Önerme açık uçlu bir önerme mi yoksa kapalı uçlu mu? Varsayım mı yoksa bir sav mı? Her bilgi doğru mudur yoksa göreceli midir?Iki kisi var .Birinci kisi bilgiyi ikinci kisiye aktariyor. Ikinci kisi bilginin dogru olmadigi soyluyor. Birinci kisi kendinden emin oldugu icin shock oluyor . Bu olay iki kere basina gelince, birinci kisi deli olup olmadigini sorguluyor.
Demek ki bilgi kaynaklarinda sorun var. Bunu sorgulamayi denesen.
Ne konusu diyormusÖrnek verebilseydiniz bizim anlamamız da daha kolay olur olmayan bir konu hakkında konuşuyor hissine kapilmazdik.
Konu kapanmıştır dağılalım...Ne konusu diyormus
O değil de gerçekten gitti yaKonu kapanmıştır dağılalım...
En çok bunlardan korkuyorumŞizofreni, paralel evrenler, déjà vu ya da erdiniz. seç beğen al
Rüyanızda falan görüş olabilir misiniz? Ya da çok yoğun bir hayatınız varsa, nette bir yerde uydurma bir habere denk gelmiş olabilirsiniz. Konu açılınca hatırlamışsınızdır.Daniel Radcliffe namı değer haryy poter
Kızımın doktoru ile kızım konuşuyor doktor haryy poter ı severmisin diye soruyor kızıma
Bende atlıyorum vah vah adamı bıçaklayıp öldürdüler diyorum adam afalladı nası ne ara oldu oldu diyorum ya geçenlerde adam telefonundan bakıyor yok öyle bir bilgi ama ben doğruluğundan emin gibiyim nerdeyse
Ama kaynak nerde ne ara oldu nerde okudum bilmiyorum
Offf birazda utandım bu durumdan yalancı gibi hissettim
Daniel Radcliffe namı değer haryy poter
Kızımın doktoru ile kızım konuşuyor doktor haryy poter ı severmisin diye soruyor kızıma
Bende atlıyorum vah vah adamı bıçaklayıp öldürdüler diyorum adam afalladı nası ne ara oldu oldu diyorum ya geçenlerde adam telefonundan bakıyor yok öyle bir bilgi ama ben doğruluğundan emin gibiyim nerdeyse
Ama kaynak nerde ne ara oldu nerde okudum bilmiyorum
Offf birazda utandım bu durumdan yalancı gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?