böyle bi şerefsiz de bizim yaşadığımız yerde vardı, sonradan yakalandı haberlere falan çıkmıştı, bi de '' gel der gibi bakıyordu '' diye de kendini savunmuş haysiyetsiz mahlukat.. bana kızanlar olacaktır mutlaka ama, ben böyle hayvanlara, insanlara ve hatta bebeklere tecavüz eden yaratıkların cezaevlerine konmalarına karşıyım.. yok edilmeleri gerekiyor bana göre..
maalesef mahkeme günü daha belli değil. sonuç şimdiden belli, hayvanlara tecavüze sadece para cezası veriyorlarmış. adalete bakın... bunu bir hayvana yapan pislik, çoluğa çocuğa ne yapmaz. belkide yapmıştır da, Allah korusun.
Bak yine ürperdim sen öyle deyince. Allah ıslah etsin bu pislikleri!
maalesef mahkeme günü daha belli değil. sonuç şimdiden belli, hayvanlara tecavüze sadece para cezası veriyorlarmış. adalete bakın... bunu bir hayvana yapan pislik, çoluğa çocuğa ne yapmaz. belkide yapmıştır da, Allah korusun.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
bunlar insan değil.para cezası vay be.köpeği başkası insanı başkası yarattı cünkü.bir at eşek bulmak lazım. onun köpeeğe yaptıını bırakaaksınız esek ona yapsın..
Evet malesef öyle sadece para cezası uygulanacak
Son yapılan düzenlemeler ve hayvanseverlerin baskısıyla hayvanlara yapılan zulüm kabahatler kanunundan çıkıp ceza kanunu kapsamına alınacak
Umarım tabii
Eğer böyle olursa artık bu tür suçlara hapis cezası verilecek ya da para cezası verilecekse de sicile işlenecek
inşallah çok sevindim. umarım bu düzenleme olur da bizim mahkemeye yetişir.
candy nasıl iyi mi? off yavrum yaa((
merhaba herkese. anlatacağım şey eminim herkesin sinirini çok bozacak. Ailecek hayvanları çok severiz. babamın işyeri açık bir alanda olduğu için kendimize ait 3 köpeğimiz vardı. daha sonra bu sayı sokak köpeklerinin de işyerimizi mesken tutmasıyla, sahiplerinin köpekleri terk etmesiyle bir hayli çoğaldı bu durumdan hiç şikayetçi değiliz. babam hep der ki; bizim rızkımızda onlarında hakkı var. hergün erken kalkar onların yemeklerini hazırlatır işe öyle gider. hasta olduklarında veterinere götürür. şehir dışındaysa sürekli arar sorar '' köpeklere yemek verdiniz mi? '' diye.gelelim konuya; birkaç gün önce 40' lı yaşlarda bir adam geliyo işyerinin yanındaki parka orada biraz alkol alıyor. daha sonra biraz ileride ağaçlık ve otluk alan var. bizim köpeğimiz candy oraya çağırıyo. candy de çok cana yakın bir köpek. hayvan yiyecek verecek diye gidiyo. abimle babam fark ediyolar. candy' nin otluğa doğru gittiğini. hayvan ordan çıkmayınca abim gidip bakıyo. Bir de ne görsün Ş...siz adam köpeğe tecavüz ediyo. abim gördükleri karşısında çıldırıyo. adamı bir güzel haşat ediyo.
daha sonra bizimkiler karakola gitmeden adam beni dövdüler deyip bizimkilerden önce şikayette bulunuyo. polis gelip bizimkileri alıyo olayı anlatıyolar. iyi yapmışsınız eline sağlık diyolar. Bizimkiler şikayetçi oluyo, o pislikte tabi. ama suçunu kabul eder mi? hiç. saçmalığa bakın, köpek erkek olsa cezası daha ağırmış. Mahkeme günü daha belli olmadı. umarım bu iğrenç yaratık çok güzel bir ceza alır ve ismi deşifre edilip gazetelerde yer alır.
böyle yaratıkların aile içi ve geçmişi iyice araştırılmalı. Bunu bi hayvana yapan pislik çoluk çocuğa ne yapmaz. üstelik bu pisliği yaptığı yer çocuk parkının hemen dibi. hayvanın ağzı var dili yok nasıl bir insadır bu. insan demeye utanıyorum. Allah bilir çoluğu çocuğu ve torunları vardır. Rabbim böyle insanlarıı kahretsin. böyle pisliklerle bizleri karşılaştırmasın.
çok sinirlerim bozuldu, o nedenle yazmak istedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?