diyorum ki bekarken evde eşimin yanında öyle geziyodu
Yok kardeşi olarak görüyo filan diyo arkadaşlar ama ben bu kadar yakın mesafeden rahatsızım ki eşimde rahatsız belli ediyo uyarmıştıkta devam ediyo daha ne düşünim ben ?
Evine gidiyoruz eşimin boynuna böyle sarılıyo canımmm cicim hoşgeldin diyip öpüyo sonra ben kızın ödevi var ona bi baksana diyo ona bakıyorum oda içerde annemlerin yanında eşimin dizinin dibine oturup iki elini dizlerine koyuyo bende iyi düşüncem ? neden düşünimki ister kızsınlar ister kızmasınlar ama bana bunlar ters neden ben onun eşine öyle davranmıyorum oda benim abim değil mi ? yanlış anlamasın diye fazla konuşmuyorum bile ama ben onu uyarmama rağmen böyle labali davranmaya devam ediyor kusura bakmasın ama artık iyi niyetli olamıcam !
bide kocanın yanından ayrılma canım..kendisi ilgilensin çocuğuyla..zaten sorumlu bir anne olsa çocuğunun ödevi varken
akraba dahi olsa misafir kabul etmezdi..sen eşinin yanından sakın ayrılma,eşine güvenmediğin için değil,o eltiye güven olmaz..
ortalığı boşbulup iyice şaşırabilir,sen hep yanında otur kocanın..sırnaştığında sende gülerek ağzına girseydin ahahahah falan ded.
ay ben çok sinir oldum bu eltiye yaa
Gezsin. Eşinizin gözü mü kayıyordu?
Peki sizin dışınızda ortamda olan insanların tepkileri neler, onların dikkatini çekmiyor mu birşey.
Eşinizin kardeşi yok mu ortamda, eltinizin kendi eşi rahatsız olmuyor mu, sadece sizin ve annenizin dikkatini mi çekti bu durum?
Bir de bu konuda uyarmıştık derken, hangi konuda uyardınız acaba?
hele bide küçük peynir kardeşide var bu gelinin...görüşmeme imkanınız varsa tabi iyi.ama bu seferde eşiniz kardeşini görememekten yakınabilir..tek başına onlara gitmesi daha tehlikeli olabilir.bu kaşarpeynirine nasıl bir çare düşünsek yahu?
:44::44::44:
sen önce bi sakin ol,sakın eşine çatma..bi çaresini bulucaz inşallah..
bide kocanın yanından ayrılma canım..kendisi ilgilensin çocuğuyla..zaten sorumlu bir anne olsa çocuğunun ödevi varken
akraba dahi olsa misafir kabul etmezdi..sen eşinin yanından sakın ayrılma,eşine güvenmediğin için değil,o eltiye güven olmaz..
ortalığı boşbulup iyice şaşırabilir,sen hep yanında otur kocanın..sırnaştığında sende gülerek ağzına girseydin ahahahah falan ded.
Arkadaşım gitme madem evine..
Bu insanın hareketlerinden hoşlanmıyosan...
Eşinde madem gözü gitme zorlamı gidiyosun???
Neden görüşüyosun ozaman zorunluluğunmu var?
şimdi de eşini mi suçlayacaksınız...
çok ayıp...
atalarımızın lafını hatırlatırım...
dişi kuyruk erkek sallamak...arkasını siz getirin birleştirin...
Arkadaşım gitme madem evine..
Bu insanın hareketlerinden hoşlanmıyosan...
Eşinde madem gözü gitme zorlamı gidiyosun???
Neden görüşüyosun ozaman zorunluluğunmu var?
evine zaten gitmiyorum evet zorla gittim yemeğe çağırıp duruyodu mecburen gittik bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?