delimiyim neyim

Yav ben de öyle bir şey hatirliyordum harry potter değil de Daniel radcliffe nin ölmek üzere olduğu haberleri dolaniyordu etrafta oradan okumuş biraz da yorum katmissinizdir korkmayın :)

Bu sık olabilen bir şey. Bende de oluyor. O adam öldü ya diyorum, sonra google karıştırıyorum iki dakika ölmemiş. Alala diyorum cenazesini bile hatırlıyorum sanki. Arada kafa karışıklığı normal sanırım. Siz daha yaratıcısınız galiba :)

Bi cizgi filde replik vardi biyke "saskinmiyim neyim" ilk o geldi aklima istemsizce guldum valla. Oluyor arada insana oyle seyler. Mesela ben biseyi cok net hatirliyorum o olayla ilgili herkese anlattim bunu herkes yoo olmadi oyle bisey dedi. Ama cok kafama takmadim ruyamda gordum heralde dedim.

Valla sizde bizim aklimiza oynuyosunuz gibi geldi

Saka bi yana banada olur kurcalama fazla

Kafanız çok mu dolu, olayları karıştırıyorsunuz normal arada olur öyle. muhtemelen bıçaklanıp biri ölmüştür fakat o kişi harry değildir kafa karışıklığı

A..aa....aaa....böyle bir şey yaşadım. Trabzon da yaşamıyorsun değil mi?

Ne zaman ne ara oldu?
Trabzon da değilim
Çok garip. Bir konuda konuşurken, karşımdaki kişi o bıçaklandı değilmi ? dedi. Durup dururken. Sonra kendiside şaşırdı. Bıçaklanma gibi bir durum yok yani. Senin yaşadığın gibi.

Enişteniz normal değil bana kalırsa

Zaman zaman oluyor bu tarz şeyler. Mutlaka bir yerlerde okumuş oluyorsunuz.

Muhtemelen aşırı stresten yorgunluktan beyin birbirine karıştırıyor bazı şeyleri. Nasıl ki unutkanlık olur sizde de yanlış hatırlama oluyor sanırım. Bunlar basit örnekler gibi duruyor ama yine de kendinizi takiplemenizi öneririm. Bu örnekler artarsa bir nörolog ile görüşün derim. Sorun beyinden de kaynaklanabilir (b 12 eksikliği vs gibi ) ya da yoğun stres psikolojik de olabilir ki eğer öyleyse nörolog beyinde bir sıkıntı bulamazsa zaten psikiyatriye sevk edecektir

Enişteniz normal değil bana kalırsa

Zaman zaman oluyor bu tarz şeyler. Mutlaka bir yerlerde okumuş oluyorsunuz.
Adamın kaba olduğunu kabul ediyorum sadece bu olaya dayanarak bunu söylemiyorum
Ya ben ne gerek var ki doğru bile olsa söylemeye
Çok kızgınım kendime öfff

Bu dönem çok yoğun stresli bir dönem benim için
Bu dönemin böyle bir sonucu olabilir mi bilmiyorum ama bir uzmana görünmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…