- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Bu konulara baktim. Okumama ragmen kesin soyle soyle olmustur diyemem. Bir ihtimal kocasinin dengesizligi de konu sahibini rahatsiz etmis olabilir. Boyle vakalar da var.Yukarıda bazı mesajlarını alıntıladım ve eşinin iltifat etmesinden bile şüphe duyuyor. Ayrıca insan 10 yıldır eşi olan birini tanır. Eğer ben 10 yıldır tanıdığım eşime bu yaftayı yapıştırıyorsam ya yüzde yüz yapmıştır ya da ben hastayımdır. Başka bir açıklaması olamaz. Sürekli iltifat eden, seven değer veren ve deli gibi sevdiği, 10 yıldır tanıdığı ve hep bebek hasretiyle tutuşup 4.yılında bebek sahibi olduğu bir insan bu konuda eşine gay olduğundan bile şüpheleniyorum dedi.
Yani bu işte bir anormallik yok mu gerçekten?
Çocuk olduktan sonra mı gay oldu yani bu adam?
Çocuk doğduktan sonra bazı erkekler eşlerini anne gibi gördükleri için cinsel olarak pek yaklaşmazlar.
Yani evet bu konudan bir şekilde emin olun tabiki ama siz psikolojik sorunlarınız için, eşiniz de cinsel sorunları için terapi alın lütfen, yoksa zavallı çocuk arada kaynayacak ve pek sağlam psikolojide olmayacak.
Adam sapıksa ve tercıhlerı baska yondeyse karısıyla cınsellık yasamak ıstemez pek fazla yasasa da sınırlıdır . Bu adam da cınsel olarak isteksızmıs. Bence bu konunun altında baska ısler de var kadın bu kadar panıkledıyse anlatmadıgı baska seyler de olabılır. Ha psıkolojık sorunu varsa halısulasyonlar goruyorsa orasını bilemeyız. Korkusu ve panıgı bana ınandırıcı geldı. Bu adamda ters gıden bıseyler var gıbı hıssettım . On yıllık tanıdıgı kocasının cınsel sapkınlıgını mutlaka bılıyordur eger varsa. Buraya yazmadıgı seyler de oldugunu dusundum.Yukarıda bazı mesajlarını alıntıladım ve eşinin iltifat etmesinden bile şüphe duyuyor. Ayrıca insan 10 yıldır eşi olan birini tanır. Eğer ben 10 yıldır tanıdığım eşime bu yaftayı yapıştırıyorsam ya yüzde yüz yapmıştır ya da ben hastayımdır. Başka bir açıklaması olamaz. Sürekli iltifat eden, seven değer veren ve deli gibi sevdiği, 10 yıldır tanıdığı ve hep bebek hasretiyle tutuşup 4.yılında bebek sahibi olduğu bir insan bu konuda eşine gay olduğundan bile şüpheleniyorum dedi.
Yani bu işte bir anormallik yok mu gerçekten?
Çocuk olduktan sonra mı gay oldu yani bu adam?
Çocuk doğduktan sonra bazı erkekler eşlerini anne gibi gördükleri için cinsel olarak pek yaklaşmazlar.
Yani evet bu konudan bir şekilde emin olun tabiki ama siz psikolojik sorunlarınız için, eşiniz de cinsel sorunları için terapi alın lütfen, yoksa zavallı çocuk arada kaynayacak ve pek sağlam psikolojide olmayacak.
Bu konulara baktim. Okumama ragmen kesin soyle soyle olmustur diyemem. Bir ihtimal kocasinin dengesizligi de konu sahibini rahatsiz etmis olabilir. Boyle vakalar da var.
Her iki durumda da bir uzmana danismasi gerekiyor. Olayin gercekliginin saptanmasi icin ya da bu bir kurguysa anlasilmasi icin. Sonuc olarak , biz buradan konu sahibini dogru yonlendirmek disinda hicbir sey yapamayiz.
Adam sapıksa ve tercıhlerı baska yondeyse karısıyla cınsellık yasamak ıstemez pek fazla yasasa da sınırlıdır . Bu adam da cınsel olarak isteksızmıs. Bence bu konunun altında baska ısler de var kadın bu kadar panıkledıyse anlatmadıgı baska seyler de olabılır. Ha psıkolojık sorunu varsa halısulasyonlar goruyorsa orasını bilemeyız. Korkusu ve panıgı bana ınandırıcı geldı. Bu adamda ters gıden bıseyler var gıbı hıssettım .
Aynen oyle ben de cocuklarımı yatırdım ve bu konu yuzunden uyuyamıyorumBilemiyorum arkadaşlar net bir şey söylese aslında bizler de yönlendirebiliriz. Bebek sahibiyim çocuğum şu an uyuyor iki saat sonra kalkacak ama 3 saattir bu konu yüzünden gözüme uyku girmedi. Öyle konu açıp ne yapayım kadar basit bir şey olamaz maalesef. Direk polise intikal etmeliydi. Zaten anlaşılırdı bir şekilde.
Her zaman takintili biri oldum kafamda hep tilkiler dolasir esim cinsl konularda cok tuhaf aylar gecer bana elini surmez bazen aklima boyle tuhaf seyler gelir ama bu gece ya ben iyice dwlirdim yada bunlar cok kotu bir kabus ruhum yerinde degil suan eger bu gercekse nasil yasarim
Bilemiyorum arkadaşlar net bir şey söylese aslında bizler de yönlendirebiliriz. Bebek sahibiyim çocuğum şu an uyuyor iki saat sonra kalkacak ama 3 saattir bu konu yüzünden gözüme uyku girmedi. Öyle konu açıp ne yapayım kadar basit bir şey olamaz maalesef. Direk polise intikal etmeliydi. Zaten anlaşılırdı bir şekilde.
Al benden de o kadar.Bebegimi emzirdim uyuttum göz yaslari icinde konuyu okuyorum , elim ayagim titriyor resmen insallah konu sahibi yaniliyordur ve gercek degildir ..
Konunun ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorum.Allah kahretmesin ne demeye titresimde biraktiysam tlfu ne demeye uyanip bi kk ya bakayim dediysem.
Seninde alacagin olsun konu sahibi.
Tum milleti zombi ettin simdi cvp vermiyosun, adami bogmakla mi mesgulsun napiyosun?
Sabah bu isi acikliga kavustur yoksa ortadan ikiye ayrilcaz sinirden.
Bu gözler ne anneler gördü ne anneler..Hissetse o an tepki vermez miydi? Yani ben yüzde yüz eminsem anında polisi çağırırdım.
Bir adam da kızı tuvalete gidince izliyormuş ve kız annesine söylemiş ve kadın anında polisi çağırmış dava falan açmış.
Yani böyle bir şeyden kesinlikle emin olan bir insan asla durmaz. Ortalığı ayağa kaldırır. Siz kaldırmaz mıydınız?
Yeni uyuttum hickira hickira aglamaktan bi hal oldum.. esim görse kafayi yemissin der .. anne olmak cok zor gercekten simdi daha cok korkuyorum bu bebegi nasil buyutucem nasil kötülüklerden korucagim ..Al benden de o kadar.
Yarın sınavım var. Mola vereyim kk bakayım dedim.
Bakmaz olaydım.. gece gece delirdim resmen.
Ya of gece gece ortaya atmış bir laf ne diyeyim şimdi.Yeni uyuttum hickira hickira aglamaktan bi hal oldum.. esim görse kafayi yemissin der .. anne olmak cok zor gercekten simdi daha cok korkuyorum bu bebegi nasil buyutucem nasil kötülüklerden korucagim ..
Anne kendinden emin olsaydi gözu dunyayi görmez hastaneye polise giderdi muhakkak..
Insallah suan hastanededir ve bize olumlu cevap verir sabah
Niye bekliyorsun acile git babadan gizli uyandıranadım dersin yoksaBöyle bir şey yoksa direkt doktora gidip durumumu anlatirim
İyi inceleyin beyaz kesik kusmuştur belki ekşi de kokabilirDevlet hastanesine gidersem gerekli şeyler yapilur mi nasil söyleyeceğim inşallah ben paranoyak bir deliyimdir ama hala o ekşi k9ku geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?