delirdim resmen. Bunu yapan bir insan olamaz.

Böyle mahluklarla aynı havayı solumak dahi istemiyorum
Çok şey mi istiyorum acaba

Son düzenleme:
Pişman oldum okuduğuma...suan gözyaşlarıma hakim olamıyorum...benimde bir köpeğim var...gözümün önüne o geldi bir an...yemin ederim öldürüldüm ben o adamı...gözümü bile kirpmazdimm...

böyle bi şerefsiz de bizim yaşadığımız yerde vardı, sonradan yakalandı haberlere falan çıkmıştı, bi de '' gel der gibi bakıyordu '' diye de kendini savunmuş haysiyetsiz mahlukat.. bana kızanlar olacaktır mutlaka ama, ben böyle hayvanlara, insanlara ve hatta bebeklere tecavüz eden yaratıkların cezaevlerine konmalarına karşıyım.. yok edilmeleri gerekiyor bana göre..

abim bir güzel ağzını burnunu kırmış zaten. iyi de etmiş. öldürmediğine dua etsin, pislik herif. annemlerin mahallesi sahil kesiminde ve bizim köpekler hariç onlarca köpek var. kim bilir bu ilk değildi. insanlar apartmanlarından bile görmüşler, bağırmışlar. mahkemede şahit yazdırın demişler. bir de abim hayvan haklarını aramış. mahkeme günü gazetecilerle geleceklerini söylemişler. inşallah cezasız kalmaz...

inşallah benim bi kedim vardı, sokakta buldum karnnda bıçak yarası gibi bişey vardı, ve kuyruğu kesilmişti.. veterinere götürdüm, hayvan işi değil bu dedi, muayene ederken ortaya çktı, o da tecavüze uğramış.. heralde kaçmaya çalışırken o insan müsveddesini tırmaladı, o da hayvanı o hale getirdi..

Yooo bence sonuna kadar karşıyım...ne faydası var ki yasamaya...kime ne faydası olabilirmi canim....katılıyorum sana

nasıl bir mahluktur bunlar. o günden beri moralim sıfır. Böyle insanları ıssız bir adaya vahşi hayvanların içine atacaksın...

maalesef mahkeme günü daha belli değil. sonuç şimdiden belli, hayvanlara tecavüze sadece para cezası veriyorlarmış. adalete bakın... bunu bir hayvana yapan pislik, çoluğa çocuğa ne yapmaz. belkide yapmıştır da, Allah korusun.

Bak yine ürperdim sen öyle deyince. Allah ıslah etsin bu pislikleri!

bunlar insan değil.para cezası vay be.köpeği başkası insanı başkası yarattı cünkü.bir at eşek bulmak lazım. onun köpeeğe yaptıını bırakaaksınız esek ona yapsın..

Evet malesef öyle sadece para cezası uygulanacak
Son yapılan düzenlemeler ve hayvanseverlerin baskısıyla hayvanlara yapılan zulüm kabahatler kanunundan çıkıp ceza kanunu kapsamına alınacak
Umarım tabii
Eğer böyle olursa artık bu tür suçlara hapis cezası verilecek ya da para cezası verilecekse de sicile işlenecek

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız

Mesaj sayınızı ilgili konuda doldurun lütfen burada değil

bunlar insan değil.para cezası vay be.köpeği başkası insanı başkası yarattı cünkü.bir at eşek bulmak lazım. onun köpeeğe yaptıını bırakaaksınız esek ona yapsın..

vallahi çok doğru söylüyorsun. bir iki tane de değil, beş altı eşek anca hakkından gelir adi herifin...

şuan acayip sinirlendim ya umarım o şer.....z cezasını bulur,allah belasını versin yaptığnıın aynısının 5 beterini ona yapsınlar .. yazık günah ya hayvancıklara şu insanların elinden neler çekiyorlar .....................tavuğa tavaşana musallat olan insanlar varken toplumumuzda insan neye güveneceğini şaşırıyor ya .el insaffffffffffff diyorum, asıl hayvanlar bu mahsumlara zarar verenler hep derim hayvanlar benim için daha değerli çoğu insandan. rabbim sen hayvanları ve çocukları, günahsızları, koru.

ayyy şu köpek şu adi şeref....in ağzını burnunu ısırıp paramparça etseydi keşke hey ALLAH ım ALLAH belasını versin tezzzz zamanda onada bi sarhoş tecavüz etsin bi kuytu köşede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…