Bazi insanlar dokunmatik konusur. Dokunmadan duramaz. Artniyet aramamak lazim galiba bilemiyorum.
Eşime şuç bulmuyorum zaten sadece onu yapmasına izin verdiği için kızdım ayrıca aralarında çok yaş farkı yok ben eltime kızıyorum problemde bişey anlatmadan elini bacağına koymuş olması bana böyle şeyler ters ben ona dedim böyle olma yapma diye ama hala yanaşıyo beni deniyomu anlamadım sinirleniyorum böyle davranınca !
14. sayfaya kadar okudum ama PES EDİYORUM.. biraz daha okusam çatlayacaktım..!!
öyle bir anlattınız ki sanki bacağına dokunan erkek, saklamaya çalıştığınız kadın!!! kardeş olarak görüp yapamaz mı... sizin bence fesatlığınızdan kaynaklanıyor bu.. haremlik-selamlık mantığını beynine işlemiş birisiniz sanırım.. benim de kayın adayım var.. benden 3 yaş küçük.. ve elimden gelse ona doya doya sarılırım.. koluna da girerim. ne var bunda?! bir diğer konu da eltinize yahut kız kardeşine KAŞAR demeniz ne kadar iğrenç birşey.!!!!o (onlar) aileniz olan bir insan.. insan ortak soyadını taşıdığını birisi için bu kadar seviyesini düşürerek böyle ithamlarda nasıl bulunur?!!! madem öyle, akrabasınız sonuçta, orda burda konuştunuz demezler mi elti böyleymiş ne malum öbürünün de öyle olmadığı (sizi kastederek)... kimsenin namusuna çamur atamazsınız.. kimsenin haddine değil bu!! AYIPTIR YA..!! EŞİNİN KARDEŞİNİN KARISI bu.. yolda geçen insan değil... ayrıca KUL HAKKI.. VEBALİNİ HİÇ Mİ DÜŞÜNMÜYORSUNUZ!!!??
mini etek giyiyor diye de laf etmişsiniz.. ne olacak yani... edepsiz mi askılı falan giyinenler.. kapalı giyinenler çok mu namuslu oluyo?!! ne kadar gerici bir zihniyet bu...! insanları nasıl yargılayabiliyorsunuz böyle şeylerle... yazık........
evli barklı bir kadına iki satırla kaşar damgası vurdunuz helal olsun...
kocaya sahip çıkmak(!) için çocuğu da yaptırdınız...
valla tebrik ederim...
hayat bu kadar kolay da demek ki ben anlamıyorum...
bişeyler daha öğrendim bugün hayattan...
Bunca yaşa geldim..bu foruma girene kadar dünyanın diğer yüzünü farketmemişim!
İnsanlar mı fesatlaştı yoksa hep böyleydiler de benmi kandırıldım... çözemedim.
.
Bazi arkadaslar masallah o
Kadar agir laflar soylemiski yok fesatmisim bilmem ne Herkes gibi esimi paylasmak yada eltim opup sariliyo diye susmak zorunda degilim bes parmagin besi bir defil ayrica eltimede hafif kadin muamelesi yapmadim o bikere duzgun davranmayi ogrensin neden esimin abisi benim abim deilmi ben neden onuvicik vicik opmuorum yada sarilmiyorum sirf esimin ailesi tutucu yanlis anlamasinlar diye biz bilmiyomuyuz abi sevmesini bazilarida yokdisarifa cikarma filan diye soylemis disardaki bayanlar esime ole yanasmiyodur eminim olayi siz anlattigim srkil bilip konusuosunuz sizinde sinize ole bisey yapilsa rahatsiz olursunuz dokunmasin ne gerek var konussa yetmiomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?