delirmek üzereyim...

kızlar belki bazınıza göre abartıyorum ama bendede uyum takıntısı var illaki herşeyim birbiriyle uyumlu olucak gözüme batıyor her baktıkca sinirim bozulucak

Yooo bence gayet normalsiniz.
Abarttığınız bir kısım varsa kendi evinizde kendi banyonuza müdahale etmeye karşı sessizlik durumunuz.

kayınpedere söle guselim
babaıcm onlar beyaz benimki nie kahve bak hiçolmamış banyoma
onlarla benimkini değiştirsek daha gusel olmazmı falan de
bence gelip görüp oda sana hak verebilir:34:

yok yaşlılar genelde fikri sabit oluyor.. hele de kendi yaptırdıysa..

duvar kağıdı tarzı yapışkanlarla uyum sağlamayı deneyebilirsin.. ya da beyaz üzerine kahve kahve üzerine beyaz ağırlıklı sticker kullanarak farklı bir uyum da elde edebilirsin

İmkanın olursa kapakları söktür değiştir/ boyat
Ama ben bizim mutfak dolaplarını beğenmiyordum yapışkanlı adı ne bilmiyorum gerçekten öyle bir naylon kağıt aldım
Yapıştırdım dolaplara
Harika oldular
Böyle bir şey yapabilirsin kapaklarına
Beyazlı morlusundan bulursun
İsmini hatırlasaydım iyiydi ama hatırlayamadım

Önce kayınpederinle konuş değiştirtsin

sticker folyo var her renkte, isterseniz desenli. onunla gayet güzel kaplanabilir.

kuzum eşimin ne umrunda olsun kalsın diycek erkege takıntı deil ki bu ama benim uykum kaçtı resmenn delirmek üzereyim

Aklıma gelen son fikir, bizim için kullanışsız babacım bu dolap modeli, eğer varsa imkanımız hem renk hem de bölmeleri biraz değiştirmek istiyorum diye lafa girin.
Bunu da ziyan olmasın öbürüne takalım diyin.
Yok derse tamam o zaman masraf olmasın sadece renk değişsin o da kafidir benim için, ne yapayım kullanışsız ama olmuşken 1 kere olsun, daha sonra sizlere tekrar yük olmak istemediğim için baştan söylemiştim ama idare ederim ben rengi değişse falan diyin bakalım.

hmm evet güzelmiş de ben ığdırda oturuyorum burda öle şeyler biraz zor bulunur keşke olsaydıda yapsaydım iyi olurdu :44:

Elbette vardır bunlar sadece kaplama kağıtları falan eşinize söyleyin birlikte bulursunuz.

çok sabit fikirli bi adam ben kendim beyenmişdim ama brz pahalı die gidip kendisi yaptırmış görümcem konuşmuş babasıyla bırak bi kere oluyo istediği olsun die ama genede bildiğine gitmiş :((

$img_0141.webp$img_0054.webp
Bir örnek daha...
Değiştirme imkanın olmazsa diye söylüyorum senin yaratcılığına kalmış

images
Bu dolap mesela dolap kaplama kağıtlarının eseri...Böyle bişey size çare olur bence.

kızlar biz aile apartmanı yaptırıyoruz kayınpederim yaptırıyor banyo fayanslarını herşeyini falan kendim beyendim yerin tahtasına kadar kendi zevkim oldu banyomuda mor ve beyaz fayans döşettim ama bugün kayınpederim kendisi gidip dolap beyenip taktırmış mor beyaz banyoya kahve ve sütlü kahve dolap taktırmış banyom iğrenç durumda mütait işi banyo dolapları sizce ben napayım şimdii banyom tam bi karmaşa[/QU kayınpederın fıkrını almamaısssa ayıp etmıs ama olsun alması bıle onemlı bence esınle konus degıstırebılırsen ne guzel

olmadı artık yapıcak bişey yok ya kıyamet kopacak değişilecek ki bunuda istemiyorum huzursuzluk cıkmasın diyorum yada dediğini bulucam hiç olmadı netten sipariş edicem
Ne yap et değiş odolabı..bende evlenirken banyo dolabımı kendim çizip vermiştim..ama bir geldi dolap çok farklı..ben bunu istememiştim dedim..kayınvalideniz sizden sonra gelip değiştirdi dedi..sesimi çıkaramadım o zaman..ama 9 sene geçti hala her banyoya girdiğimde aklıma gelir sinirim bozulur..Bi kere oluyo sonuçta bak 9 senedir okadar sinir olduğum halde değişemedim..oyüzden sakın boşverme..

çok sabit fikirli bi adam ben kendim beyenmişdim ama brz pahalı die gidip kendisi yaptırmış görümcem konuşmuş babasıyla bırak bi kere oluyo istediği olsun die ama genede bildiğine gitmiş :((

olmadı artık yapıcak bişey yok ya kıyamet kopacak değişilecek ki bunuda istemiyorum huzursuzluk cıkmasın diyorum yada dediğini bulucam hiç olmadı netten sipariş edicem

parasını siz karşılayın durumunuz varsa.. kendi cebinden çıkmayınca bişey demez belki.. gerçi ben aldım neyi beğenmiyor lafı gelebilir ama..
yine en az kalp kıracak çözüm kaplama olacak gibi geldi bana..

Ne yap et değiş odolabı..bende evlenirken banyo dolabımı kendim çizip vermiştim..ama bir geldi dolap çok farklı..ben bunu istememiştim dedim..kayınvalideniz sizden sonra gelip değiştirdi dedi..sesimi çıkaramadım o zaman..ama 9 sene geçti hala her banyoya girdiğimde aklıma gelir sinirim bozulur..Bi kere oluyo sonuçta bak 9 senedir okadar sinir olduğum halde değişemedim..oyüzden sakın boşverme..

hehh işde benim kide aynı benim beyendiğimi almamış kendisi beyenip yaptırmışşş valla boşanmalıkta olsa değişicemmm

Back
X