DELİCESİNE GÜZEL OLMA İSTEĞİ

Pilli yüz temizleyici nasıl birşey , nerden aldınız ve memnun musunuz, özelden yazabilirseniz
çok sevinirim
bende ki braun marka sudan etkilenmiyor rahatlıkla lavaboda da banyoda da kullanabilirsiniz nette yazın pilli yüz temizleyici diye çok markada var zaten elle ya da süngerle temizlik olmuyor bu ürün derin temizliyor iyi bir yüz temizleme jeliyle kullanırsanız.diğer ürün ultrasonic shovel beauty start kullandığım şiddetle tavsiye ederim

Trans bu abla bence mucize gibi çok güzel olmuş abi aman abla

Çok şükür aura, yürüyüş, edep, zarafet(ki doğrusu böyle yazılır) Bir problemim yok. Benim problemim simetriyle, altyapıyla alakalı

aurası yüksek insanlar güzelliklerine takılmazlar ki. hatta insanların dönüp bakıp bakmamalarını bile umursamazlar. o çok ayrı bir mod.

Bunun sonu yok ki. Bir ela gözlü görürsün o daha güzel olursun

Bı at bacaklı görürsün ama gidip at bacak yaptiramicana göre bu kez kulaklarına takarsın hiç sorunu yokken....

En son intiharlara gider... Terapiye git lutfen

Kusura bakmayın ama spor estetik bi yere kadar doğuştan şanşlı değilseniz bi angelina olamazsınız ama her alanda böyle bu çalışmayla aşırı Zeki de olamazsınız. Önemli olan elinizdeki yetenekleri en doğru şekilde kullanıp mümkün olan en huzurlu verimli faydalı ve mutlu kişi olmak işin çaba göstermek. Böyle kendinizi tüketirsiniz başarı şansınız da sıfır. Estetiğe harcayacağınız parayı iyi bit terapiste verin ciddi ve iyi niyetli bi şekilde öneriyorum bunu

Trans Beren Güney var. Profiline girin insta dan. Orda videosu var. Linki vardı sanırım. Estetiğin önünü alamamış o da. Kadın olma ameliyatı kısmını demiyorum, onu zaten olmuş. Ama sonrası kara bi delik gibi. Ucu bucağı yok bi işin. Tamamen psikolojik

bunun bide yaşlılıgı war hep genç kalmicaksin ki yaşlanıcaksın kırısıklıkların olcak saçların, beyazlıcak e haliyle ewlenceksin çocuk, sahibi olcaksın vücudun değişicek çok kaptırma derim kendinle barışık olmaya çalış

belki çok saçma ama ben bu kadar estetik bağımlısı kadınlar için istemsizce şunu düşünüyorum:
hadi kendini çılgınca ameliyatlarla istediği hale getirdi. yarın öbür çocuğu olduğunda, haliyle çocuk onun da genlerini alacağı için, o estetiksiz haline benzerse ne yapacak ?
bir ömür o hali gene gözünün önünde olmayacak mı?
bence bunu yaşamak kendini beğenmemekten daha kötü.

Bence kesinlikle çocukluk yıllarından kalma bir özgüven eksikligin var. Belki duyduğun bir söz, belki hissettigin bir davranış.. terapistler aşırı pahalli yerler değil , ben de gidiyorum, seansı 150 TL falan... Benim önerim yeni bir ameliyattan önce terapiye başlaman (doktorunusec gibi sitelerden şehrini aratıp bulabilirsin). Çünkü önce kendini sevmen ve olduğun halinle barışman lazım. Yoksa bunun sonu yok ki, tonlarca ameliyat da yaptırsan eğer özgüven problemin varsa ve kendini sevmiyorsan yine sevmezsin... O yuzden hiç yoktan birkaç ay bir git,konus... Bakarsın yararını görürsün

sonu yok istediğiniz kadar yaptırın ki bir hatalı işlem sizi çok daha derinden yaralıyacaktır psikolojik bir destek alin okulunuzu okuyun kendinizi yetiştirin bu güzellikten önemli bir kriter ..

şuan sesli gülüyorum ünlü bir model var plastik cerrahi dehası bir kadın..kızı var resmen çirkin ördek yavrusu..o kadın bu dediğinizi her Allah'ın günü yaşıyor olmalı..

Kendinizle barışmalısınız bence. Şu estetikli güzellerin- ki dizilerde vs oynayıp da estetiği olmayan yok, doğal güzel koysalar daha iyi aslında- önceki ve sonraki hallerini koyunca insanın bir yaptırasi geliyor sanırım. Ben kendimde yaptıracak yer bulamıyorum ama benim de çillerim var ve çok uzun süre onlarla küs yaşadım. Suratından silemiyorsun da yüzdeki her şeyi kırıp yenisini yapıyolar ama çillere bir çare bulamıyorlar çok ilginç. Çok araştırdım. Lazer yaptıran kişilere danıştım vs. Çaresi yok. Ben de onları sevmeyi öğrendim. Şimdi baya mutluyuz onlarla. Niye anlattım çünkü bir çaresi olsaydı keSin yaptirirdim sonra geri çıkardı ben yine yaptirirdim falan kısır döngüye girerdim. Kendimi sevmeyi öğrenemezdim. Benimki zorunlu oldu belki ama siz bunu kendiniz yapabilirsiniz. Sonu yok çünkü. Yine istediğinizi yaptırın ama bir yerde durmayı yani düşünmeyi bırakmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…