- 13 Haziran 2015
- 5.919
- 19.692
- 448
- Konu Sahibi Venuslukedi
-
Eminim sade halın estetıklı halinden çok daha güzeldir. Estetıklı kadınların hepsı bırbırne benziyor ben çok çirkin buluyorum onları. Ve çok yapay duruyor. Sağlık sorunu varsa o ayrı. Daha 20 yaşındasın ne bu estetik merakı bence terapi al biraz özgüvenli ol. Herkesten daha güzel olmasan ne olacak sanki, dünyanın sonu mu? Derslerine yoğunlaş ileride estteıgın faydası olmayacak sana.
kök hücre çok güzelleştiriyorBen
bak bende cıldıme çok dıkkat edıyorum. Temızlığı onemlidir. Ürünlerımı dermokozmetık seçerım. Kırışıklığım şuanlık yok bırazda genetık olarak şanslıyım annem 50 ye dayandı kadında yok yanı mınıktır. Ama profesyonel cılt bakımı vs şart olucak galiba ne kadar dıkkat etsemde yeterli gelmıcektır. Aslında botokstan zıyade kök hücre daha mantıklı gelıyor kendı kanında vs alınıyor. Burnumuda zaten öyle çok kalkık ıncecık çok estetık dıye bağıran bır burun yaptırmadım doğal sempatık yaptırdım. Çok dıkkat eden yandan anlıyor o kadar
güzel olmanızı gerektirecek bir mesleğiniz mi var yada böyle bir meslek mi edinmek istiyorsunuz?ha erkekler beğensin içinse hiçç bulaşmayın güzel kadınları radar gibi sadece diğer kadınlar farkeder erkekelrin çoğu rarkına bile varmaz başka şeylere bakar.çirkin kadınların hepsi evli yahuuuuevet instagram çağı da çok etkili. çiller bence çoook güzel duruyor hiç düşünmeyin bile derim
20 yaşında kök hücre tedavisi olmaz ki size kim önerdi de yaptırdınız?yaşınız sadece cilt ürünleri kullanmaya uygun onlarında yaşa göre farklı seçenekleri var zatenkök hücre çok güzelleştiriyordermokozmetik cilt bakımı da çok önemli evet. çok para gitse de başka ürün kullanınca hemen farkediyorum
çocuklarım kendi bilir. açıkçası genetik işini değiştiremem. ama çok güzel olup çok yakışıklı bir eşle belki düzeltebilirim. güzellik gerçekten sosyo-ekonomik yapıya kadar her şeyi etkiliyor çağımızdabelki çok saçma ama ben bu kadar estetik bağımlısı kadınlar için istemsizce şunu düşünüyorum:
hadi kendini çılgınca ameliyatlarla istediği hale getirdi. yarın öbür çocuğu olduğunda, haliyle çocuk onun da genlerini alacağı için, o estetiksiz haline benzerse ne yapacak ?
bir ömür o hali gene gözünün önünde olmayacak mı?
bence bunu yaşamak kendini beğenmemekten daha kötü.
Faceforming_turkey hesabını takip edebilirsiniz insta'dan. Kadın 39 yaşında ama cildi ve yüz hatları harika.yüz yogası yapıyorum ama işe yaramadığını düşünüyorum 2-3 ay yapmıştım. yüz yağlarını eritip yüzümü çökertmez değil mibu konuda biilgi verirseniz çok mutlu olurum
Hele o dudaklar çok komik değil mi birleşememiş gibi ben görünce TV' de gülesim gelıyor.Maalesef ben de aynı şekilde düşünüyorum. 20lik çocuklar artık estetik oluyor hepsi birbirine benziyor 5 cmlik kaş, dolgudan şişmiş araba tekerine dönmüş dudak, aynı model minicik burun... hiçbir karakter yok aynı tornadan çıkmış gibi. Dolgu dudak ayrıca korkunç duruyor
yok çok köklü bir üniversitede hukuk okuyorum. ayrıca istediğim kadar güzelleşeyim herkesi manken yapmazlar ki, o işlere bulaşmayı düşünmemgüzel olmanızı gerektirecek bir mesleğiniz mi var yada böyle bir meslek mi edinmek istiyorsunuz?ha erkekler beğensin içinse hiçç bulaşmayın güzel kadınları radar gibi sadece diğer kadınlar farkeder erkekelrin çoğu rarkına bile varmaz başka şeylere bakar.çirkin kadınların hepsi evli yahuuuu
kaşta dövme beğenmiyorum ben de yakından kötü duruyorHele o dudaklar çok komik değil mi birleşememiş gibi ben görünce TV' de gülesim gelıyor.Parayla kendılerını çirkin ediyorlar üzücü bir durum.
evet kadını takip ediyorum ama bırakınca sarkma olur diyorlar. ondan korkumFaceforming_turkey hesabını takip edebilirsiniz insta'dan. Kadın 39 yaşında ama cildi ve yüz hatları harika.
Mewing de özellikle çene kemiği ve burun şekillenmesinde işe yarıyor. Youtube'da aratıp nasıl yapıldığını bulabilirsiniz.
ben de beğenmiyorum doğal ama güzel duran müdahaleleri seviyorumkaşta dövme beğenmiyorum ben de yakından kötü duruyor
Evet hemen belli oluyor. Yada orta yaş erkeklerin saçını koyu renge boyatması.kaşta dövme beğenmiyorum ben de yakından kötü duruyor
güzelliğin avantajları günümüzde çok daha fazla emin olun
zekiyim gayet ayrıca çalışmayla zeki olunmuyor. güzellik konusuna gelince elimden geldiğince yaşam standartımı yüksek tutmaya çalışıyorum. günümün her saati kendimi geliştirmekle geçiyor. kitap okumak, gelir kazandırmak, spor yapmak, dengeli beslenmek. mükemmelik takıntı ama mükemelleştikçe de mutlu oluyorum. terapiye gidip ilaçlarla beynimi uyuşturamam. aksine şu devirde kendine bakmayan kendini hiçe sayan kadınlar kendilerine haksızlık ediyordur.Kusura bakmayın ama spor estetik bi yere kadar doğuştan şanşlı değilseniz bi angelina olamazsınız ama her alanda böyle bu çalışmayla aşırı Zeki de olamazsınız. Önemli olan elinizdeki yetenekleri en doğru şekilde kullanıp mümkün olan en huzurlu verimli faydalı ve mutlu kişi olmak işin çaba göstermek. Böyle kendinizi tüketirsiniz başarı şansınız da sıfır. Estetiğe harcayacağınız parayı iyi bit terapiste verin ciddi ve iyi niyetli bi şekilde öneriyorum bunu
duyar kasmayın burada. gayet de kendimi geliştiriyorum. hukuk okuyorum dedim. avukatım demedim. siz bir tıp öğrencisinden covidli hastalara bakmasını isteyemezsiniz herhalde? idealist biri olduğum için iki üniversite okuyorum. topluma karşı duyarlıyım ve sürekli olarak onlara kaynak sağladığımı bilmeden yorum yapmayın. ve meslekle kişiliği karıştırırsanız hata edersiniz. ayrıca hesabı henüz bugün bu sorunum için açtım.Yani yeni neslin şu kadar boşkafalı olması üzücü
Nedir o avantajlar? Paralı bir kroyla evlenip mekan mekan gezip foto koymak? Emeksiz zenginliğe ulaşmak, villada çocuk bakmak?
Elinde avukatlık gibi bir meslek varken sen boş işler peşindesin . Sen burdaki konuları hiç okuyor musun?? Daha geçende bir konuda kadın parasızım, dayak atıp çocuğumu aldılar baronun verdiği avukat bakmadı bile demiş. Orda bir kadın avukat olsa böyle mi olurdu sence? 13 yaşındaki çocuğa 15 kişi tecavüz etmiş, erkek hakimin verdiği karar: yeterince mücadele etmedi rızası var. Kadın bir hakim şu vicdansızlığı yapar mıydı?
Gönüllü olarak dar gelirli kadınlara danışmanlık verebilirsin, toplumdaki kadın erkek eşitsizliğini azaltmak için elinden geleni yapabilirsin, anayasa mahkemesinde yargıtayda çalışabilirsin. Sen ne yapıyorsun, saçma sapan işler peşinde okulu boşluyorsun. Genç güzel bir kızsın zaten bu saçmalıkların peşinde koşacağına kendine yatırım yap. Toplumu dönüştürecek, değiştirecek bir konumdasın aslında ama sen İnstaya nasıl daha iyi g.t meme resmi koyarım derdindesin. Bir hukukçunun bu kadar yüzeysel olması inanılır gibi değil.
Belki üstüme vazife değil ama merak ettim değirmenin suyunuÇoook mutlu oluyorum yaptırdıkçaama çok pahalılar ben de öğrenciyim mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?