Deliricem!

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
Hanımlar berbat bir üst komşum var.
Tepemden her şeyi silkeler.
Camını yıkar. Evet yıkar.
Bugün balkonunda hali yıkamış vs.
Mutfak ve balkonum olduğu gibi yağlı leş gibi bir su ile doldu.
4 oldu bu.
Kadın inanilmaz bir tip.
Usta çağır ben ne yapayım diyor.
Yüzsüz.
Asla kabule etmiyor suçunu vs.
Tatlı dille uyardık yok bağırdık yok.
Yasal süreç baslaticm.

Nereye nasıl muraacat edilir???

Kadın yukardan su mu atıyor ?
Usta ne yapsın bu işe ? Yağlı leş gibi su nasıl oldu ? Bir yerden mi akıyor ?Kafam karıştı ya :/

Avukata başvurun, size yol gösterecektir .
Cam yikıyor mesela kova kova su döküyor.
Bugün de halı yıkamış gider tıkanmış ki bu sürekli oluyor kadın yüzünden ve şu gidersen balkona ve mutfağa doldu.
Sabahtan beri su çekiyoruz.
Heryer leş gibi....

Ay okurken sinirlerim bozuldu Allah yardimcin olsun bizimde yukarimizda var oyle bi tane cocuklari hergun hacli seferine cikiyor gina geldi

Yoneticisi varmi apartmanin ya da wp grubu resmini cekip sikayet etseniz onlara

Ay okurken sinirlerim bozuldu Allah yardimcin olsun bizimde yukarimizda var oyle bi tane cocuklari hergun hacli seferine cikiyor gina geldi

Yoneticisi varmi apartmanin ya da wp grubu resmini cekip sikayet etseniz onlara
Yönetici çok panif ya.
Grup falan da yok yaşlı hepsi anlamazlar o işlerden.
Valla inanin Deliricem.
Basbas bağırdım en son kadına.

Yönetici çok panif ya.
Grup falan da yok yaşlı hepsi anlamazlar o işlerden.
Valla inanin Deliricem.
Basbas bağırdım en son kadına.
Teyzemlerin apartmaninda disari camasir sarkitmak yasakmis gecen birisi sarkitmis kadincagizin ipteki camasirlarini cekip atmislar wpye rezil etmisler

Sizde bi grup kurdursaniz diger komsulari da yaniniza alirsiniz boylelikle diye dusundum

Savciliga gidip sikayet ediliyomu bu tarz seyler bilmiyorum ama galiba anca hakaret vs tarzi olmasi gerekiyo..

Son düzenleme:
Zabıtaya şikayet ediliyor diye biliyorum... hiç etmedim ama belediyenin kuralları ihlal edildiği için sanırım böyle

Ben de bilmiyorum nereye nssil oluyor .
Yani virüs zamanı şahane oldu.
Eve giren çıkan belli degil
Ustası biem nesi

Ben de bilmiyorum nereye nssil oluyor .
Yani virüs zamanı şahane oldu.
Eve giren çıkan belli degil
Ustası biem nesi
Iyide yikamasin her dk ustami cagircaksiniz sizin evin sorunu degilki bu kadin yikiyor diye oluyor sacmaliga bak

Iyide yikamasin her dk ustami cagircaksiniz sizin evin sorunu degilki bu kadin yikiyor diye oluyor sacmaliga bak

Şimdi mecbur gelip gideri açacak.
Çünkü gidersen su gitmiyor.
Eve su doluyor.
Insn olmadığı icin 737464 kere uayrmamiza rağmen anlamıyor.
Daha bu olaydan yarım saat önce uyardık yıkama şu geliyor diye.
Kocası da kızdı kadına.
Kocası bir yere gitti. Bu tekrar açtı suyu foşur fosur.
Vallahi bezdik.

Kotu komsu ile iki sekilde ugrasilir.Ya tasinacaksiniz ya da ondan daha kotu olacaksiniz.Gece yatak odasinin oldugu odanizda son ses muzik acin.Madem yonetici de pasif kimse uyumasin

Kotu komsu ile iki sekilde ugrasilir.Ya tasinacaksiniz ya da ondan daha kotu olacaksiniz.Gece yatak odasinin oldugu odanizda son ses muzik acin.Madem yonetici de pasif kimse uyumasin
bak bu çok doğru, laftan anlamayanlar insanlarsa daha kötü olucaksın, vahşi doğanın kanunu bu, sindiriceksin onu üste çıkıp.

Ömrümde ilk kez böyle bi insan gördüm ben ya.
Ses bunlar da.
Pislik bunlar da.
İnşallah evi satıp gidicez yakın bir zamanda.

o suları çektiririm kovalara, pis yağlar dökerim gider kapısını çalar açtığında içeri dökerim kovaları daha ne olduğunu anlamadan

Ya valla sağ olsun görümcem geldi.
Fayans bizim koridor mutfak falan eşimle yolladılar köpük köpük yoksa ben uyuyamazdım bu gece.
Leş gibi kokuyor yağlı şu bir de.

O sulari kovalara toplayip neden üst komşunuzun ziline basip, kapiyi açınca iceri bosaltmadiniz? Bak bir daha hali, cam yikayabilir miydi görürdünüz bende üst komsumdan şikayetçiyim, patlamama ramak kaldi. Ne terbiyesiz insanlar var ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…