemde ucuuuuz.

buyuk mutfak robotlari cok gereksiz bence, hediye geldi bana ama bir yildir evliyim bir gun tek kullandim sanirim, kucukleri hem ucuz hem kullanisli ve el altinda.

benim koyu renk deri koltuklarim tozlaniyor hemen iki gunde, beyazida silmesi zormus, deriden vazmi gecmek lazim acaba:sm_confused:

bol cekmeceli az camli dolap en guzeli temizlik kolay hersey derli toplu en azindan a.s

mumluk hastasiyimdir, evi almadan øncede aldiktan sonrada birsürü mumluk alirdim hep, artik biraktim, evde yer kalmadi, cokta hos olmuyo heryer mumlukla doldurmak.

En cok sevdigim cok kullandigim koku yagi ve mumluk birlikte kullanmak, bayiliyorum cesit cesit kokulara.. øzellikle evde sigara iciliyorsa havalandirsam bile kaliyor sigara kokusu ama bu kokulu yaglar mumlarla eve cok hoc bir koku veriyor.

simdilik bukadar:smiley-cool:

kartanesi, saten nevresimin kullanışsız olduğunu, kayabileceğini düşündüm ben.senin yazını okuduktan sonra bi kutusundan çıkarıp kullanmayı düşünüyorum. bakalım nasıl olacak?ama şimdi yaz. yakar mı dersin ???

Selenais, evde sigara içmekten bahsetmişsin.

arkadaş evde sigara içilmesine izin vermeyin neolur balkonda veya mutfakta içilsin artık

ben evde kül tabaklarını kaldırdım gelen misafir evde yasak olduğunu anlıyor gelende balkonda içiyor çünkü

SİGARAYI BI RAK TIM

kızlar sarşlı süpürgeler yerine beko yada arçelikin gırgır tipi gövdeden motorlu elk. süpürgesini kesinlikle öneririm günlük temizlik için mükemmel yıllardır kullanıyorum mutfakta köşesinde durur benim elimm ayağım.

kızım evlendi 1 ay geçmeden aynısından aldı o da çok memnun. alın alın alıın.

YERLER:komple laminant temizliği kolay= memnunum
DUVARLAR: bembeyaz, pamukkale gibi= memnun değilim
EVE HAKİM MOBİLYALAR: Tv unıt, vertiyer ,banyo dolapları yüklük marangoz yapımı =çok memnunum
VENGE-BEYAZ: mükemmel uyum
AÇIK RENK HALI: sadece mutfakda hoş olmadı
GİYİNME ODASI. ütü çamaşır düzeneğim, yüklüğüm, sandığım gardırobum =çok çok memnunum
jakuzi-küvet: yer seramikleri siyah ise kabinsiz asla=memnun değilim
BALKON:beyaz seramik=memnun değilim
YATAK ODASI: sadece bir yüksek olmayanyatak(bazalı değil) 2 komodin ve 1 şifonyer küçük de bir halı =temizlikden ötürü çok memnunum
sınbo: hediye gelen bu cihazlardan memnun değilim
gümüşlük-vitrin: o da ne?? benim evime giremezler..
tuvalet ve banyo kapılarında cam olması gereken yerler:bronz ayna çok şık oldu
oturma odam yok, yaz kış salondayız, bu demek oluyorki her daim derli yoplu olunmalı: ehhhhh memnun diyelim

ha bu arada giyinme odasının karaşısında ışıklık(balkon) var .çamaşır makinemi oraya kurdurttum,, ondan tam anlamıyla memnunum

höf çenem düştü kusura bakmayın.

bitmez...

Son düzenleme:
çok severek anneme aldığım kadife koltuklarımızın rengini iyiki KIRMIZI seçmişim..ama keşke kadife seçmeseymişim..Yaz günü pişiriyor :çok üzgünüm:

mutfakta beyaz halı resmen işkence arkadaşlar sakın sakın almayın
bana da demişlerdi ama kim dinleerrr şimdi nerdeyse ayda bir halı silmekten canım çıkıyo

bır tek halıfleks memnun degıldım şimdı memnun olmayacak hıcbırşeyım kalmadı

Evet canim bizim evde sigara iciliyor, ben gunde bir en fazla uc icen birisi olarak okadarda takmiyorum kafaya, evde koltugumda tv karsisinda keyif yaparak bi sigarayi cok gøremem kendime :lepi: sırnaşık şey

aklima daha geliyor...
her sayfayti detayli okumadim belki yazan olmustur ama, cam masa hic ama hic kullanisli degil, hele birde cocuk varsa sil sil bir ise yaramiyor.. en guzel ahsap bence.

vitro seramik (yada cam sramik) ocak kullanıpta memnun olan varmı??

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ya şu salonda kullanılan gümüşlükler bir işe yaradıkları yok o kadar çeşit çeşit kadehler,likör bardakları aldım ama hiç bir işe yaramadılar...
Deri yatak başlığı yatak odası için(özellikle siyah) yere de beyaz halı ve siyah yatak odası takımı süper duruyor..ayriyetten bayan topuklu ayakkabı şeklinde de kırmızı bir sandalye süper :) kızlar tavsiye ederimm.. yatak odam büyük değil Pek ama kocişkomla bize yetiyor :)

arkadaşlar ben eşyalarımı alırken annemi dinledim şimdi çok rahatım.çok sade ve kullanışlı eşyalrım var ama ama şunu bi söylemek isterim hani plastik çekmeceler var eşimin ve benim bekarlığımdan kalma onları kullanamadım bi türlü garip bi şekilde kileniyor kirlenince de hiç hoş olmuyor bide yakışmıyor her yere buna bi çare bulmam gerek dedim mutfağımın perdesine uygun yapışkanlı desenli kağıtlardan aldım ve dışını kapladım aman allahım iyi ki atmamışım dedim öyle şık olduki tavsiye ederim

he unutmadan bi tavsiyede bulunmakta isterim perdeleriniz çok sık yıkamayın çok inceliyorlar senede 2 defa yeterli bana güvenin

Biraz fazla mı düşündüm ne?sengözlerimebaksanab
Ama geldim yine..
Evim sadedir,fazla süs,çiçek, böcek,parlak taş yok..
Benim için iyi bir durum,temizliği ve varlıkları ile fazla uğraşamazdım..:lepi:
Ancak evimde asrın hatasını da buldum!!!!
Salondaki ve yatak odasındaki katlamalı perdeler!!!!!laelaelaelaelae
Asla tavsiye etmiyorum..Evimde çok fazla cam olduğu için perde cenneti mi cehennemi anlamadım valla.. Ağustosta 3 sene olacak evleneli yıkamaya ne ben ne annem ne de temizliğe gelen yardımcı kadın cesaret edemedik..:tomato:
Geçen hafta perdeciyle anlaştım. Allahım nasip ederse bu eylül ayında Ramazanda,perdelerimi değiştiriyorum inşallah!!!!:teytey:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…