Bu adama diyecek laf bulamıyorum ben Allah onu bildiği gibi yapsın. Kendi iğrenç zevklerini kendini korumaktan,ses çıkarmaktan aciz bir hayvan üzerinde tatmin etmeye çalışmış iyi ki abin ve baban farketmişler durumu ama maalesef bu bir Türkiye gerçeği oldu artık hayvanlara böyle muamele yapan o kadar çok insan var ki kendi bastırılmış zevklerini tatmin etme amacıyla çoğu paçayı kurtarıyorlar bu işten. Bügun bunu bi hayvana yapanın ilerde Allah korusun küçücük bir çocuğa yapmayacağının garantisini kim verebilir? Umarım cezasını alır da adalet yerini bulur
Bu adama diyecek laf bulamıyorum ben Allah onu bildiği gibi yapsın. Kendi iğrenç zevklerini kendini korumaktan,ses çıkarmaktan aciz bir hayvan üzerinde tatmin etmeye çalışmış iyi ki abin ve baban farketmişler durumu ama maalesef bu bir Türkiye gerçeği oldu artık hayvanlara böyle muamele yapan o kadar çok insan var ki kendi bastırılmış zevklerini tatmin etme amacıyla çoğu paçayı kurtarıyorlar bu işten. Bugün bunu bi hayvana yapanın ilerde Allah korusun küçücük bir çocuğa yapmayacağının garantisini kim verebilir? Umarım cezasını alır da adalet yerini bulur
Maalesef hayvan tecavüzlerinde Dünyada ilk sıralarda yer alıyoruz! Böyle haberleri okurken elim ayağım uyuşuyor. Hayvanın o muameleyi görürken ki çaresizliği gözümün önüne gelip çıldıracak gibi oluyorum!! Ve en acısı adamın bu yaptığının cezası bile yok, yaşadığım ülkeden nefret etme sebeplerinden bir tanesi..bu adam belki otobüste yanımızda oturuyor, iş yerinde birlikte çalışıyoruz..daha da kötüsü çoğu aile babası.. Hayvana işkenceye, hayvan istismarına ciddi cezalar getirilmezse bu olayların zor önüne geçeriz. Bu arada abinizin ellerine sağlık birazda olsun içim soğudu..
İnanamıyorum şok oldum ne kadar üzüldüm anlatamam Hala bitmedi bu pis işler, hala insan olamadılar ne yazık ki. Ne nesek boş, biz buralarda yırtınacağız ama onlar hala dünya sadece onların sanarak diğerlerini böyle işlerde bile kullanacaklar. İnsanlığımdan utanıyorum
erkek köpek olsaydı daha agır ceza verilirdi öylemi
şu yasadıgımız yere bakın kanunlara bakın resmen rezalet
ülkemden ülkemin insanlarından utanıyorum nefret edıyorum
Herkese merhaba, memlekette olduğum için iki aydır foruma giremedim. Arkadaşlar maalesef iyi bir haberim yok. herkes şok olacak. ben öğrendiğimde beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Adaletimizin bu adi herife verdiği ceza; 300 TL. Diyecek bir şey bulamıyorum...
Herkese merhaba, memlekette olduğum için iki aydır foruma giremedim. Arkadaşlar maalesef iyi bir haberim yok. herkes şok olacak. ben öğrendiğimde beynimden aşağı kaynar sular döküldü sanki. Adaletimizin bu adi herife verdiği ceza; 300 TL. Diyecek bir şey bulamıyorum...
Nasıl yani ya bu adamı asmak istiyorum şu an böyle bir insan nasıl sadece 300 tl ile kurtarabilir paçayı ya Ciddi diyorum mimleyin adamı duymayan kalmasın yaptığı pisliği!!!
hayvanlara işkence tecavüz vs.. maalesef suç değil!! istediğimizi yapabiliyoruz onlara öldürüyoruz, evimize alıyoruz biraz bakıp sokağa atıyoruz, dövüyoruz, işkence ediyoruz daha da kötüsü bundan zevk alıyoruz.. Tüm bunları savunmasız aciz bize muhtaç olan bu canlılara bunu yapan insanlara ne yapmaz çoluğa çocuğa ne yapmaz bunun idrakında değiliz maalesef
hayvanlara işkence tecavüz vs.. maalesef suç değil!! istediğimizi yapabiliyoruz onlara öldürüyoruz, evimize alıyoruz biraz bakıp sokağa atıyoruz, dövüyoruz, işkence ediyoruz daha da kötüsü bundan zevk alıyoruz.. Tüm bunları savunmasız aciz bize muhtaç olan bu canlılara bunu yapan insanlara ne yapmaz çoluğa çocuğa ne yapmaz bunun idrakında değiliz maalesef