- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi maydanozsuyu
-
Cam yikıyor mesela kova kova su döküyor.Kadın yukardan su mu atıyor ?
Usta ne yapsın bu işe ? Yağlı leş gibi su nasıl oldu ? Bir yerden mi akıyor ?Kafam karıştı ya :/
Avukata başvurun, size yol gösterecektir .
Yönetici çok panif ya.Ay okurken sinirlerim bozuldu Allah yardimcin olsun bizimde yukarimizda var oyle bi tane cocuklari hergun hacli seferine cikiyor gina geldi
Yoneticisi varmi apartmanin ya da wp grubu resmini cekip sikayet etseniz onlara
Teyzemlerin apartmaninda disari camasir sarkitmak yasakmis gecen birisi sarkitmis kadincagizin ipteki camasirlarini cekip atmislar wpye rezil etmislerYönetici çok panif ya.
Grup falan da yok yaşlı hepsi anlamazlar o işlerden.
Valla inanin Deliricem.
Basbas bağırdım en son kadına.
Şu an evi yıkıyoruz.kapısına git.
yüzüne yüzüne öksür.
bidaha öksür yüzüne.
valla bak.
Ben de bilmiyorum nereye nssil oluyor .Teyzemlerin apartmaninda disari camasir sarkitmak yasakmis gecen birisi sarkitmis kadincagizin ipteki camasirlarini cekip atmislar wpye rezil etmisler
Sizde bi grup kurdursaniz diger komsulari da yaniniza alirsiniz boylelikle diye dusundum
Savciliga gidip sikayet ediliyomu bu tarz seyler bilmiyorum ama galiba anca hakaret vs tarzi olmasi gerekiyo..
Arayım biZabıtaya şikayet ediliyor diye biliyorum... hiç etmedim ama belediyenin kuralları ihlal edildiği için sanırım böyle
Iyide yikamasin her dk ustami cagircaksiniz sizin evin sorunu degilki bu kadin yikiyor diye oluyor sacmaliga bakBen de bilmiyorum nereye nssil oluyor .
Yani virüs zamanı şahane oldu.
Eve giren çıkan belli degil
Ustası biem nesi
Iyide yikamasin her dk ustami cagircaksiniz sizin evin sorunu degilki bu kadin yikiyor diye oluyor sacmaliga bak
bak bu çok doğru, laftan anlamayanlar insanlarsa daha kötü olucaksın, vahşi doğanın kanunu bu, sindiriceksin onu üste çıkıp.Kotu komsu ile iki sekilde ugrasilir.Ya tasinacaksiniz ya da ondan daha kotu olacaksiniz.Gece yatak odasinin oldugu odanizda son ses muzik acin.Madem yonetici de pasif kimse uyumasin
Kotu komsu ile iki sekilde ugrasilir.Ya tasinacaksiniz ya da ondan daha kotu olacaksiniz.Gece yatak odasinin oldugu odanizda son ses muzik acin.Madem yonetici de pasif kimse uyumasin
o suları çektiririm kovalara, pis yağlar dökerim gider kapısını çalar açtığında içeri dökerim kovaları daha ne olduğunu anlamadan
Cinnetlik bir durumCam yikıyor mesela kova kova su döküyor.
Bugün de halı yıkamış gider tıkanmış ki bu sürekli oluyor kadın yüzünden ve şu gidersen balkona ve mutfağa doldu.
Sabahtan beri su çekiyoruz.
Heryer leş gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?