Deli olmama az kaldı !

konu sahibine hasta ruhlu demedim,böyle bir insan sana bu şekilde bişey derse dedim.

akl-ı selim olan laftan anlar zaten, hoşlanmadığını söylemişsin, sanırım kocanda bunu sözle olmasada vücut diliyle belli etti, kimsenin ben böyle davranmak istiyorum herkes bana uysun deme hakkı yok, senin bişeyi isteme sınırın karşı tarafın istememe sınırına kadardır bu kadar basit, ha eşinde bu durumdan içten içe hoşnutsa eşinede ayar çekmek gerek

Fazla abartma istersen! Sorunumuzu paylaşıyoruz burda illa senle benim fikirlerim bir olmak zorunda değil bilmiyorum belki büyüğümsün ama fazla abartıyosun !

Ben sana burda yardımcı olmak isterken,ilk sen sataşıp terbiyesizlik yaptın,yaşımın senden büyük olduğunu düşünüyorum ben de ama bu önemli değil,küçük de olsam terbiyesizlik yapmamalıydın.

ne terbiyesizliği yapmışım ?? Kışkançsın psikologluksun diye teşhis koyan sizsiniz ?

konu sahibine hasta ruhlu demedim,böyle bir insan sana bu şekilde bişey derse dedim.

şöyle anlatıyım, bana hep kaynarkanlı derler o derece samimiyet kurarım insanlarla,boyunlarına atlama,yanaklarından makas alma,kıkır kıkır gülme huyumdur, ama bigün bir kadın bana benim eşime böyle davranmandan hoşlanmıyorum derse bunu anlarım, herkes benim gibi olmak zorunda değil, bu durumda o kadını hasta ruhlu diye nitelemem, ama eğer ki benim eşiyle sohbetimden vs rahatsız oluyosa o zaman en fazla diyeceğim şey aşırı kıskanç olur

anladım evet :111:

tabi ki herkesin fikrine uymak zorunda değil de biraz fazla abartıldı sanki.arkadaşlar destek oluyoruz burda köstek değil.
uyardığın halde hala devam ediyorsa ve halaa da senin için sıkıntılı durum devam ediyorsa eşinle daha ciddi konuşmlar yapıp onun uyarmasını sağlayabilirsin en yapıcı fikir olarak bu geldi aklıma şuan

ne terbiyesizliği yapmışım ?? Kışkançsın psikologluksun diye teşhis koyan sizsiniz ?

psikoloğa git falan diye yazdığım cevap sen tartışmayı başlattıktan sonraydı.
Herneyse uzatmayalım.
Umarım eşinle aranı böyle konular yüzünden bozmazsın.Bu konuya başka cevap yazmıycam.

bu konuda eşine büyük görev düşüyo, senin söylemen fayda etmemiş ama eşin söylerse belki açıklayıcı olur, sen yüz göz olma derim, neticede her daim göreceğin bi insan

psikoloğa git falan diye yazdığım cevap sen tartışmayı başlattıktan sonraydı.
Herneyse uzatmayalım.
Umarım eşinle aranı böyle konular yüzünden bozmazsın.Bu konuya başka cevap yazmıycam.

Bencede uzatmayalım insanları üzerek kırarak biyere varamazsınız kıskanç olabilirim sonuçta karşımdaki eşim hastalık derecesinde kıskanc olmadığımı bende karşımdakide biliyo dokunmasına tabiki izin vermem biraz mesafe olmalı ben bunu anlatmaya çalışıyorum zaten 3 sahışlar için eşimi kırıcak hiçbirşey yapmam.Cevap yazmayın yazıcağınızı yazmışssınız zaten

bu konuda eşine büyük görev düşüyo, senin söylemen fayda etmemiş ama eşin söylerse belki açıklayıcı olur, sen yüz göz olma derim, neticede her daim göreceğin bi insan

Oda rahatsız olmuş zaten konuştum daha görüşmek istemiyorum filan dedi yengemle tabi abisiyle istediği gibi görüşsün :)

Eşin zaten köşe bucak kaçıyomuş ondan.Sen de adamcağıza daha fazla stres yaptırma
Hala eltin devam ediyosa bir kere daha karşına alıp son kez söylüyorum rahatsız oluyorum diye bi kere daha uyarırsın.

bir kadınla erkek arasında eğer kanbağı yoksa ilişkilerinde belli bir sınır olmalıdır.bu kayın bile olsa bir dönem aynı evde oturmuş bile olsalar böyle olmalı.kardeşi gibi görüyor belki ondan saçını okşuyor sarılıp şapur şupur öpüyor diyemembende bir dönem kaynımla birlikte yaşadım kardeşim gibidir ama asla böyle laubali hareketlerim olmadı olamaz.olan yengeyi de ben hoş karşılamamkaldı ki sen bu hareketlerden hoşlanmadığını söylemişsin eltisini uyarmışsın eğer bu elti gerçekten iyi niyetli olsaydı kendini geri çekerdi.ben burda yengenin iyi niyetli olduğunu sanmıyorumgerekirse eşin yengesini açık açık uyarsın ve araya bir sınır koysun canım

Pes..Ben susmazdım bu konularda gönül hatır bilmem..Oracıkta elimde kalırdı heralde..Sende fırsat verme.

Pes..Ben olsam susmazdım böyle konularda gönül hatır bilmem zaten bilinmezde.Oracıkta elimde kalırdı.Sende fırsat verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…