DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Eee dersleri aksattım yazmışsın son cümlene? Boş beleş işlere kafayı takıp okula odaklı kalmak mümkün mü sence?

Durmak yok yola devam o zaman, dolgu yaptır yaptır fugu balığına dön. Binlerce liranı takıntı na ziyan et.
Madem memnunsan buraya niye konu açtın?

şuan sesli gülüyorum ünlü bir model var plastik cerrahi dehası bir kadın..kızı var resmen çirkin ördek yavrusu..o kadın bu dediğinizi her Allah'ın günü yaşıyor olmalı..

yanılmıyorsam çinde de bir adam bu nedenle karısından boşanmıştı. kadın estetikli olduğunu söylememiş, çocuk çok çirkin olunca kime benzedi diye araştırıp öğreniyor. kandırıldım diyip dava açmış hem boşanmış hem de tazminat almıştı sanırım..

ne tür bakımlar mesela örnek verir misin?
düzenli cilt bakımı, dermokozmetik kremler düzenli maske. aslında cildi kurutmayan bioderma cerave gibi dermokozmetik markalardan yüz temizleme jeli + c vitamini serumu + güneş kremi + güzel bir gece kremiyle minimum bakım rutini oluşturulabilir. önemli olan ürün içeriklerini iyi okumak.
garnier, loreal gibi markalardan koşarak uzaklaşın zaten

terapi almam gerektiğini söylüyorlar. notlarım düştü ama sınıfta kaldım da demedim minimum düzeyde de olsa etkilendiler

çok yakışıklı erkeklerin illa çok güzel bir kadınlarla evleneceğini nereden biliyorsunuz ?

Çok teşekkür ederim.

Bitane barbie vardı sürekli estetık yaptıran.İyi cesaret vallahi bıçak altına yatabılmek.

benimki o kadar değil çok şükür. uzak doğulular abartıyor bu işi

c vitamini serumu her gece ben de kullanıyorum .loreal ürünü olarak da sadece kömürlü killi yüz temizleme jelini kullanırım

Estetik yaptırmak insanda hastalığa dönüşüyormuş.. Estetik yaptıran herkes aynı şeyi söylüyor ki baktığımız zaman da mantıklı yani.. Bir arkadaşım aynı şeyi yaşadı küçüklüğünden beri burnunu takıyordu estetik olmak istedi yani bize de mantıklı geldi çünkü psikolojik olarak iyi hissetmiyordu bizde ona destek olduk.. Çok da doğal ve hoş oldu.. Tabi sonuç mükemmel olunca bu sefer çenesi gözüne batmaya başladı hemen onu yaptırdı sonra baktık göğüs dikleştirme dolgunlaştırma bilmem ne demeye başladı tabi ki uyardık onu çünkü inanın gereksizdi ama dinlemedi.. Böyle böyle hayatını resmen güzelleşmeye adadı.. Ailesi ile arası bozuldu maddi anlamda yıkıldı ama öyle birşey ki uyuşturucu bağımlısı gibi asla vaz geçmiyor asla kabul etmiyor aksi birşeyi agresifleşip sonra üzülüyor işte.. Neyse ki maddi anlamda çökmek dışında sağlık açısından bir sorunu yok ama kabul edeyim çok da güzel oldu..Yani bambaşka bir kadın oldu desem çok da abartmış olmam sanırım.. Ben yaptırır mıyım hem ameliyat olma korkum o şişlikler falan onları yaşamak istemediğimden hem de bambaşka bir kadın olma isteğinin olmamasından dolayı ben yaptırmam.. Beni değiştirmeyecek ama güzelleştirecek ağrısız acısız şişliksiz ameliyatsız minik dokunuşlara her zaman açığım ama
Bence siz yardım almalısınız bu şekilde hayat geçmez inanın.. Eminim çok da güzel bir genç kadınsınız.

çok acı gercekten.bazen şükretmeyi bilmiyoruz

herkes asgari ücretli aileden değil değil mi bu sorunuz tuhaf geldi banaa
İlla zengin aile olması gerekilmiyor. Belki fenomendir belki hali vakti yerinde sevgilisi vardır olamaz mı yani? Paranın kaynağı her nerden geliyorsa ve bir gün tükenebilecek birşeyse estetik yaptırmaya maddi gücüde yetmez bu takıntı da böylece kendiliğinden sona erer.

ben de bunu anlamadım. hem sürekli estetik yaptırmak istiyorum diyor hem de ben o kadar abartmadım diyip uzakdoğululardan dem vuruyor.
bence asıl problemi başka insanlardan üstün olmak kaygısı. biz ne yazsak boşa çıkacak.

Hadi diyelim heryerini yaptırdın yanındaki bir kadına gözlerinin mavi tonu nasilda güzel deseler ne yapacaksın? Lensi geç yapmacık duruyor.gozlerinin rengini değiştiren bir operasyonda duymadım ben.illa ki birileri senden daha güzel olacak senden çirkin bile olsa karşı tarafın göz zevkine o guzel görünecek .terapi almalısın bence

Bunun Bi sınırı yok ki ama dışarıda çok dikkat çeken biriyim ve bundan aşırı rahatsızım Herkez aynı olmuyor işte

Ben de çok dikkat çekiyorum ve acını anlıyorum kardeşim. Benim burnum büyük. Önce burnum yaratılmış üstüne bedenim konmuş bence. O yüzden aşırı dikkat çekiyorum ve bundan rahatsızım. Yaşamayan bilemezjwjwjdjed.

Konu sahibi, gidin bir yardım falan alın. Estetik faciası haberlerine bir yenisi eklenmesin. Ünlü düşünür botoksiyan der ki, "o etler hep dökülür maykıl ceksın gibi".

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…