- Konu Sahibi zafergamze
-
parasını siz karşılayın durumunuz varsa.. kendi cebinden çıkmayınca bişey demez belki.. gerçi ben aldım neyi beğenmiyor lafı gelebilir ama..
yine en az kalp kıracak çözüm kaplama olacak gibi geldi bana..
hehh işde benim kide aynı benim beyendiğimi almamış kendisi beyenip yaptırmışşş valla boşanmalıkta olsa değişicemmm
Ay yok boşanma bundan sebepte..bi çaresini bul yani
Çok sinir bozucu bir durum
Beğenmedim desen kayınpeder kırılacak
Kullansan sen her bonyaya girdiğinde göz zevkin yerin dibine girecek
Valla bilemedim bu işin içinden nasıl çıkılır.
Bir süre kullanıp sonra kaplatırsın.
İkinizinde gönlü olmuş olur
kayınpederinize beğenmediğinizi söyleyip değiştirin bunda kırılacak bir şey yok, herkesin zevki aynı olmayabilir
Adam uğraşmış ev yapmış size bi dolaptan delirmek üzere olmak çok komik geliyo biraz hatır bilin ben olsam kimseye ev falan vermem yaptırmam nasılsa kıymet bilinmiyo millet ev sahibi olmak için yıllarca neler çekiyo kiralarda sürünüyo memnuniyetsiz olmayın şükredin biraz.Ne var yani bir yıl falan geçer kırıldı falan dersin değiştirirsin bu kadar dert edecek ne var anlamıyorum
Benim anlamadığım neden diğer katlarınki beyazda sizinki kahverengi? Diğer konularda müdahale ettiğiniz için kasıtlı yapmış olabilir mi?
Yalnız şunu da söylemeden edemeyeceğim. Adam ev yaptırıyor. Dolabını da siz sonradan değiştirebilirsiniz bence. Sizde elinizi taşın altına koyun derim. Tatsızlık çıkarmak hoş olmaz bence yapılan onca şeye karşın. Çünkü fayanslara kadar siz seçmişsiniz belli ki külfetli olmaya başladı ve dolaplarda kararı kendisi verdi. Bu açıdan da düşünmek lazım
Adam uğraşmış ev yapmış size bi dolaptan delirmek üzere olmak çok komik geliyo biraz hatır bilin ben olsam kimseye ev falan vermem yaptırmam nasılsa kıymet bilinmiyo millet ev sahibi olmak için yıllarca neler çekiyo kiralarda sürünüyo memnuniyetsiz olmayın şükredin biraz.Ne var yani bir yıl falan geçer kırıldı falan dersin değiştirirsin bu kadar dert edecek ne var anlamıyoru
ya şükürsüzlük deil bu dha deminde dediğim gbi diğerlerine yapılıyor bana nie yapılmasın dert o dert ozmn hepsi aynı olaydıı veya baştan deseydi bende onun istediği dolaba göre fayans yaptırsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?