Deli olmama az kaldı !

Ben eltinizin niyeti bozup (!) eşinize yaklaştığını sanmıyorum. "Bak ne kadar samimiyiz biz" demeye çalışmış olabilir ya da gerçekten çok yakın görüyor farkında olmadan samimi davranıyor olabilir. Yine de ben de olsam hiç memnun olmazdım bu durumdan. Bana göre samimiyetin bu kadarı fazla. Sevgisini uzaktan göstersin.

Benim asıl takıldığım nokta eltinizin kızkardeşini eşinizin odasında yatırmak istemesi. O zamanlar yaşları kaçtı sormak lazım.

Kaynızın ya da kayınvalide tarafınızın tepkisi ne oluyor ona da bakmak lazım. Onla hiç tepki vermiyorsa eltiniz samimi gördüğü için yapmış demektir.

Bazi insanlar dokunmatik konusur. Dokunmadan duramaz. Artniyet aramamak lazim galiba bilemiyorum.

aynen bende cok dokunarak konusurum ama kötü bir niyetim oldugu için degil. yalnız bende kaynanaya takıldım neden gelinine eski kötü bir olayı anlatıyosunki araları bırak iyi olsun diyecegine kalkıp kötü birşeyii anlatmak bana cok dedikoducu kötü bir yaklaşım olarak geldi

bu pis oyuna gelmeyin sizi iftiracı durumuna düşürmek istiyor niyeti belli kötü niyeti olsa herkesin içinde yapmaz amaç seni denemek sınamak. görmezden gel önemseme bir müddet sonra vazgeçer

ben olsam inadına ben de onun kocasını yere yatırır öperim.
anca öyle yola gelir böylesi.

sana katılıyorum bencede yanlış bu kadar yakınlık abla kardeş gbi görsede olmaz. ne demek öyle yanaşmak falan çok edepsiz kadınmış eltiniz. siz eşinize sahip olun zaten eşiniz gayet terbiyeli biri belliki kadın utanmamış o utanmış uzaklaşmış yanlış durumdan. eltinizle aynı ortamdayken ona sinir oldugunuzu belli etmeyin bence. aksine onu yok gibi sayın etrafla ilgilenin özellikle gülün neşeli görünün çatlasın :)

Ya bence onun yaptığının aynısını sakın yapma niye onun edepsizliğine edepsizlikle karşılık veresin ki.Neden kendini başka biriymiş gibi gösteresin ki eline ne geçecek.Bence böyle yaptığı bir ortam da "çek elini sen ne yapıyorsun,beni hiç senin kocana sırnaşık hareketler yaparken gördün mü"de ve eşini kapıp oradan uzaklaş.Ya da çek kenara "bana baksana sen amacın ne şimdi seni eşine söylerim gözünü açarım görürsün günü" de.Bu ne saygısızlık,bu ne terbiyesizlik böyle, insan başkasını sınamak için hiç kendini hafife alır mı yaa?anlamadım valla.Demek ki eltin çok hafif bir kadın(kusura bakma ama)Allah sabır versin valla ben çok sinirlendim yaşamışcasına..

14. sayfaya kadar okudum ama PES EDİYORUM.. biraz daha okusam çatlayacaktım..!!

öyle bir anlattınız ki sanki bacağına dokunan erkek, saklamaya çalıştığınız kadın!!! kardeş olarak görüp yapamaz mı... sizin bence fesatlığınızdan kaynaklanıyor bu.. haremlik-selamlık mantığını beynine işlemiş birisiniz sanırım.. benim de kayın adayım var.. benden 3 yaş küçük.. ve elimden gelse ona doya doya sarılırım.. koluna da girerim. ne var bunda?! bir diğer konu da eltinize yahut kız kardeşine KAŞAR demeniz ne kadar iğrenç birşey.!!!! o (onlar) aileniz olan bir insan.. insan ortak soyadını taşıdığını birisi için bu kadar seviyesini düşürerek böyle ithamlarda nasıl bulunur?!!! madem öyle, akrabasınız sonuçta, orda burda konuştunuz demezler mi elti böyleymiş ne malum öbürünün de öyle olmadığı (sizi kastederek)... kimsenin namusuna çamur atamazsınız.. kimsenin haddine değil bu!! AYIPTIR YA..!! EŞİNİN KARDEŞİNİN KARISI bu.. yolda geçen insan değil... ayrıca KUL HAKKI.. VEBALİNİ HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ!!!??

mini etek giyiyor diye de laf etmişsiniz.. ne olacak yani... edepsiz mi askılı falan giyinenler.. kapalı giyinenler çok mu namuslu oluyo?!! ne kadar gerici bir zihniyet bu...! insanları nasıl yargılayabiliyorsunuz böyle şeylerle... yazık........

helal olsun süper yazmışsın canım.
Harfi harfine katılıyorum.

bazı insanların mizacı öyle maalesef. oturup kalkmasını nerde nasıl konuşacaklarını bilemiyorlar. eltinizin bilerek yaptığını düşünmüyorum. kuzenimin birazcık saf ve çocuksu kocası da (kendisiyle yılda bir kez falan ancak görüşürüz ve ben ondan 3 yaş büyüğüm) bir nikahta bana nabeer fıstık deyip yanağımdan makas almıştı, ailecek şok olmuştuk hee bir de kendisinden nerdeyse 4 kat fazla maaş alan kocama işsiz kalırsan mutlaka beni bul, ben seni işe sokarım falan demişti. öylece kalakalmıştık

Ben böyle bir durumda pek sakin olamazdım ister abisi olarak görsün ister kendine yakın görsün bu kadar samimiyete gerek yok bence

Bunca yaşa geldim..bu foruma girene kadar dünyanın diğer yüzünü farketmemişim!
İnsanlar mı fesatlaştı yoksa hep böyleydiler de benmi kandırıldım... çözemedim.
.

ohaa yahhh eşini o kadınla yanlız bırakma edebini bilsin de öle davransın ayıp denen bişiy var :S hadi desem sadece senin hüsnü kuruntun abartman koskaca kadın annen yani ne zoru varda eltin söle böle yaptı desinn eşini de uyar öpmesin elini sıksın bölece tepkisini bell ieder o hatundada biraz edep varsa kenidne ceki düzen verir :S kocana kızma onun sucu yok zaten ama yinede yanlız bırakma o kadınlaa bende aynı seyi yasasam çıldrırırdım yani :S :S

walla bana çok enteresan geldi.. belki içinizdeki hisler değişik şeyler söylüyor olabilir ama herkezin sizin mantıgınızla harekete etmesini bekleyemezsiniz.. mesela ben nişanlımın erkek kuzenlerıyle bıle aynı yerde yalnız durmak istemem ama benım kendı kuzenım gayet rahattır yanı benım nısanlıma sarılır eder görünce ama hiç aklıma kötü birşey gelmedi gelecegınıde sanmıyorum.. bence sizin o konulardakı rahatsızıgınız dısardakı kısılere gecıyor olabılır.. ve bu sızın en zayıf noktanız olarak bilinebilir... eltiniz yarın birgün kocasından benı kıskanıyor ya saka gibi diye arkanızdanda gülebilir... siz sadece sinirlenmiş kalırsınız..

sizin için en kötü ihtimaliii.. eltinizin eşinizde gözü oldugunu düşünelim... eşin her dawranısında kendını gerıye cekmıs. hoşlanmadıgını bellı etmış.. siz bu adamla evlısınız. ve eminim yengesıyle beraber olamıyacak zihniyette oldugunu bılıyorsunuz... ney beklıyordunuz.. eltiniz gazozuna ılaç atıp eşinizimi kirleticek??.. yani konuyu bağlamak gerekirsee eşinden öte köy yok.. eşine güveniyorsan ki en önemlisi kendine güveniyorsan böyle düşünceleri kafandan silmeye başlamanın vakti gelmiş...

gerçekten gittikçe içimiz kararıyor.. uçan kuştan şüphelenmeye başladık.. milletçe bi paranoyadır almış başını gidiyor.. önyargılar, eşini tapulu mal gibi görmeler, özgüvensizlik diplerde.. güven desen kan ağlıyor.. iyiye yormak, iyi düşünmek, kalbi temiz tutmak nerde kalmış ? Tamam kötü şeyler yaşanıyor, ahlaksızlıklar oluyor ama önce bi güven duygusunu yaşamak lazım.. en derinimizde.. önce bi kendimize güvenmemiz lazım.. alıp eşini kafese kapatamazsın. o onun yengesi ablası, neden illa kötü düşünülüyor neden akla kötü olanı geliyor, neden kötü kötü ahlaksızca senaryolar yaziliyor.. somut bisey var mı ? sarıldı öptü diye mi bütün bunlar o el o dize kondu diye mi ?? Günahını alıyor muyum acaba diye oturup düşünmeden nedir bu ithamlar ?? ne yani eşimizin kardeşini de öpeyemeyecek miyiz ? o duruma da mı geldik ??

Son düzenleme:
Çok gereksiz şeyler işte,ben yadırgamadım bu gereksizlikten duyduğun rahatsızlığı.
Aksine rahatsız olduğun için yadırganman tuhafıma gitti.
Ben olaya basit bir kadın kıskançlığı gibi bakmıyorum.
Çok da haz etmediğin birinin,eşine vıcık vıcık hallerinden rahatsız olman kadar normal bir durum yok bence.
Sen ''aman kızlar bi el atın,çok korkuyorum ya eltim eşimin aklını çeliverirse''demiyorsun ki:)
Eşine bağırıp kızman,bu nahoşluğa zemin hazırlıyormuş gibi davranman çok mantıklı değil bence.
Ama görüşmeleri seğrekleştirebilirsin.mesafeyi arttırabilirsin.
Bazı arkadaşların dediği gibi ''sende O'nun kocasına sarıl''çözümünden başka alternatifler bulabilirsin.
Misilleme bu konu da hoş olmaz.Aksine bunu yapandan bir farkın kalmaz.
Neden O'na ders vermek bile olsa hoş değil.

git gide fesatlasiyoruz,ALLAH SONUMUZU HAYIR EYLESIN INSALLAH(AMIN)

Bazi arkadaslar masallah o
Kadar agir laflar soylemiski yok fesatmisim bilmem ne Herkes gibi esimi paylasmak yada eltim opup sariliyo diye susmak zorunda degilim bes parmagin besi bir defil ayrica eltimede hafif kadin muamelesi yapmadim o bikere duzgun davranmayi ogrensin neden esimin abisi benim abim deilmi ben neden onuvicik vicik opmuorum yada sarilmiyorum sirf esimin ailesi tutucu yanlis anlamasinlar diye biz bilmiyomuyuz abi sevmesini bazilarida yokdisarifa cikarma filan diye soylemis disardaki bayanlar esime ole yanasmiyodur eminim olayi siz anlattigim srkil bilip konusuosunuz sizinde sinize ole bisey yapilsa rahatsiz olursunuz dokunmasin ne gerek var konussa yetmiomu

eşinizin ailesi tutucuysa ortada abes birşey olsa önce kaynınız ve kayınvalideniz olaya müdahele ederdi heralde.belki siz abartıyorsunuzdur.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…