Delirdim mi bilmiyorum ama kızımın uyku tulumunda

Bu konulara baktim. Okumama ragmen kesin soyle soyle olmustur diyemem. Bir ihtimal kocasinin dengesizligi de konu sahibini rahatsiz etmis olabilir. Boyle vakalar da var.

Her iki durumda da bir uzmana danismasi gerekiyor. Olayin gercekliginin saptanmasi icin ya da bu bir kurguysa anlasilmasi icin. Sonuc olarak , biz buradan konu sahibini dogru yonlendirmek disinda hicbir sey yapamayiz.

Adam sapıksa ve tercıhlerı baska yondeyse karısıyla cınsellık yasamak ıstemez pek fazla yasasa da sınırlıdır . Bu adam da cınsel olarak isteksızmıs. Bence bu konunun altında baska ısler de var kadın bu kadar panıkledıyse anlatmadıgı baska seyler de olabılır. Ha psıkolojık sorunu varsa halısulasyonlar goruyorsa orasını bilemeyız. Korkusu ve panıgı bana ınandırıcı geldı. Bu adamda ters gıden bıseyler var gıbı hıssettım . On yıllık tanıdıgı kocasının cınsel sapkınlıgını mutlaka bılıyordur eger varsa. Buraya yazmadıgı seyler de oldugunu dusundum.

Bilemiyorum arkadaşlar net bir şey söylese aslında bizler de yönlendirebiliriz. Bebek sahibiyim çocuğum şu an uyuyor iki saat sonra kalkacak ama 3 saattir bu konu yüzünden gözüme uyku girmedi. Öyle konu açıp ne yapayım kadar basit bir şey olamaz maalesef. Direk polise intikal etmeliydi. Zaten anlaşılırdı bir şekilde.

Aynen oyle ben de cocuklarımı yatırdım ve bu konu yuzunden uyuyamıyorum İnsallah konu sahıbı su an gerekeni yapıyordur ve cocuguyla bırlıkte hastanededır . Bu konu basıt bır konu degıl .

Madem takintilisin
Madem adama guvenmiyorsun cunku adam tuhaf.
Ne demeye cocuk emanet ediyorsun guzel kardesim???
Gece gece kan beynime sicradi.
Kusmus olabilir sor baba sahsina.
Sabahta vakit kaybetmeden polis/ hastaneye git, tulumu yanina al, temizlemeye calisma, belki labaratuvara gonderirler kalinti filan kalmistir.
Ben bunun sperm olduguna inanmak istemiyorum.
Ve nolur boyle bi kafayla boyle bi insanla evli kalma.
Ya git tedavi ol, ya da adami bosa.

cocugunuz olsun olmasın hakkında boyle seyler dusundugunuz dusunebıldıgınız bır adamla evlılık surdurmek ne kadar dogru
esın cocugunu ıstısmar edebılecegını dusunup evlılıge devam etmek ,boyle bır dusuncenız olduktan sonra zaten her sekılde bu evlılıgı bıtırmenız gerekıyor . esınıze bunu yakıstırabılıp bunu yapabılecegını dusunup evlılıge devam etmenız cocugu tehlıkeye sokar . bu zaten mumkun olmamalı bunu dusunebılıyorsanız derhal uzaklastırmalısınız o adamı . boyle bırsey yoksa tamamen yanlıs anlamanız ıse de bıtmesı gerekıyor yıne saglıklı bır durum degıl cunku .

yanı su saatden sonra ne yapmayı dusunuyorsunuz konu sahıbı

Dusunun ki adamin cinsel sorunlari var, dusunun ki adam konu sahibine isteksiz davraniyor, dusunun ki adam gay(bu da tartisilir ). Bunlar bile adamin pedofili oldugu anlamina gelmez ki. Polise gidilmesi ve bu durumun asilsiz cikmasi konu sahibine de zarar verir. Aslinda kendinden emin olmayip ortaligi ayaga kaldirmamasi tam da bu yuzden.

Durum uzucu umarim bebek icin en dogru olan yol bulunur.

İki saat uyumusum kabus gorerek uyandim.kk da nadir etkilendigim konulardan biri oldu benim icin.acaba konu sahibinin kocasiyla ilgili suphelendigi ya da anlatmadigi baska seyler mi var? İnsaallah sadece takintindan ileri gelen bir durumdur oyle degildir ama senin durumda cok agir boyle bir psikolojiyle yasamak cocuk yetistirmek.
Sabah ola hayrola...

Kendi delirmenizi geçin de,
O bebeği sabaha kadar bekletmek doğru mu?
Konu sahibi umarım ufacık bir şüphe,acaba mı?
Yani hemen bir taksiye atlayıp hastaneye gitmek için bile yeterli sebep.
Emin değilseniz de zaten eşiniz de evdeyse,
Çocuk ateşi var ne bileyim kustu bir bahane ile apar topar gidin işte hastaneye.

Umarım gerçek bir konu değildir.
Ahlakım miğdem kaldırmıyor artık şu olayları..

Konunun ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorum.
Bebeğim yanımda yatıyor nefes alış sesi bir yandan,bir yandan da konuyu okudum koridora gidip kafamı 2 vurdum. Kendimde miyim diye.
Anlamıyorum. Bişey paylaşıyorsunuz bari devamını getirin.
Umarım o bebek iyidir ve umarım öyle birşey yoktur.
Biz sadece sinirlerimiz bozulduğu kadar kalalım.
Umarım!

Bu gözler ne anneler gördü ne anneler..
Kimisi ortalığı ayağı kaldırır,
Kimisi ortalığı yatıştırır.
Umarım konu gerçek değildir.

Al benden de o kadar.
Yarın sınavım var. Mola vereyim kk bakayım dedim.
Bakmaz olaydım.. gece gece delirdim resmen.
Yeni uyuttum hickira hickira aglamaktan bi hal oldum.. esim görse kafayi yemissin der .. anne olmak cok zor gercekten simdi daha cok korkuyorum bu bebegi nasil buyutucem nasil kötülüklerden korucagim ..

Anne kendinden emin olsaydi gözu dunyayi görmez hastaneye polise giderdi muhakkak..
Insallah suan hastanededir ve bize olumlu cevap verir sabah

Ya of gece gece ortaya atmış bir laf ne diyeyim şimdi.
Benimde duam inşallah hiç öyle birşey yoktur.
Çünkü böyle birşey karşısında kk girip yazmak herhalde aklıma gelecek en son şey.
Sperm mi değil mi diye koşa koşa gider hasteneye sorardım.
Of bebek iyi mi konu sahibiiiiiii

O ıslaklık için aklınıza ilk gelenin sperm olması , esinizin daha önce benzer bir şey yapması anlamına gelir yoksa durup dururken sperm o denmez.Eşinizin bazı davranışlarindan dolayı böyle düşünüyorsunuz diyelim ,o zaman çocukla neden başbaşa bırakıyorsunuz ya da neden daha önce çaresine bakıp yardım istemediniz.Ayrica şu an şüphe duyuyorsunuz ve hala evdesiniz

Ben sizin sağlıklı dusunemediginizi sanıyorum ve babanın boyle bir şey yapmamış olmasını diliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…