aaaah elti sedef ah onu kim bilmez ki
ama o sedef değildi ağzından kaçırmıştı adı yasemindi
tatlım seni en iyi ben anlarım heralde.şu meşhur elti sedef diye konu başlığının içinde dönen elti benim eltim oluyor:)
ben yaşadıklarının 1000 mislini yaşamış biri olarak kesin bir şekilde söylüyorumki eltinin tek amacı kıskandırmak kendini ön plana taşımak kendinden söz ettirmek dikkat çekmek vs.. vs..konundaki tüm mesajları okudum adamakıllı bi fikri olan olurda bende nasiplenirim diye..çünkü böyle bir eltiyle başetmek zor.kaynanan nasıl biridir bilmiyorum ama bu konuda kaynanadan destek bekleme derim.ben bekledim ama çok güzel aldım agzımın payını elticim kıymetli oldu.nacizane fikrim sen güzellikle anlatmayı ztn denemişsin anlamamış!yada işine öyle gelmiş.al kocanı karsına tatlı dille anlat böyle böyle diye eğer bir daha böyle bir hareketi olduğunda açıkça sen terslemezsen ben çok kırıcı olucam diye uyar.birdaha aynı seklde birşey olursa ki umarım olmaz baktın kocandan beklediğin tepki gelmiyor,eltine dön söyle güzellikle sölemekten anlamıyorsun heralde de.sen ne yapmaya çalışıosun de ya gerekirse cıngar çıkar böyle tiplere yüz vermeye gelmiyor tepene biniyorlar.şahsen ben kendi adıma yasadıım sinir harblerine üzülüyorum ne gereği varmış.kendi canımı sıkacaıma eltinin canını sıkarım.sabırsızlıkla bekliyorum istanbula gelsinde tek bir yanlışını göreyim diye işte o zmn kimse tutamıycak amanedeyi:))
Sedef bi bilse bütün topiğin onu tanıdığınıSedefobi
evet biliyorum eşimin şuçu yok ama o ortamda emin olun öyle görseydiniz şuçu olmayan eşinize bile patlardınız ben öyle yaptım tabi yine barıştık gönlümü aldı ama sebep yok geliyo ben içerdeyim eşimin yanına oturuyo elini koyuyo insan sinir olmasında napsın eltim bencede beni delirtmeye çalışıyo ama yapamıcak ! eşime çok üzülüyorum kavga edince çok sessiz sakindir anlayışlıdır ama napim insanın elinde olan bişey değil tutamıyorum dilimi napim
bu güzeldiünlülerin biz arkadasiz dedikleri gibi, bu sene yeni söz de biz kardesiz olsun barii..
Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?