delirmek uzereyim

Sen de bir karar ver artık.Hem okulun önünden aldı diyorsun.Hem aşk mesajları diyorsun,hem kızla konuştum korktu diyorsun,hem baban inkar bile etmemiş,şimdi kalkmış acaba ben yanılıyormuyum diyorsun.Amacın kendini kandırıp olayı örtbas etmek mi,yoksa bi hayal kurdun onu mu yaşıyorsun

Cnm ya özür dilemeni gerektirecek bi durum yok ortada ben saeninle severek dertlesiyorum en azindan biraz kafam dagiliyo... Kiz yemin ediyo bi daha aramam konusmam diye ama inanmak gelmedi icimden kendini cok akilli zannediyo... Tek farkina varan bizde degilmisiz uvey annemin diger ablasi gormus rahatsiz olmus sarilmalarindan bakismalarindan filan hani ben smsleri gormesem inan aklimin ucundan gecmezdi.. Kafam resmen oyle karisik ki arada bisey var orasi apacik ortada ama daha ne yapabiliriz bilmiyorum... Acikcasi ugrasacak gucum bile yok heleki babamin tavrindan sonra... Telefonundan ayarlari degistirtmis smsleri artik emaile gelmiyo... Madem bisey yok neden boyle yapti neden rahatsiz oldu... Umarim yaptiginin yakin zamanda farkina varir...boyle bisey ailede duyulursa cok kotu seyler olur..

Kiza tekrar tatli dille anlatmaya calistim... babasinin tesadufen onu okuldan almaya geldigini ve o an karsilasirlarsa ne olur hic dusundun mu diyorum o bana babam benim okulumu bilmiyor ki diyo... diyorum kizim sen benim ne konustugumu anliyormusun diyorum... yok anlamiyo... akli sira bizi kandiricak... babami aramis dun "ayrilmislar" bi daha gorusmeyelim demis benim telefonu aldigimi herseyi bildigimi soylemis. aglamis telefonda... babamda ben halledecegim merak etme demis... bunu uzerine butun gun uvey annemi ikna etmeye calismis... kiza o smsler ne peki ne anlama geliyo bana bi anlatsana diyorum basliyo aglamaya.... aslinda ona kizamiyorum bile 15 yasinda bi cocuk ne bilebilir ki ona gore masum bi duygu karsiligini da gorunce kaptirir kendini gider... Benim anlam veremedigim 50 yasinda bi adam duygularini kontrol edemiyor mu olacaklari dusunemiyor mu... Ben o smsleri gozunun onune serdigimde hic utanma yok mu.. Kafam oyle karisik ki Allah kimsenin basina vermesin...

Dilerim Allah bu durumu yasatamaz ve beni anlamak zorunda kalmazsiniz... Kafa karisikligimi anlamanizi beklemiyorum... Insan ne dusunecegini sasiriyo

tabiki duyulması kötü olur. teyzesinin görmesi iyi olmuş seni suçlayamazlar şimdi. babanın daha önce bir aldatma hikayesi yoksa kızda girmiş olabilir aklına. şimdi belki bana kızarlar ama kız istemese böyle birşey olmazdı. o da ergen sonuçta yaptığının yanlış olduğunun farkında değil boşlukta anladığım kadarıyla. senin yapabileceğin bir şey yok artık madem teyzeside görmüş kızlarına sahip çıksınlar. babanda aklını başına toplar her şey düzelir merak etme.

Kiz annesini pek ciddiye almiyomus zaten yani biraz dikkafali imis suan tek korkulari babalarinin duymasi... Babami anlayamayacagim hic hadi dogrudur tabi ki bi kadin yuz verirse erkek kolay kandirilirda ama karsinda ki bi cocuksa.., bilemiyorum umarim konu biran once kapanip gider uvey annemle evlilikleri ne yaparlarsa yapsinlar kendi kararlari hatta insallah duzelirler diyorum da Allah bana biranonce kurtulacak bi yol gostersin... Ben bu olayin ustune babamla karsilasmak dahi istemiyorum

kızın aileside çok sıkı deil ozman bir baba kızının okulunu nasıl bilmez ilgisiz oldukları belli kızda belki babanızda baba sevgisini tatmin ediyo ama yaş itibarı ile bunun farkında deil dedğimiz gibi çocuk denicek yaşta daha ailesini bir şekilde uyarmalısınız babamla beraber demezsinizde yanlış hareketleri oldugunu dikkat etmeleri gerektiğini vurgularsınız ilerde olduki gerçekten işler daha zorlaştı aile babanızıda öğrenir bu durumda tek suçlanan babanız olur kaldıki üvey anneniz şuan ayrılmamak için korkuo o zman hapse düşer diye korkar bilmem anlatabildimmi?

Bu kızın ana babası nerede ?

16 yaşında bir çocuk 50 yaşında, üstelik eniştesi olan bir adamla ilişki yaşıyor ve aile ortada yok, hiç mi takip etmiyorlar evlatları kiminle görüşür, ne yapar.

Çok kötü şeyler olurmuş bahaneniz de bu ; 27 yaşında bir yetişkin olarak bunu yapan babanızda olsa deşifre etmelisiniz. Yaşı küçük bir çocuğu taciz ediyor arkadaş var mı bunun ötesi, neyi anlamaya çalışıyorsunuz. Babanız şu an kanuna göre açık bir suç işliyor, siz böyle anlamaya, konuşmaya çalışırken ya başka şeyler olmuşsa ya da olursa o zaman ne olacak ?

Oturup babanizla konustunuzmu? Konusmadiysaniz neden elinizde bikadar delil varken yüzüne vurmuyorsunuz? Belki utanirda kendine ceki düzen verir, hos utansa cocukla iliski yasamaz yaaa... Hem kizin babasida duysun alla alla, karissin ortalik, bari kiz bi hatadan döndürülür, babaniz rezil olursa olsun, bunlari yapmadan önce düsüncekti... Nasil durabiliyosunuz sasiyorum, kötü anlamda demiyorum, ama ortada bi suc var, bi genc kizin hayati var, bunlara bisey yapilmasi lazim, kizla konusmak yetmez kimbilir babaniz ne masallar anlatiyor ona ikide hediyeee hoooppp tamamm.... Igrenc yaaa baska bisey degil yaniii...

Dilerim Allah bu durumu yasatamaz ve beni anlamak zorunda kalmazsiniz... Kafa karisikligimi anlamanizi beklemiyorum... Insan ne dusunecegini sasiriyo

Kusura bakma ama bu senin ki kafa karışıklığı değil ki.Bu durum karşısında ne yapacağını bilememeni anlarım,o kafa karışıklığıdır.Ama sen bir önceki yorumumda da belirttiğim şeyleri anlatıyorsun,sonra da yanılıyor muyum acaba diyorsun.Sen mesajlarını yakalamadın mı,bu kızla konuşmadın mı.Kız inkar etti filan da demedin.Korktu dedin.Telefonunu elinden almışsın.Telefona babandan özledimli mesaj gelmiş.Eee nasıl oluyor da yanılıyormuyum abarttım mı diyorsun.Burada bir konu açıyorsun.O zaman emin olmadan kimsenin günahını alma,bize de yorum yaptırıp günah aldırma.

Bakin ben kendi kardesimden yola cikiyorum 14 yasinda ve ben boyle bisey yakalasam kardesimi eve hapsederim biranda yanliz birakmam... Fakat arada uvey annem var ve o butun ailesi duysun istemiyor ki onu da anliyorum... bende ona gore diyorum ki aile karisir ve babammla kizin babasi birbirine girer.. Ha bunlar benim ne kadar umrumda derseniz hic bi sekilde umrumda degil babamla zaten aramda bi bag kalmadi... Bisey olma ihtimali suan yok uvey annem kontrol altinda tutuyo.... diger taraftan onun ailesi ben karari ona birakiyorum bunun disinda maalesef yapabilecegim bisey oldugunu dusunmuyorum.. Ben 27 yasindaysam o 37 yasinda ve cokta akilli bir kadindir eminim en dogru karari verecektir tavsiyeleriniz icin tesekkur ederim

evet çocuk ama biraz yaramaz bir çocuk insan eniştesini ayartır mı hiç üstüne üstlük babası yaşındaki eniştesini. babanda suçlu evet ama tek babanın istemesiyle olan bir ilişki değil görüldüğü üzere.
boşver sen ne yaparlarsa yapsınlar. sen okulunu bitir zaten çalışıyorsun iyi kötü masrafaların çıkıyodur. okulun bitincede bir işe girer hayırlı bir kısmetin çıkar evlenirsin. ne bileyim bir kız arkadaş bulur ayrı eve çıkarsın. çevremde bu şekilde ailesinden ayrılan çok aynı şehirde yaşadıkları halde. kurtulayım derken aman kendini ateşe atma. sabret her şeyin düzeleceğine inan.

Babamin tavrina gore benmi yanlis anladim yazdim. Elimdeki delillere gore degil.. Onun o tavri beni ikileme dusurdu bi an icin ki bu da normaldir heralde karsindaki insan babaniz ise.. Gunah almak istemiyorsaniz yorum yapmazsiniz bu kadar basittir.. Emin olmasaydim da konu acip yardim istemezdim.. Lutfen yorum yazmazsaniz cok mutlu olurum.. Benim yerime kendini koyarak bu durumda kimse hasar gormeden nasil cikilabilir bu tarz yorumlara ihtiyacim umarim anliyorsunuzdur...

Kizlar annesini pek ciddiye almiyorlar sadece baba gozlerini korkutuyo fakat ilgilenmiyo saniyorum ya cok iceice degilim uvey annemden aldigim bilgiler sadece bunlar... Ben kiza bugun tatli dille anlatmaya calistim baba sevgisi gormedikleri icin duygularin karisik yanlis anliyorsun diye... Ama pek anlamaya niyeti yok gibi geldi bana... Galiba son care olarak babaya basvuracagiz... Ve soylediginiz gibi cok mantikli zaten sadece uyarmak hani isim vermeden...

kız çocuk daha yaptığı hatayyı farkedemiyo babanda hadi laylaylom gözü görmüyo diyelim (diyemeyiz kesinlikle 50 yaşında birinden bahsediyoruz ) ya karısı nasıl sessiz kalıyo yiğeni ya yiğeni çocuk o daha ayrılmak istemiyosa ayrılmasın ama çeksin kocasını onun daha çocuk olduğunu yaptığının iğrenç bişe olduğunu söylesin konuş üvey annenle. bence babanla konuşman asla işe yaramaz ha belki evden ayrılırım falan dersen gözü korkabilir.

Haklisin ben bu yonden kendimi hic dusunmuyorum.. Benim babamda cok sinirlidir ve eger gozu donerse ne yapacgi belli olmaz... Hani bana simdiye kadar bi kez elini kaldirmadi fakat bu durum cok ayri... Hafife almamam lazim.. Aslinda su saatten sonra zaten ondan bi beklentimde kalmadi her nekadar canm yansada ben artik onunla yuzyuze bakamam kendime yediremem bunu.. Allahtan calisiyorum ama birikimim olmadigi icin bi ev tutup cikamiyorum kiralar cok pahali yani dua edioyrum ki biran once bana yol acsin kurtulmam icin... Zaten bazen olacaklarin onune gecemezsin...

Konustum cnm babamla o kadar umursamaz di ki karsimda benden utanacagini bekliyordum ben ama hic bi sekilde... Basta inkar etmeye calisti ama hersey tek tek gosterince sen sacmaliyosun dedi ve ben ne konustugumun farkinda degilmisim ne varmis ki o smslerde ... Ertesi gun uvey anneme kendini aklamaya calismis beni suclamis... Uvey annem durmuyo zaten beklemiyo kizi surekli Kontrol ediyo tehdit ediyo bugun yanimda konustu tekrar...

Ben ik yorumlarını okuduğumda senin yerine kendimi koydum üzüldüm ona göre birşey yazacaktım.Zaten diğer arkadaşlar senin yapabileceğin bir çok şeyi yazmışlar.Ama sen kalkıp acaba abartıyormuyum,yanlış mı anladım diye yazarsan bu kadar yorumdan sonra,ben veya bir başka arkadaşım bunu tabiki sorarız.
Ben sana yine de bir ablan olarak söyliyim canım,eğer gerçekten ama gereçkten eminsen böyle bir durumdan ve anladığım kadarıyla üvey annen biraz geri planda kalmış ve sana yüklenmiş yük.Evden ayrılacağım diyorsun,kendi başına hayat daha zordur.Daha ek yükler yüklenir.Birçok kişi baban hakkında biraz ağır şeyler yazmış.Sonuçta baban senin çok fazla yorum yapmak istemiyorum onun hakkında ama,Allah şaşırrttımı diyelim ne diyelim bilemiyorum.Sessiz kalması,sana tepki vermemesi büyük bir ihtimalle utandığı veya diyecek birşeyi olmadığı içindir.Düşünsene 50 yaşındaki bir adam 16 yaşındaki kızı sevdim mi diyecek ne diyecek.16 yaşındaki kız hakkında senin kadar iyimser düşünemeyeceğim.Tamam yaşı küçük olabilir ama eniştesiyle hemde babası yaşta eniştesiyle aşk yaşanmayacağını bilecek idrak gücünün olması lazım.

Babanın savunulacak tarafı yok.Allah a havale et geç.Kıza,kızın annesine baban dahi olsa budurum devam ederse gerekeni yapacağını kızın babasına açıklayacağını sert bir dille anlat ve ilişkini kes.Baban kızla filan kaçmaz merak etme.2 yıl polisten gizli mi yaşayacak.İş güç para pul.O kadar kolay değil.Ve dua et.Allah sana güzel bir kapı açar ve ardına bile bakmadan çeker gidersin.

valla bu işin sonunda herkes aklanıp sen kötü olursan hiç şaşırma derim. elinden geleni yapmışsın herkese uyarını da yapmışssın bırak ne halleri varsa görsünler sen kendi hayatına bak artık

tesekkurler cok yerinde bi yorum olmus.. Suan duadan baska bisey gelmiyo elimden zaten elimden geleni yaptigimi dusunuyorum... Babam ve uvey annem zaten bugun kozlarini paylasmislar... Yani tek benim smsleri aciga cikarmam degilmis olay uvey annemin diger ablasi da uyarmis cok samimi hareketleri oldugunu ve hic hos karsilanmayacagini soylemis.. Babam Ise hala bizim abarttigimizi soyluyo benimle karsilasmak istemiyormus ve evden ayrilacagini soylemis.. Uvey annem okul bitene kadar burada kal benimle diyo hem parani biriktirirsin hem sana yardimci olurum diyo sonrasinda birisi olursa evlenirsin olmazsa da istersen kendi evini tutup cikarsin diyo... Birazda cocuklarin fazla etkilenmesini istemiyo cocuklar bana cok duskunler hem baba Hemde beni bi anda kaybederlerse onlar icin kotu olur.. Simdilik biraz yatismis gibi ortalik bakalim hayirlisi... Bundan sonrasi nasil devam edecek suan bilmiyorum Zaman gosterecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…