Deli olmama az kaldı !

benimde hosuma gitmez öyle yalap salap öpüsmeler , yani benide öyle öpmesin eltim , esimide zaten millet niye öpüsür koklasir anlamam , tokalastin iste yetmiyor mu ?
birde yanlis okumadiysam esiniz " bende kaynimi öyle sarilip öpücem" dediginizde. tepki vermis , demek ki bu öpüsüp koklasma durumu esiniz tarafindan normal karsilanan bi durum degil, deseki o benim yengem beni kardesi giib sever felan neyse hadi. demek adaminda hosuna gitmiyor kadinin davranislari.

bence bi süre görmezden gelin , kadin belki sizi sinir etmek icin yapiyordur, bi süre sonra bu oyundan o da sikilacaktir.
diger yandan da , mesafe hayat kurtarir , vicik vicik iliskilerin akibetini gazetelerin 3. saylarinda ve gündüz kusagi kadin programlarinda görüyoruz.
o onla kacmis , yok bes cocuklu kadin karsi komsuna kacmis felan filan ...

tatlım seni en iyi ben anlarım heralde.şu meşhur elti sedef diye konu başlığının içinde dönen elti benim eltim oluyor:)
ben yaşadıklarının 1000 mislini yaşamış biri olarak kesin bir şekilde söylüyorumki eltinin tek amacı kıskandırmak kendini ön plana taşımak kendinden söz ettirmek dikkat çekmek vs.. vs..konundaki tüm mesajları okudum adamakıllı bi fikri olan olurda bende nasiplenirim diye..çünkü böyle bir eltiyle başetmek zor.kaynanan nasıl biridir bilmiyorum ama bu konuda kaynanadan destek bekleme derim.ben bekledim ama çok güzel aldım agzımın payını elticim kıymetli oldu.nacizane fikrim sen güzellikle anlatmayı ztn denemişsin anlamamış!yada işine öyle gelmiş.al kocanı karsına tatlı dille anlat böyle böyle diye eğer bir daha böyle bir hareketi olduğunda açıkça sen terslemezsen ben çok kırıcı olucam diye uyar.birdaha aynı seklde birşey olursa ki umarım olmaz baktın kocandan beklediğin tepki gelmiyor,eltine dön söyle güzellikle sölemekten anlamıyorsun heralde de.sen ne yapmaya çalışıosun de ya gerekirse cıngar çıkar böyle tiplere yüz vermeye gelmiyor tepene biniyorlar.şahsen ben kendi adıma yasadıım sinir harblerine üzülüyorum ne gereği varmış.kendi canımı sıkacaıma eltinin canını sıkarım.sabırsızlıkla bekliyorum istanbula gelsinde tek bir yanlışını göreyim diye işte o zmn kimse tutamıycak amanedeyi:))

Ben iyimser yaklaşıyorum diyelim ki kardeş gibi görüyor,gerçekten kanı kaynıyor içinden geliyor,yine de siz varken sevgi yumağı olmaları yanlış.yengem olsaydi öz kardeşimi onun yanında mıncıklamazdım gelinim olacak inşallah gelecekte yine oglumu şapur şupur öpmem gelinimin yanında yanlızken al içine sok severken boğ :) ama insanız fıtrat diye birşey var benim kayınvalidem melek gibi kadındır ama yeni evliyken eşim annesine biraz fazla sırnaşsa kendimi garip gibi hissediyordum... psikopat falan değilim ama oluyor işte normal bir kadın eltisiyle kocasının sevgi pötürcüğü olmalarından rahatsız olur...

aaaah elti sedef ah onu kim bilmez ki
ama o sedef değildi ağzından kaçırmıştı adı yasemindi

ben agzımdan kaçırdım sende buldun bir açık fırsat bu fırsat duyurayım dedin adını yani:)) way be bide böyle tipler var işte.arkadasım burada insanlar konu açarken dertelerine çözüm bulmak için açıyorlar sen tutupta bulduğun ilk açıkta dalganı gec diye değil.yaptığın saygısızlıktan başka bişey değil ama sen cvp yazsan bile muhatab olmıcam konu sahibine saygımdan kızın konusu geyiğe dönmesin!

Benim´de kendimden 2,5 yas kücük kaynim var ve bende kaynimi sarilip öperim, yanaklarini minciklarim, cünkü öz kardesim gibi cok severim, oda sürekli bana takilir, sakalasir falan. 10 yildir taniyorum, 10 yilda insan hakikaten kardes görüyor ve sarilip öperken art niyetli düsünmüyor. Suanda bekar oldugu icin sorun olmuyor, ama evlense yapmam tabi.

Sedef bi bilse bütün topiğin onu tanıdığını Sedefobi

Bende olsam yerinde bende delirirdim delirmek ne kelime çıldırırdım ne demek ya saçıyla oynamak, elini dizine koymak, şapur şupur öpmek kuzeni falan olsa neyse dicem ( ben fazla kıskancım benım kocama kuzenide olsa akrabası da olsa annesi ve kız kardeşi dışında kimse bunları yapamaz ) sen onun kocasına sakın böyle davranmaya kalkma suçlu sen olursun...Bunu yapan el kızı aralarında hiç bi kan bağı yok bu ne samimiyet böyle hiç hoş ve doğru değil... bu durumda eşine iş düşüyo öpmeye kalktığında direk tokalaşıp geri çekilsin eğer ısrarla çekerse kendisine doğru terliyim,rahatsızım pek yaklaşma desin, saçıyla oynadıgında yapma lütfen sevmiyorum böyle şeyleri desin , elini dizine koyarsa o anda kalksın su falan içmeye gitsin eğer ısrarla devam ederse uyarsın yapma diye.. çoktan haketmiş aslında evli bi adama yapılacak hareketler mi bunlar ya hiç doğru değil.. bir kadın kendisine yaptığı hareketlere bakacak hanımefendi gibi davranacak.. bak yok yere güzel yuvanıza sorun girmiş içinde kötü niyet olmasa ne olur yani kaç yazar...

ben olsam bende ayni tepkiyi verirdim nedemek sapur supur öpmek.. birdaha evlerine gitmezdim.. biriyle selamlasmak istiyorsan sadece tokalasman yeterli , dinimizdede bu böyle.. eger kadinla erkege nikah düsmüyorsa sarilip otururlarda fakat nikah düsüyorsa ayni ortamda birbirlerine uzun uzun bakmakta günah... kaldiki yengee!!! bir erkekle bir kadinin cok samimi olmasi yanlis sonucda ilerde aska dönebiliyor.. kimbilir kac kisi vardir topikte en iyi arkadasiyken sevgilisi olan...

Son düzenleme:
konu sahibi, alın kocanızı bi kafese kapatın. tüm dişiler sizin için tehlikeli bence

istediğiniz zaman çıkarır seversiniz. böylece sorunda çıkmaz

bakılmasın, öpülmesin, dokunulmasın v.s... ben mi çok rahatım yoksa siz mi çok kıskançsınız

birazdan tüm kıskanç kadınlar bu msjımı kib yapacak eminim

Benim kaynım da evlidir,ama çok samimiyizdir,gerçekten bir erkek kardeşim olsa ancak bu kadar severdim..(evlenmeden önce de tanıyordum çünkü)Askerden izine geldiği zaman beni görür görmez sarıldı ve havaya kaldırıp döndürdü ben ufak tefek,abi kardeş iri yarı çünkü eltim,kayınvalidem,kayınpederim yanımızda kıkır kıkır gülüyorlardı...

Kardeşiz sonuçta hepimiz.Öpecekte sarılacakta..Aradaki mesafeyi bildikten sonra,art niyetli olmamak lazım....

normalde eltınızle cok ıyı anlasıyor onu sevıyor olsaydınız kızmaz ya da kıskanmazdınız.ama zaten sız eltınızı sevmedıgınız ıcın hareketlerı de gozunuze batıyor

delirtmeyi basaramiyacak demissin ama basarmis be canim. Banada oyle oluyor,ben sinirliysem sevgilimin sucu yoksa bile onada kizarim.Normal bu.Eltini gozunle korkut,laf dalasina girme sakin.Bi baksan yeter bence ayni ortamdayken:)

ünlülerin biz arkadasiz dedikleri gibi, bu sene yeni sözde biz kardesiz olsun barii..

Son düzenleme:
Kızkardeşi 23 yaşında şuan 3.evliliğini yaptı ! mini etekle askılı filan gezen bi kız ben görünce şok olmuştum

sizene istedigi gibi gezer daha yasi 23 gencecik birsey,eltinin cekistiriyorsunda bacisindan sanane

yetkililer begen butonunu geitrdiniz tsklerde birde su begenme butonunu getirseniz

samimiyyetlerini kıskana bilirsiniz ama art niyeti olsa uluorta sarılıp opmezdi bence esinde zaten cekmis kendini en iyisi yalnızken kadınla konusun uyarın tavırlarından anlarsınız zaten

kardeşiyle bekar bir erkeği aynı odada yatırma teşebbüsünde bulunan bir kadının davranışlarında iyi niyet aramak için çok çabalamak gerekiyor.

eşinin kardeşi de olsa sadece eşinin kardeşidir, kendisine sadece eşten dolayı akraba olur o kadar. evlilik nedeniyle oluşan akrabalık ile kan bağı sonucu oluşan akrabalıklar farklıdır bana göre.

amca oğlu, teyze oğlu vs bir yere kadar samimi davranışlar sergilenebilir ancak (bana göre onlarda da sınır vardır) bir imza ile oluşan bağı abartıp insanın ancak öz kardeş ve kuzenleri ile sergileyebileceği davranışlar farklı olmalı.

üstelik karşısında kıskanç bir hanım ve durumdan hoşnut olmayan bir kayın var. bu tepkilere aldırmadan laubali tavırlarına devam eden elti ya niyeti bozmuştur ya yüzsüzdür.

ben de kıskancımdır, eltim eşime sarılamaz, şakalaşsa bile onun da sınırı vardır, aşamaz. tepkim çok sert olur.

Son düzenleme:
canım ben bir soru sormuştum cevabını çok merak ediyorum.eltiniz size göre rahatsız edici şekilde kocanıza samimiyet gösterirken,kaynınız neyapıyorrrrrrrrrrr?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…