- 10 Nisan 2014
- 43.520
- 115.867
- 798
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
bende ki braun marka sudan etkilenmiyor rahatlıkla lavaboda da banyoda da kullanabilirsiniz nette yazın pilli yüz temizleyici diye çok markada var zaten elle ya da süngerle temizlik olmuyor bu ürün derin temizliyor iyi bir yüz temizleme jeliyle kullanırsanız.diğer ürün ultrasonic shovel beauty start kullandığım şiddetle tavsiye ederimPilli yüz temizleyici nasıl birşey , nerden aldınız ve memnun musunuz, özelden yazabilirseniz
çok sevinirim
Trans bu abla bence mucize gibi çok güzel olmuş abi aman ablaBu kız gibi mi
Estetiğe karşı değilim ama bir noktadan sonra eskort gibi görüneceksen yaptırma derim ben. Kararında yaptır.
Dip not; bu videodaki kıza veya konu sahibine veya kıyısından köşesinden estetik yaptırmış herhangi birine eskort demedim. Bugün laf anlatmak zor oluyor bazı hatunlara.
Çok şükür aura, yürüyüş, edep, zarafet(ki doğrusu böyle yazılır) Bir problemim yok. Benim problemim simetriyle, altyapıyla alakalı
Kusura bakmayın ama spor estetik bi yere kadar doğuştan şanşlı değilseniz bi angelina olamazsınız ama her alanda böyle bu çalışmayla aşırı Zeki de olamazsınız. Önemli olan elinizdeki yetenekleri en doğru şekilde kullanıp mümkün olan en huzurlu verimli faydalı ve mutlu kişi olmak işin çaba göstermek. Böyle kendinizi tüketirsiniz başarı şansınız da sıfır. Estetiğe harcayacağınız parayı iyi bit terapiste verin ciddi ve iyi niyetli bi şekilde öneriyorum bunu
Kardeş güzel olma takıntım var demişim gelmiş kendini övüyorsun. Ayrıca herkes. Biraz kitap da okumalısın
belki çok saçma ama ben bu kadar estetik bağımlısı kadınlar için istemsizce şunu düşünüyorum:
hadi kendini çılgınca ameliyatlarla istediği hale getirdi. yarın öbür çocuğu olduğunda, haliyle çocuk onun da genlerini alacağı için, o estetiksiz haline benzerse ne yapacak ?
bir ömür o hali gene gözünün önünde olmayacak mı?
bence bunu yaşamak kendini beğenmemekten daha kötü.
Çinli bir çift bu yüzden ayrılmıştışuan sesli gülüyorumünlü bir model var plastik cerrahi dehası bir kadın..kızı var resmen çirkin ördek yavrusu..o kadın bu dediğinizi her Allah'ın günü yaşıyor olmalı ..
Acil uzman yardımı
Başına gelen kötü şeyleri güzel olsaydım olmazdı diye düşünüyorum cümlenizle psikiyatriste gidin
O paraya estetik yaptırsam düzelmez miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?