peki hasta ruhlu biri senin için yok eşimi ayartıyor,yok eşimle konuştu,yok sarıldı falan derse tepkin nasıl olur canım?
konu sahibinin hasta ruhlu olduğunu düşünmüyorum, zaten birini hasta ruhlu diye nitelendirmek çok ağır bi itham kolay kolay hakedilmez, banada bunu diyenler var, pire için yorgan yakan bi insan olmam kimilerine göre psikopatlık gibi geliyo
pardon bu hasta ruhlu kim oluyor burda ????
evet konudan rahatsızım sağol beni anladığın için :) ben eltimi daha öncedende uyardım yani uyarmak bi işe yaramıyo kayınvalidem anlatırkende ben hoşlanmam diye söylemştim ama tekrardan aynı şeyler olmaya devam ediyor yani anlıcan uyarmak bir işe yaramıyor !
sen değilsin ,merak etme psikolojin çok düzgün senin.
Fazla abartma istersen! Sorunumuzu paylaşıyoruz burda illa senle benim fikirlerim bir olmak zorunda değil bilmiyorum belki büyüğümsün ama fazla abartıyosun !
Ben sana burda yardımcı olmak isterken,ilk sen sataşıp terbiyesizlik yaptın,yaşımın senden büyük olduğunu düşünüyorum ben de ama bu önemli değil,küçük de olsam terbiyesizlik yapmamalıydın.
konu sahibine hasta ruhlu demedim,böyle bir insan sana bu şekilde bişey derse dedim.
işte anlatmak istediğim o canım, kadınlar cin gibidir, anlar, hisseder, içi alevlenmeye başlar, bu hissi hepimiz yaşamışızdır, bu kendine güvensizlik değil,arkadaşlarım bazen plan yapar ben gidemicek olurum nişanlıma derim sen git diye, ben evdeyim diye o da damızlık hindi gibi eve tıkılmak zorunda değil, anlatmak istediğim başka bişey anladınız diye düşünüyorum
ne terbiyesizliği yapmışım ?? Kışkançsın psikologluksun diye teşhis koyan sizsiniz ?
psikoloğa git falan diye yazdığım cevap sen tartışmayı başlattıktan sonraydı.
Herneyse uzatmayalım.
Umarım eşinle aranı böyle konular yüzünden bozmazsın.Bu konuya başka cevap yazmıycam.
bu konuda eşine büyük görev düşüyo, senin söylemen fayda etmemiş ama eşin söylerse belki açıklayıcı olur, sen yüz göz olma derim, neticede her daim göreceğin bi insan
Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
Buyur buradan yak...
Ne var bende mini etek,şort,askılı giyerim ne var bunda?
Nesine şok oluyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?