- Konu Sahibi prometheus
Bende açıkçası oturma odama beyaz halı aldığım için bin pişmanım keşke almasaydım yine oturma odama köşe koltuk aldığım için bin pişmanım evet çok güzel duruyor ama altını silmek için çekemiyorsun parçaları birbirinden ayırmak istesen ayıramıyorsun kiracıysan başka eve taşınınca köşe tarafı uymuyorsa olmuyor peteği kapatıyor vesaire ben hem köşe aldım oda yetmedi siyah aldım aman aman sakın almayın üstüne toz konsa belli oluyor şarjlı el süpürgem sürekli elimde halıları değil koltuları süpürüyorum o derece yani onun haricinde mutfak halımı bi ara böle ince tüylü minik minik tüyleri olan bi halılar çıkmıştı ondan almıştım yine pişmanım çünkü halı yokmuş gibi çıplak ayakla basamıyorum buz gibi ıhhh:)yine zigon sehpamı ve orta sehpamı deri kaplama aldım şu simlilerden yine pişmanım zamanla açılma yapıyor yanlardan (ama hepsi değil sanırım ben adisini almışım kuzaniminki sağlam hala ) gelelim memnun olduğum şeylere iyi ki salon halılarımı shaggy aldım çok memnunun ipek gibi çıplak ayakla basmak çok güzel oluyor koltuklarımın kenarları koyu renk deri çok memnunum siliyorum tertemiz oluyor sandalyelerim deri çok memnunum yine mobilyalarım beyaz hiç toz belli etmiyor lake olduğu için silincede parıl parıl parlıyor yatak başlığım kendinden abajurlu çok memnunum koridor halılarım koyu renk çok memnunum el süpürgem fakirin önünde fırçası olanlardan kırmızı çok kullanışlı memnunum banyom için aldığım hem kirli speti hemde çekmeceleri rafları olan bi hasır dolabım vardı hiç memnun değilim boşuna para verdim çnkü kurtlandı yazık ya öle yaniiii