- 23 Ağustos 2012
- 51.770
- En iyi cevaplar
- 1
- 240.971
- 898
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
duyar kasmayın burada. gayet de kendimi geliştiriyorum. hukuk okuyorum dedim. avukatım demedim. siz bir tıp öğrencisinden covidli hastalara bakmasını isteyemezsiniz herhalde? idealist biri olduğum için iki üniversite okuyorum. topluma karşı duyarlıyım ve sürekli olarak onlara kaynak sağladığımı bilmeden yorum yapmayın. ve meslekle kişiliği karıştırırsanız hata edersiniz. ayrıca hesabı henüz bugün bu sorunum için açtım.
şuan sesli gülüyorumünlü bir model var plastik cerrahi dehası bir kadın..kızı var resmen çirkin ördek yavrusu..o kadın bu dediğinizi her Allah'ın günü yaşıyor olmalı ..
düzenli cilt bakımı, dermokozmetik kremler düzenli maske. aslında cildi kurutmayan bioderma cerave gibi dermokozmetik markalardan yüz temizleme jeli + c vitamini serumu + güneş kremi + güzel bir gece kremiyle minimum bakım rutini oluşturulabilir. önemli olan ürün içeriklerini iyi okumak.ne tür bakımlar mesela örnek verir misin?
terapi almam gerektiğini söylüyorlar. notlarım düştü ama sınıfta kaldım da demedim minimum düzeyde de olsa etkilendilerEee dersleri aksattım yazmışsın son cümlene? Boş beleş işlere kafayı takıp okula odaklı kalmak mümkün mü sence?
Durmak yok yola devam o zaman, dolgu yaptır yaptır fugu balığına dön. Binlerce liranı takıntı na ziyan et.
Madem memnunsan buraya niye konu açtın?
herkes asgari ücretli aileden değil değil mi bu sorunuz tuhaf geldi banaaBelki üstüme vazife değil ama merak ettim değirmenin suyunu
çocuklarım kendi bilir. açıkçası genetik işini değiştiremem. ama çok güzel olup çok yakışıklı bir eşle belki düzeltebilirim. güzellik gerçekten sosyo-ekonomik yapıya kadar her şeyi etkiliyor çağımızda
Çok teşekkür ederim.bende ki braun marka sudan etkilenmiyor rahatlıkla lavaboda da banyoda da kullanabilirsiniz nette yazın pilli yüz temizleyici diye çok markada var zaten elle ya da süngerle temizlik olmuyor bu ürün derin temizliyor iyi bir yüz temizleme jeliyle kullanırsanız.diğer ürün ultrasonic shovel beauty start kullandığım şiddetle tavsiye ederim
Bitane barbie vardı sürekli estetık yaptıran.İyi cesaret vallahi bıçak altına yatabılmek.Merhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
yanılmıyorsam çinde de bir adam bu nedenle karısından boşanmıştı. kadın estetikli olduğunu söylememiş, çocuk çok çirkin olunca kime benzedi diye araştırıp öğreniyor. kandırıldım diyip dava açmış hem boşanmış hem de tazminat almıştı sanırım..
c vitamini serumu her gece ben de kullanıyorum .loreal ürünü olarak da sadece kömürlü killi yüz temizleme jelini kullanırımdüzenli cilt bakımı, dermokozmetik kremler düzenli maske. aslında cildi kurutmayan bioderma cerave gibi dermokozmetik markalardan yüz temizleme jeli + c vitamini serumu + güneş kremi + güzel bir gece kremiyle minimum bakım rutini oluşturulabilir. önemli olan ürün içeriklerini iyi okumak.
garnier, loreal gibi markalardan koşarak uzaklaşın zaten
son yazdığım ürünü araştırın başka markaları da var.güzellik merkezinde 2 cilt bakımı fiyatına yıllarca kullanırsınız .cildi harika yapıyor netten araştırınÇok teşekkür ederim.
benimki o kadar değil çok şükür. uzak doğulular abartıyor bu işi
Estetik yaptırmak insanda hastalığa dönüşüyormuş.. Estetik yaptıran herkes aynı şeyi söylüyor ki baktığımız zaman da mantıklı yani.. Bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı küçüklüğünden beri burnunu takıyordu estetik olmak istedi yani bize de mantıklı geldi çünkü psikolojik olarak iyi hissetmiyordu bizde ona destek olduk.. Çok da doğal ve hoş oldu.. Tabi sonuç mükemmel olunca bu sefer çenesi gözüne batmaya başladı hemen onu yaptırdı sonra baktık göğüs dikleştirme dolgunlaştırma bilmem ne demeye başladı tabi ki uyardık onu çünkü inanın gereksizdi ama dinlemedi.. Böyle böyle hayatını resmen güzelleşmeye adadı.. Ailesi ile arası bozuldu maddi anlamda yıkıldı ama öyle birşey ki uyuşturucu bağımlısı gibi asla vaz geçmiyor asla kabul etmiyor aksi birşeyi agresifleşip sonra üzülüyor işte.. Neyse ki maddi anlamda çökmek dışında sağlık açısından bir sorunu yok ama kabul edeyim çok da güzel oldu..Yani bambaşka bir kadın oldu desem çok da abartmış olmam sanırım.. Ben yaptırır mıyım hem ameliyat olma korkum o şişlikler falan onları yaşamak istemediğimden hem de bambaşka bir kadın olma isteğinin olmamasından dolayı ben yaptırmam.. Beni değiştirmeyecek ama güzelleştirecek ağrısız acısız şişliksiz ameliyatsız minik dokunuşlara her zaman açığım amaMerhaba sevgili kadınlar kulubü üyeleri❤
Henüz 20 yaşındayım ama inanılmaz bir estetik takıntım var. Önce dişlerimi yaptırdım sonra çenemi. Şimdi burnumu ve gözlerimi yaptırmak istiyorum. Çevremdeki insanlardan güzel olduğumu sık duyuyorum. Ama inanılmaz bir güzelliğim yok.
En yakın arkadaşlarım da olsa yanımda başka birine iltifat edilince çok Modum düşüyor. En güzel ben olmalıymışım isteği var. Başıma kötü bir şey gelince çok güzek olsam böyle olmazdı diyorum.
Deli gibi spor yapıyorum beslenmeme dikkat ediyorum ama vücudumda aşamadığım o kadar çok yerim var ki
Sizce bu durumu estetik olarak aşabilir miyim? Yoksa terapi şart mı? Ne yapmalıyım? Hayatımın her alanına etki ediyor. Hukuk okuyorum ama para kazanıp estetik olayım diye derslerimi de aksattım bu sene
Orjinalinin de alakası yok bu haliyle, ama sevimli bir cocukmuş , bir dans videosu var, insan üzülüyor.Trans bu abla bence mucize gibi çok güzel olmuş abi aman abla
geçen yıllarda tv de izlemiştim bir kadın 167 boyundaymış boyunu kısa bulup bacaklarını kırdırıp uzattırmış doktora daha uzun olmak için.ama sonuç olarak bir daha yürüyemeyecek şekilde kötürüm kalmış
İlla zengin aile olması gerekilmiyor. Belki fenomendir belki hali vakti yerinde sevgilisi vardır olamaz mı yani? Paranın kaynağı her nerden geliyorsa ve bir gün tükenebilecek birşeyse estetik yaptırmaya maddi gücüde yetmez bu takıntı da böylece kendiliğinden sona erer.herkes asgari ücretli aileden değil değil mi bu sorunuz tuhaf geldi banaa
Eee dersleri aksattım yazmışsın son cümlene? Boş beleş işlere kafayı takıp okula odaklı kalmak mümkün mü sence?
Durmak yok yola devam o zaman, dolgu yaptır yaptır fugu balığına dön. Binlerce liranı takıntı na ziyan et.
Madem memnunsan buraya niye konu açtın?
Beni tanışalar 3 tane olurlardı:))(çilli kadınlar kraliyet ailelerine gelin oluyor 2 tane var şu an
Bunun Bi sınırı yok ki amadışarıda çok dikkat çeken biriyim ve bundan aşırı rahatsızım Herkez aynı olmuyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?