- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.263
- 73
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
Cocugun yuzunu gozunu yıkadın mı hemen götürmedin nasıl test yapacaklar kı ? Eger yıkadınsa nasıl anlasılacak sperm yada baska bısey oldugu ?Böyle bir şey yoksa direkt doktora gidip durumumu anlatirim
Kızınızın kusmuş olma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu düşünüyorum. Sıvı yapış yapış mıydı?Eşim cinsel konularda tuhaf buraya uzun uzun yazacak gucum yok aylarca birl8kte olmayiz evlenirken de bakir di bazen aldattigini bazen de gay oldugun udusunurum aklimda kurarim bunuda kurmus ve delirmis 9labilirim oyle olmasini istiyorum Allahim yanimda ol
Öyle bi zaman da yaşıyoruz ki insanın paranoya olmamamsi imkansız nerdeyse hele de bebeğin varsaBöyle bir şey yoksa direkt doktora gidip durumumu anlatirim
Yazık zaten kadın zor bişey yaşıyor , o niye yaptın neden bilmem ne . İnsanları hemen taniyamiyosun malesef hele hele evlilikte yani . Kadının şüpheleri var , zaten o sebep le tedirgin ..Kızınızın kusmuş olma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu düşünüyorum. Sıvı yapış yapış mıydı?
Ya bir de madem eşinizin cinsel sorunları var hatta gay olduğunu düşünüyorsunuz hatta kızınıza hallenecek bir adam olduğunu bile düşünüyorsunuz neden bu kuşkularınızdan emin olmadan çocuk istedini deli gibi?
Ve şunun cevabını bize verirseniz sevinirim, eşinizin hali tavrı nasıldı? Endişeli tuhaf bir hali mi vardı?
Ve eğer böyle bir şey yoksa eşiniz “psikolojik sorunlarınızın ciddi boyutta olduğunu öne sürerek size çok büyük bir dava açıp bebeği bile alabilir. Çünkü açıkçası ben de pek normal olmadığınızı düşündüm.
Siz önce bir test yaptırın bu ne lekesi diye evimize bir misafir gelmişti kızımla yalnız kaldı ve korktum acaba ona bir şey mi yapti dersiniz fakat onlar da polise falan haber verir çünkü böyle şeyler öyle basit test yapayım nedir demekle kalmaz.
Acaba kendiniz kuruyor ve bu kurduğunuza da inanıyor hatta gerçek olduğunu mu sanıyorsunuz? Yani testte kusmuk çıksa bile sanki inanmayacaksınız gibi geldi bana!
Kızınıza sordunuz mu babayla ne yaptınız kızım diye?
Benim kızım da 2 yasını 1 ay gectı ama sadece yeme ıcme gezme oyun oynama gıbı ısteklerını anlatabılıyor yanı cocuk boyle biseyi anlatamayabılırKızınızın kusmuş olma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu düşünüyorum. Sıvı yapış yapış mıydı?
Ya bir de madem eşinizin cinsel sorunları var hatta gay olduğunu düşünüyorsunuz hatta kızınıza hallenecek bir adam olduğunu bile düşünüyorsunuz neden bu kuşkularınızdan emin olmadan çocuk istedini deli gibi?
Ve şunun cevabını bize verirseniz sevinirim, eşinizin hali tavrı nasıldı? Endişeli tuhaf bir hali mi vardı?
Ve eğer böyle bir şey yoksa eşiniz “psikolojik sorunlarınızın ciddi boyutta olduğunu öne sürerek size çok büyük bir dava açıp bebeği bile alabilir. Çünkü açıkçası ben de pek normal olmadığınızı düşündüm.
Siz önce bir test yaptırın bu ne lekesi diye evimize bir misafir gelmişti kızımla yalnız kaldı ve korktum acaba ona bir şey mi yapti dersiniz fakat onlar da polise falan haber verir çünkü böyle şeyler öyle basit test yapayım nedir demekle kalmaz.
Acaba kendiniz kuruyor ve bu kurduğunuza da inanıyor hatta gerçek olduğunu mu sanıyorsunuz? Yani testte kusmuk çıksa bile sanki inanmayacaksınız gibi geldi bana!
Hic sorma yani , yorumlari okudukça daha bi şaşıriyorum. Senin gibi düşünüyorum . Kusma ile spermi ayırt edemeyecek mi evli bi kadın ve anne yani ..Benim kızım da 2 yasını 1 ay gectı ama sadece yeme ıcme gezme oyun oynama gıbı ısteklerını anlatabılıyor yanı cocuk boyle biseyi anlatamayabılırZaten ne bilsin de ne anlatsın yavrum benım insallah boyle bısey degıldır aklımı kaybetmek uzereyım Anneler hisseder kadın hıssetmıs gibi duruyor sankı .
Haklısınız gidip ne diyecek hastaneye al şunu bir test edin mi? Kim böyle bir sorumluluk alır? Bir sürü evrak doldurması gerekir ki onemli bir konu stismar şüphesi, adli boyutu var belki resmi kurumlardan istek olması gerek denir ve eşiniz mutlaka duyacaktır yasal bir süreç olacaktır eşiniz içinde bir sey çıkmasa bile ve sonrasında tabii size dönecek hepsi. Çok zorlu bir süreç sakin kalıp iyice düşünün telefon vs. araştırın iyice emin olun biraz bu işin dönüşü yok gibi.Kızınızın kusmuş olma ihtimalinin yüzde 90 olduğunu düşünüyorum. Sıvı yapış yapış mıydı?
Ben anlardım sahsen. Muhtemelen konu sahıbı de anladı. Daha once adam yapmıs bıseyler kadın ondan huzursuz bence. Kımse durduk yere cocugunun babasından suphelenmez. Bu konu ınsallah boyle kapanıp gıtmez ve aydınlıga kavusur. Ama merak ettiğim konu sahıbı o an ne tepki verdı o an esıne sormadı mı bu ne dıye ?Hic sorma yani , yorumlari okudukça daha bi şaşıriyorum. Senin gibi düşünüyorum . Kusma ile spermi ayırt edemeyecek mi evli bi kadın ve anne yani ..
Şüpheleri vardı demekki ,direk soramadi sanirim . Cinsel hayati da sikintiliymis her kadin bence boyle bi adamdan suphe eder. Pedofililer sadece cocuklara ilgi duyar diye biliyorum . Yanlız çok zor bişey yaşıyor şu an . Yanilsada yanilmasada Allah yardimcisi olsun . Ben çok üzgünüm şu anBen anlardım sahsen. Muhtemelen konu sahıbı de anladı. Daha once adam yapmıs bıseyler kadın ondan huzursuz bence. Kımse durduk yere cocugunun babasından suphelenmez. Bu konu ınsallah boyle kapanıp gıtmez ve aydınlıga kavusur. Ama merak ettiğim konu sahıbı o an ne tepki verdı o an esıne sormadı mı bu ne dıye ?
Hissetse o an tepki vermez miydi? Yani ben yüzde yüz eminsem anında polisi çağırırdım.Benim kızım da 2 yasını 1 ay gectı ama sadece yeme ıcme gezme oyun oynama gıbı ısteklerını anlatabılıyor yanı cocuk boyle biseyi anlatamayabılırZaten ne bilsin de ne anlatsın yavrum benım insallah boyle bısey degıldır aklımı kaybetmek uzereyım Anneler hisseder kadın hıssetmıs gibi duruyor sankı .
Allah yardımcısı olsun ınsallah bız yanılıyoruzdur tek temennım buŞüpheleri vardı demekki ,direk soramadi sanirim . Cinsel hayati da sikintiliymis her kadin bence boyle bi adamdan suphe eder. Pedofililer sadece cocuklara ilgi duyar diye biliyorum . Yanlız çok zor bişey yaşıyor şu an . Yanilsada yanilmasada Allah yardimcisi olsun . Ben çok üzgünüm şu an
İnşallah canım inşallah bende senin gibi düşünüyorumAllah yardımcısı olsun ınsallah bız yanılıyoruzdur tek temennım bu
Evet aynen şu an kıyamet kopuyor olması gerekiyordu o evde. Polisler vs? Bi cevap da verse iyi olur.Konu sahibi bi ruhsal rahatsizliginiz var mi ya da herhangi bir ilac kullaniyor musunuz? Gecmis konularda prozaktan bahsetmissiniz. Herhangi bir tedavi goruyor musunuz? Niyetim gecmis konulari irdelemek degil , yalniz boyle bir konudan emin olmak gerekiyor. Su konunun dusuncesi bile insanlari cildirtmaya yeterken , siz hala o evde durabiliyorsaniz, demek ki siz de kendinizden emin degilsiniz.
Boyle bir iftiranin(size gore tamamen gercek geliyor olabilir, gercek de olabilir) geri donusu olamaz.
Prozac en hafif ve doğal sakinlestirici ağır bir ilaç değil agir antidepresan ilaçları gibi değil . Sakinlestirmiyo bile doğru düzgün . Sanırım stres ve panikden ne yapacagini bilmiyor . Yani emin olamiyor. Emin olsa bişeyler yapacak .Konu sahibi bi ruhsal rahatsizliginiz var mi ya da herhangi bir ilac kullaniyor musunuz? Gecmis konularda prozaktan bahsetmissiniz. Herhangi bir tedavi goruyor musunuz? Niyetim gecmis konulari irdelemek degil , yalniz boyle bir konudan emin olmak gerekiyor. Su konunun dusuncesi bile insanlari cildirtmaya yeterken , siz hala o evde durabiliyorsaniz, demek ki siz de kendinizden emin degilsiniz.
Boyle bir iftiranin(size gore tamamen gercek geliyor olabilir, gercek de olabilir) geri donusu olamaz.
Ben kocamı o an orda gebertırdım ve kosarak hastaneye gotururdum cocugumu Allah basa vermesin. Konu sahıbının davranısı bana da tuhaf geldı yanı olay cıkarmaması ama boyle bır suclamayı kımse durduk yere yapamaz bence. Adamın vukuatları var bellı kı . Sperm yapı olarak balgam gıbı bırseydır yapıska ve eksı kokar kadın evlı ve bunu biliyordur mutlakaHissetse o an tepki vermez miydi? Yani ben yüzde yüz eminsem anında polisi çağırırdım.
Bir adam da kızı tuvalete gidince izliyormuş ve kız annesine söylemiş ve kadın anında polisi çağırmış dava falan açmış.
Yani böyle bir şeyden kesinlikle emin olan bir insan asla durmaz. Ortalığı ayağa kaldırır. Siz kaldırmaz mıydınız?
Bilmiyorum insanlar cok duygusal yorumlar yapiyor. Kesin gercektir , degildir gibi. Su konuda cozumler aranmali ama boyle kesin konusulmamali.Evet aynen şu an kıyamet kopuyor olması gerekiyordu o evde. Polisler vs? Bi cevap da verse iyi olur.
Hanımlar benim ki dert değil biliyorum sadece yazmak istedim.Biz eşimle severek evlendik 4 yıl flört 6 yillık evlilik 10 yıldır birlikteyiz yani.Bundan 4 yıl önce kadar 30 kilo daha zayıf sacları beline kadar olan bir bakanin dönüp yine baktıgı güzel bir hatundum şimdi kendimi övüyorum gibi oldu ama öyleydim yani.Artık fiziğim çok bozuldu 88 kiloyum(boy 1.72) Eski saçlarım nerdee şimdi kısacıklar artık eskisi gibi makyaj vs. yapamıyorum eskiden makyajsiz bakkala bile gitmezdim.Tepemde anne topuzu üzerimde pijamavari kıyafetler velhasıl kelam kocam hala hergün iltifat ediyor yok sen dünyanin en güzel kadınısın böyle bi güzellik yok filan ya şaka mi yapıyor diyorum yoo baya baya ciddi dün dayanamadım bi göz doktoruna git istersen dedim.Aldatiyodur filan demeyin yok sanmıyorum çok hissiyatlı biriyim hissederim bence ama gerçekten kafama takılıyor aynaya bakıyorum ben eski ben değilim(ki çok kızıyorum kendime evlenince kendini saldı denir ya) Eskiden de çok iltifat ederdi ama hala nasıl edebiliyor anlamıyorum ben artık kendimi hiç ama hiç beğenmiyorum aynaya bile bakmak istemiyorum çoğu zaman
Yoo eşimde kendini saldi ve kilo aldi ama ben onu hala çok seviyorum ama sürekli iltifat ediyor isgillendim artik
insanları kırmayı sevmem kazanmayı severim yanlış anlamışsınız belki de acele yazdigim icin tam aciklayamadim ve öyle anlaşılmasina mahal verdim.Kısaca durum şu eskiden cok güzeldim ama artik aynaya bile bakamıyorum fakat eşim her gun surekli çok güzelsin dunyanin en güzel kadinı yaa vs. gibi iltifatlar ediyor.Bir sure sonra insan artık şüphelenmeye başlıyor.Acaba artık eskisi gibi olmami istiyor da böyle mi belli etmeye çalışiyor yada altinda başka başka şeyler mi var vs. vs. Kendinizi benim yerime koyun evet görünen köy ortada ben eski ben değilim ama hala ve sürekli sözler artık düşündürmeye başladı beni
Ben kocamı o an orda gebertırdım ve kosarak hastaneye gotururdum cocugumu Allah basa vermesin. Konu sahıbının davranısı bana da tuhaf geldı yanı olay cıkarmaması ama boyle bır suclamayı kımse durduk yere yapamaz bence. Adamın vukuatları var bellı kı . Sperm yapı olarak balgam gıbı bırseydır yapıska ve eksı kokar kadın evlı ve bunu biliyordur mutlakaKocasından korkup sinmiş de olabılır ama dedıgım gıbı anneler hısseder cocuklarına yapılan kotulugu Allahım gercekten psıkolojım coktu bu gece
Bilmiyorum insanlar cok duygusal yorumlar yapiyor. Kesin gercektir , degildir gibi. Su konuda cozumler aranmali ama boyle kesin konusulmamali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?