delimiyim neyim

Delilik demeyelimde. Okuduklarinizi duyduklarinizi karistiriyorsunuz sanirim. Ya da heyecandan olabilir.

İçimde vahşi bir ben daha var adamları normal yolla bile öldüremiyorum
Bıçaklamak nedir?
Nebilim ben

Canım bi psikoloğa mı danışsan acaba? iyice bi inse derinlere.. Bilemedim. Ben de merak ettim nedir durum!
Onun haricinde çok tatlı bi enerjin var :))))) normal yolla öldürmek nasıl oluyor :)

Bu olaylari yasarken kafaniza baska bi sey takilmis olabilirmi.mesela bende baska bi seylere kafam takili oldugu zaman sorulan sorulara anlamsiz cevaplar verebiliyorum birde eger yanlis degilse hanifi meshebinde tokalasmakla abdest bozulmuyor diye biliyorum ben.birinci konuya gelince internette bazen oldu diye asparagas haberler cikabiliyor belki onlardan birine denk gelmissinizdir

Harry potter kitabı okurken, ayni odada tvde bir bicaklanma haberi varsa, beyniniz bu iki alakasiz bilgiyi ayni anda kodluyor olabilir. Baska bi açıklama bulamadım
Ben de nadiren bir olay yaşarım. Mesela atıyorum, bir arkadaşım bana kırmızı etek aldığını ve koltuga oturunca boyadiginu anlattı. Ama bunu ruyamda mi anlatti yoksa gerçekten mi konuştuk ayirt edemiyorum. Garip bi his

bu ara kafanız karışıktır belki, ondan olabilir.. yorgunsunuzdur olayları karıştırıyorsunuzdur belki.. ya da çok dalgınsınızdır.. ne olursa olsun bi sorun var gibi.. bence psikiyatriste gitseniz erkenden daha iyi olur.. inşaallah bi şey yoktur:)

Delilik demeyelimde. Okuduklarinizi duyduklarinizi karistiriyorsunuz sanirim. Ya da heyecandan olabilir.
Bilmiyorum normalde rahat biriyimdir
Tabii bilinçaltını bilemiyorum belkide bütünü çerçöple doludur işte zaman zaman ortaya çıkıp beni utandırıyordur

Garip ne ki garip hiç sorma
hiç varlığını bilmediğim duyguları hissettim
Şaşkın mutsuz utangaç komik hepsini karışımı

hiçbir şey anlamadım

Hani deja vu desem değil çünkü olmuş bir şeyi tekrar yaşamış gibi bir hissiyatınız yok.

6. hissi kuvvetli desem o hiç değil,

Geleceği hissediyor desem ilerisi için tahmin edip doğru çıktıgınız bir durum yok

Ay ne diyeceğimi bilemedim. Beynim yandı

Senin beynin yanmışsa bir düşüsene beni o gece saat sabah dokuza kadar uyuyamadım
Nerden duydum rüyadamı gördüm bir hastalığın belirtileri mi? Normalde eğitime bu kadar kafa yorsam odtüye profesör olurdum heralde

Son düzenleme:
çok ilginç bir durum cidden. nerden buluyorsunuz bunları hadi buldunuz bari söylemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…