DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Ablacım ailen etrafın ne diyor bu işe daha 2 yaşında 2 ameliyat geçirmişsin??

Kaldı ki bu takıntı için okulu aksatıyorum işten güçten geri kalıyorum demişsin. Bu iş hayatının, geleceğinin önüne geçiyor bak. Mutlaka bir uzmana görün. Fikrimce sosyal medya insanları pompalıyor, diğer kadında görünce beriki de istiyor. Bir süre uzak dur sosyal medyadan. Spora git, arkadaşlarınla yazmış, dersine çalış... kendini oyala bir yandan da terapiste sorununu çöz derim.

Eminim sade halın estetıklı halinden çok daha güzeldir. Estetıklı kadınların hepsı bırbırne benziyor ben çok çirkin buluyorum onları. Ve çok yapay duruyor. Sağlık sorunu varsa o ayrı. Daha 20 yaşındasın ne bu estetik merakı bence terapi al biraz özgüvenli ol. Herkesten daha güzel olmasan ne olacak sanki, dünyanın sonu mu? Derslerine yoğunlaş ileride estteıgın faydası olmayacak sana.

barbie nin erkeği ken e benzemek için onlarca ameliyat olan sorunlu bir adam da var netten bulabilirsiniz evlere şenlik

kendimi çok oyalıyorum ama insanın elbet boş vakti kalıyor bi elimde ayna bir elimde kitap geçiyor ömrüm. ailem de başta karşı çıktı ama yaptırdım. çene sağlığı da etkiliyordu zaten.

Sizin güzellik takıntınız yok aşamadığınız bir aşağılık kompleksiniz var.
Bunu aşamazsanız ne kadar güzel olursanız olun yine kendinizi kötü hissedeceksiniz.
Hoşş güzellik kavramı çok göreceli. Dünya güzeli de olsanız yanınızdakini sizden daha çok beğenecek insanlar olacak.
Çocukluğunuzda bu konuda bir üzüntü mü yaşadınız? Bir destek şart bence.

çilli kadınlar kraliyet ailelerine gelin oluyor 2 tane var şu an

barbie nin erkeği ken e benzemek için onlarca ameliyat olan sorunlu bir adam da var netten bulabilirsiniz evlere şenlik
benimki aslında boşluktan değil. o tarz inanların ruhunun boşaldığını düşünüyorum(aynı şey bakımsız kadınlar için de geçerli). beniim amacım güzelleşmek.

Daha yüzünüz oturmamış, estetik yaptırmayın. Mewing ve yüz yogası yapın. Yüz hatlarınız güzel oturur.

benimki aslında boşluktan değil. o tarz inanların ruhunun boşaldığını düşünüyorum(aynı şey bakımsız kadınlar için de geçerli). beniim amacım güzelleşmek.
anladım da pekkiii nereleriniz çirkin mesela .dışarda sosyal hayatta size ayy şuran çok çirkin diyebilecekleri bir yeriniz var mı merak ettim

Daha yüzünüz oturmamış, estetik yaptırmayın. Mewing ve yüz yogası yapın. Yüz hatlarınız güzel oturur.
yüz yogası yapıyorum ama işe yaramadığını düşünüyorum 2-3 ay yapmıştım. yüz yağlarını eritip yüzümü çökertmez değil mi bu konuda biilgi verirseniz çok mutlu olurum

Sizde haklısınız..ortalık naylon bebeklerden geçilmiyor...kylie jennerları kardashianları şunları bunları gün geçmiyor ki yeni bir yapaylığı moda etmesinler...daha bugün haberlerde izledim gencecik bi kadın kalça estetiğinden ölmüş,estetiği yaptırdığı yer kaçakmış...olayı takıntı boyutuna getirmişsiniz,aklıma barbieye benzemek britney spearsa benzemek için 100ün üzerinde operasyon geçirip insanlıktan çıkan tipler geliyor..oysa güzel olmak için bunların hiçbirine gerek yok bence...

estetiği çok kaçırmadım ki eski halim kötü bence

güzellik konusunda olabilir belki. yine de insanlara teşhis koymak için karar mercii olduğunuzu sanmıyorum

Tabi ki de karar mercii ben değilim ama fikir almak adına buraya yazan da sizsiniz. Herkes hayatında ne öğrendiyse, okuduysa ona göre yorum yapıyor.
Yazdığım şeyi hakaret olarak algılamadığınızı düşünmek istiyorum. Çünkü bu bir hastalık. Hoş dediğim türlü bir hastalık değilse bile “takıntı”da bir hastalıktır..

dalga geçmiyorum terapistler ilaç verip gönderiyor. beynimi uyuşturamam. seansı 300 tl en az 3 kere gitsem. bin tlye dudak dolgusu yaptırırım gittiğim 3 seanstan daha mutlu eder

Nereye kadar peki?

Kaç kez dudak dolgusu yaptırcaksın? 5 kere yaptırın a 3 kereden daha güzel mi duracak

Sen ortada bir problem olduğunu kabul etmiyorsun ki. Burda ne desek boş

evet instagram çağı da çok etkili. çiller bence çoook güzel duruyor hiç düşünmeyin bile derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…