Bence su an sizin oncelikli sorununuz bebek sahibi olmak degil, borcun odenmesi olmaliydi. Bir ise girip henuz cocuk yokken bu borcun odenmesine ve daha iyi yasamaya bir katkiniz olsa daha iyi olurdu diye dusunuyorum. Saglikli olduktan sonra nasil olsa illaki da ilerde anne olursunuz, annelik kacmiyor ki.. Ama para sikintisi kapidan girdi mi ask pencereden ucar gider.. Yarin bu sikintinin icine bir de cocuk dahil ettiginizde hic bir soz soyleme, sikayet etme hakkiniz olamayacak. Kendin istedin olacak. Elele verip borclarinizi odedikten sonra daha iyi bir ortama bir bebek dunyaya getirmek daha saglikli olur. Zaten henuz cok gencsiniz.
Esinizin yegenlerine olan sevgisini de kiskanmaya gerek yok. Onlari tabi ki sevecek, siz de kendi ablanizin cocuklarini sevmez misiniz? Onlarin amca, teyze diye cevrenizde dolanmasi ne guzel seydir.. Insanin kendi evladi dunyaya geldiginde ilgi de sevgi de yon degistiriyor, ama birakin yegen sevgisini de esiniz doya doya yasasin, gun onlarin gunu simdi.. Yarin birgun kendi cocuklari olunca belki o kadar ilgilenemeyecek onlarla zaten. Aralarina girmeyin. Her iki tarafin da, yani esinizin de kardesinin ve cocuklarinin da sevgi ve saygisini kazanirsiniz. Benim esimin yegenleri beni amcalarindan daha cok sever bugun, yenge diye cevremde dolanir ikisi de, koca genc oldular, evlendi biri hatta.. O ne buyuk mutluluktur, kendinizi bundan mahrum etmeyin gereksiz kiskancliklarla..