Deli olmama az kaldı !

bence eltin senin kıskandığını yada rahatsız olduğunu gördükçe inadına seni sinir etmek için yine yapıyodur bu tür davranışları.görmezden gel umursamazdan gel bi müddet sonra bakacakki sen eşinle mutlu mesutsun ve onu hiç takmıyosun oda bu hareketlerinden vazgeçecekir.bu konuda boşuna boşuna eşini suçlayıp eşinle aranda kırgınlık yapıp eltinin ekmeğine yağ sürme.birde eşinin aklında olmayanı böyle konuşarak eşinin aklına getirme canım

Arkadaşım gitme madem evine..
Bu insanın hareketlerinden hoşlanmıyosan...
Eşinde madem gözü gitme zorlamı gidiyosun???
Neden görüşüyosun ozaman zorunluluğunmu var?

bide kocanın yanından ayrılma canım..kendisi ilgilensin çocuğuyla..zaten sorumlu bir anne olsa çocuğunun ödevi varken
akraba dahi olsa misafir kabul etmezdi..sen eşinin yanından sakın ayrılma,eşine güvenmediğin için değil,o eltiye güven olmaz..

ortalığı boşbulup iyice şaşırabilir,sen hep yanında otur kocanın..sırnaştığında sende gülerek ağzına girseydin ahahahah falan ded.
ay ben çok sinir oldum bu eltiye yaa

Son düzenleme:

Siz gerçekmisiniz??????
arkadaşın eşine zorla tecavüz falan eder eşi kendini koruyamaz Allah korusun...
Bencede yanlız bırakma arkadaşım:)

Son düzenleme:
Peki sizin dışınızda ortamda olan insanların tepkileri neler, onların dikkatini çekmiyor mu birşey.
Eşinizin kardeşi yok mu ortamda, eltinizin kendi eşi rahatsız olmuyor mu, sadece sizin ve annenizin dikkatini mi çekti bu durum?
Bir de bu konuda uyarmıştık derken, hangi konuda uyardınız acaba?

ya daha öncedende böyle yakınlık kuruyodu eşimi rahatsız oldugumuzu söylemiştik bu konuda uyarmıstık daha mesafeli olsun diye orda annem ve eşim vardı kaynım varmıydı bilmiyorum belki sonradan onlar konuşmuştur yada uyarmıstır eltimi bilemiyorum onu

Çok ağır ifadeler bunlar :S

gerçekten hayretler içindeyim
önce elti ve kızkardeşine hakaret
sonra kızının ödevi varken eve misafir (ki burdaki misafir de kardeş) kabul ettiği için de sorumsuz
sonra her an taciz ve tecavüz edebilecek kadar haysiyetsiz...

dediklerinizin ironi olduğuna inanmak istiyorum
gerçekten inanasım gelmiyor, şaka gibi
korkunç bir şaka gibi...

Son düzenleme:

hakikaten kendine bu kadar güvenmeyen kadınların varlığı ürkütücü...

evine zaten gitmiyorum evet zorla gittim yemeğe çağırıp duruyodu mecburen gittik bizde

şimdi de eşini mi suçlayacaksınız...
çok ayıp...
atalarımızın lafını hatırlatırım...
dişi kuyruk erkek sallamak...arkasını siz getirin birleştirin...

Dimi tatlım, illa kadın yapmıştır bişi

evet zorla gittim valla sürekli yemeğe çağırıyordu ben gitmek istemiyodum en son kaynanam işte gidin abin çağrıyo diyince gitmek zorunda kaldık

Eşinize aşırı bir samimiyet göstermesi hoş olmasa da açıklaması olabilecek birşey, ama benim asıl takıldığım kardeşiyle bekar bir erkeği aynı odada yatırma teşebbüsü!geçmiş mevzu ama normal değil .eşiniz aklı başında biri belli ki...

evine zaten gitmiyorum evet zorla gittim yemeğe çağırıp duruyodu mecburen gittik bizde

Gitmeyin mademmm...
Ben korkuorum de eşimle seni yanlız bırakmaya korkarım eşimi zorla taciz edersin de...ne bileyim de işte madem..
Dolunayın hayal gücü çok yüksek onu dikkate al sen

Güzel güzel yazışıp saygı çerçevesinden ayrılmıyoruz değil mi? Hani konu da geyik falan da yapmıyoruz. Ya da ben buna inanmak istiyorum

Klasik hepimiz once esimize bagirir cagiririz ailesiyle ilgili olunca sucu ona yukleriz. Bende yaparim bazen canim sakin ol. Hatta sevin esin bunun farkinda. Ya sen rahatsiz olup esin yok canim hersey normal deseydi? Bence sen direkt eltine yogunlas ben olsam derim (cadi canim vardir) hisssst hayirdir noluyor birseyler mi eksik hayatinda. Birseye ihtiyacin mi var. Varsada esim yardimci olamaz sana canim benim kardes onlar derim.

Konu sahibi bence kızmakta sinirlenmekte haklısın bu duruma.Ben de sevmem benim kocamı benden başka kimse öpmesin yahu.Herkes aynı olmak zorunda değil ben sevmem başkası sever.Ama benim kocamı onu rahatsız edip geri çekecek kadar öpüp sarılıyorsa benim doğrularım geçerli olacak.Ki konu sahibi eltisini de uyarmış.Burada elti iyi niyetli vs vs diyorsunuz da uyarmasına rağmen bunu devam ettirmesi art niyetli bana göre.Çok mu zor daha mesafeli davranması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…