- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
- Konu Sahibi MeLaNqOliqH
-
Şuraya çok uyuz oldum sana ne istediğini sormuş mu?
Benim çocuk isteğime şu cevabı veren adama 4 yıl sonra beni bulursan
istersin derim heralde..
Saçmalığın bu kadarı.
Ayrıca her gün gidip sevip eve öyle gelmek ne demek ya evlenmiş ama farkedememiş.
Yeğen sevgisi,kardeş sevgisi bir yere kadar.
Evlenmiş adam önce karısını, kendi çocuğunu sevecek arkadaşım.
Ben sorunları aştım demişsin ama senin daha aşman gereken çok dağ var gibi geldi bana.
Kolay gelsin
valla bende senın düşüncene katılıyorum canım..adam borcumuz bitsin bi oyle düşünelim diyeceğineeee yeğeninin sevilme yaşı bitsin demiş..ala ala madem o kadar çok çocuk özlemin var biran önce durumunu düzeltte kendi çocuğunu sev..
hem konu sahibinin çocuk özlemi olabilir bunu anlayışla karşılaması gerek..
benim eşimin de yeğenleri var..kendi babaları ilgilenmiyor onun ilgilendiği kadar..dayı ayakkabı alsana dayı tablet alsana dayı telefonumu değiştirsene vs..bende kızıyorum işte bu duruma..sen babaları deil dayısısın diyorum tamam sev elbette ama bu kadara kadar da değil..bırakta bazı şeyleri babaları yapsın bi zahmet..
Ayy ben çıldırırımm.
Yeğenimin sevilme yaşı bitsin nedir ya.
Borçlar bitsin dese tamam.
Valla saldırırdım ben çok sabırlısınız..
Valla canım bazen çıldırsan da kudursan da kavga olmasın,olay çıkmasın die sesini çıkarmıyosun..
ben yeğen kuzen abla kardeş sevgisine karşı değilim ama herkes üstüne düşüne yapsın yeter yani..babası gibi davranmalarına gerek yokkkkkkkkkkk....
eşim ilk başta demişti borcumuzu biraz hafifletelim öyle diye
fakat son zamanlarda yegenine karşı bu şekilde davranışları olunca öyle söyleyince çok bozulmuştum
dün akşam sordum neden böyle söyledin yegenin evladından daha mı üstün dedim
öyle şey olur mu espiri yaptım evlat olunca insanın gözü hiçbişey görmez dedi
bu şekilde konuşma o zaman inciniyorum dedim
hmm anladım canım..öyle kırıcı konusmasın madem sende yanlış anlamaaa onu...
borç konusunda eşine katılıyorum
konuyu tesadüfen okudum:))
aynı dert bendede vardı eşimin yegenleri degilde çocuklarıydı sanki hiç başbaşa tatile gidemedik çocuklar eglensin babaları biyere götürmüyor vs duygu sömürüleri bayramlar okuldaki aktiviteler abartılı şekilde eşim ilgileniyordu
keşke istedigin zaman hamile kalabilsen nedemek zamanı ayarlamak rabbim bili nezman olacagını 10yıldır ugraşıyorum hala yok
ama eşimin yegenleri büyüdü artık rahatıım herkez kendi yolunda anlacagıno ilgi azalıyor çocukluktan çıkınca .
hadi gözün aydın
bebek yapalım demesinden ziyade
konuşmasıyla senin gönlünü yapması bence çok hoş olmuş
benim kardeşim yok öz yegenimle eşimin yegeni arasındaki sevgi farkını anlayamam
zaten anlatmak istediğim şey eşim kendi çocugu gibi zaten büyük olan yegenini seviyo
dogucak olanı da öyle sevicek
ben bu sevgiyi ancak çocugumla gösterebilirken o yegenine baba gibi baglı
babası cocuguyla bu kadar ilgilenmiyo ya 10 yaşındaki kız daha 2 yıl öncesine kadar dayısıyla dudaktan öpüyolardı birbirlerini
pazar günü hatta kayınvalidemlerde uzanmıştı koltukta eşim yegenini çagırdı üzerine yatırdı yarım saat öyle yattılar
çok evlerine gittiğimizde yegeninin yanında uyuyakaldıgını biliyorum
Şu yukarıda yazdığınız yorum ilginç geldi, benim erkek arkadaşım da yeğenine böyledir. Birlikte uyurlarmış, üstünde yatarmış, hasta olunca ilaçlarını bir tek sevgilimin elinden içiyor. Hatta daha çok anneni mi seviyorsun babanı mı? tarzında saçma bir soru var ya, çocuk o soruya amcamı diyerek cevap veriyormuş.
Benim çok hoşuma gidiyor aralarındaki iletişim, birbirlerine olan düşkünlük.Yeğenini bu kadar seven çocuğunu da nasıl sever kim bilir? Çocuk isteyebilirsiniz, o duyguyu hiç yaşamadım bilmiyorum? Evet her çocuk rızkıyla doğar aç açıkta kalmaz ama eminim her anne ve baba çocuğuna iyi bir gelecek sunmak ister, istemekten ziyade uygun ortamın sağlanması bence önemli olan.
yukarıda da açıkladığım gibi paylaşma duygum yok
ayrıca bana fazla geliyo bu kadarı
yegeninin babası şehir dışında çalısıyo her daim yanında olmuyo
o eksikliği belki de tamamlamak için babası gibi davranıyo
ben de ona en sonunda sen onun dayısısın babası değil dedim
arkadaşlar meraba
2 buçuk yıldır evliyim 22 yaşındayım
tabiki benim de çok sorunlarım oldu olmadı değil
fakat biçok şeyi aştım
ve ilk defa çocuk istiyorum hem de deli gibi
çocuk konusunda çok hassasım
eşimi sevmediğim günler fazlasıyla oldu bitirmeyi istediğim günler fazlasıyla oldu
fakat ben tüm sorunlarımı çözüme ulaştırdım çok şükür
zaten eşime karşı içimde sevgi olmasa şuan çocugu asla ama asla düşünmem
kötü şeyler yaşattı bana orası ayrı
ama özünde çok çok merhametli çok çok iyi bi insan ve mükemmel bi baba gözünde o ışıgı her daim gördüm
sorun şu ki bizim kredi borcumuz var eşim battı 75 milyar aylık ödeme 1 600 ve 4 yıl böyle gidicek
kazancımız 2000 lira ve bize kalan 500 lira ev kayın validemlerin kira değil
eşim şuan çocuk istemiyo önümü görmeden asla olmaz 1 sene sonra ancak diyo
o zaman ne farkı olucak ki diyorum bende
şuan görümcem hamile 4 aylık aileye bi çocuk gelicek fakat eşim çok çok düşkün
hatta diyo ki yegenim olsun her gün 1 saat 2 saat işten dönünce bebeği sevip öyle gelicem eve
çok sahipleniyo kendi çocugu gibi
o onun kanı sevebilir çocuk özlemini giderebilir fakat ben ne olucam
hatta pazar günü kayınvalidemlerdeyken şöyle söyledi
yegenimin sevilme yaşı geçsin öyle istiyorum e dedim ne zaman 4 yıl sonra diyo
çok bozuldum buna zaten
bu arada çok çok kıskanıyorum bu olacak çocugu kötü anlamda değil fakat eşim yine ailesine düşkün olucak
cumartesi günü büyük yegeninin gösterisi varmış hafta içi görümcem söylemişti gelin diye geliriz demiştim
cumartesi günü görümcem arıyo geliyo musunuz yer ayırıcaz size eşim de eve yeni gelmişti yok dedim eve yeni geldi x
aradan 15 dk geçti kayınvalidem arıyo e gelin zaten babası da yok dayım niye gelmedi diye soruyo gelmeni istiyo üzülüyo yalnız olmasın çocuk
sinirlerim zıpladı ama hadi gelin yetişirsiniz diye bi ısrar kayınvalidemde görceksiniz
eşim telefonu kapattı yazık tek kalmasın babası da yokmuş gidelim mi
sen onun babası değilsin dayısısın bunun farkında mısın dedim kızdı tersledi hiç umrumda deil
pazar günü yine kayınvalidem duygu sömürüsü yapıyo keşke gelseydin oglum x çok üzüldü
bu şekilde tavırları zaten var daha çok olucak eşim de bu duygu sömürüsüne dayanamıyo
bu yüzden aramızda çok problemler olucak biliyorum
az önce arkadaşın yanından geldim siz çocuk yapın evliliğiniz daha da otururur hem evine de baglı olur kocan diyo çocuk rızlıyla gelir diyo
tavsiyeye çok ihitiyacım var şuan
arkadaşlar bişiler söyleyin
çok çok tşk ederim şimdiden
yukarıda da açıkladığım gibi paylaşma duygum yok
ayrıca bana fazla geliyo bu kadarı
yegeninin babası şehir dışında çalısıyo her daim yanında olmuyo
o eksikliği belki de tamamlamak için babası gibi davranıyo
ben de ona en sonunda sen onun dayısısın babası değil dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?