delirmek uzereyim

İNanamıyorum, sanırım yapıcak bişey kalmamış sizin için, sadece kızı korkutabilirsiniz.

benim korkum daha ileri gitmeleri hatta kizi alip kacmasi... Ne dusunecegimi hic bi sekilde bilmiyorum

o zaman kendi kaşınmış olur, koskoca adam nasıl göze alabiliyor anlamıyorum. kızların bi menfaati olabilir mi para gibi mesela, yani eğer ablası biliyorsa siz konuşmadan önce.
SAdece tehdit edebilirsniz başka elden ne gelir bilemiyorum çok zor bi durum ya

kızın babasıyla konuşun bence ama öncelikle kendinize bir yer hazırlayın ve adresinizi kimseye vermeyin
söylemezseniz bu iş bitmez.söylerseniz babanız size zarar verebilir.lütfen dikatli olun.bu işler acığa çıkmasın diye
evladını,eşini öldürenler gördük.kız büyük olsaydı karışmayın derdim ama çok küçük...zor bir durum Allah yardımcınız olsun

evet bende bunu dusundum babam Hep isteddiklerimizi alir hayatimiza karismaz filan Yani onlara göre cok serbest bi hayatimiz var onlarda Tam zitti baskici bi baba istedikleri hic biseyi alamiyolar ilgi yok filan.. Hadi kizi anliyorum bi Telefon biraz gezme istediklerini alma falan filan kanar da bizimki hangi akla hizmet ediyo onu cozebilmis degilim... Bu ne ki askmi Yani ask bu kadarmi cirkin bu kadar mi basit... Ya gorseniz cocuk Ya bi cekicilik yok herhangi bi kadinlik genc kizlik yok Ya 12 yasinda kucucuk bi cocuk gibi... Inanamadim basta dedim yok Ya babam cok iyi kalplidir onlari sevindirmek hosuna gidiyo baba sevgisi gormemisler bizim cocuklugumuz aklina geliyo ondan bu kadar ilgi ama o mesajlari gunlerdir tekrar tekrar okuyorum okuyorum diyorum kesin Ben yanlis anliyorum yok bi aciklamasi yok Ben yanlis anlamiyorum... 10 kere delirene kadar okudum tekrar tekrar okudum resmen iki liseli masum asik gibi baska bisey cikaramadim cikmiyo arkadasima okuttum utandim ama dedim Ben mi abartiyorum yok abartmiyorum... Sonra Telefon bende iken babamdan iki sms daha geldi askim seni daha cok seviyorum... Askim yarin kacta cikiyosan Haber ver diye... Yok Yani abarttigim bisey yok delirmedim de hersey apacik ortada

telefon sendeyse verme kimseye. mesajlarını da silme. gerekirse polise şikayet ederim diye tehdit et. 16 yaşında daha çocuk sonuçta. özellikle kızı tehdit et korsun. ablasını da tabi.. mecburen vazgeçecekler. takip etmeyi bırakma sakın.

kizin babasi psikopat tarzli ne yapacagi belli olmaz ki... Kendimden korkmuyorum bana babam ne yapacak oldursun umrumda degil hayattan bi beklentim yok... Tek istedigim o kizcagiz böyle bi yanlisa dusmesin.. Uvey annemle konustum ablasi Ile Konusmaya gidecek yarin evden cikarmasin okula gondermesin bi muddet goz hapsine alsin.. Simdi yapmazsa hayati mahvolur.. Yurt disinda yasiyorum aslinda polise bi sikayetim yeter ama insan kendi babasina nasil yapar ki ama mecbur birakmaz beni buna insallah bunun icin dua ediyorum... Insallah sessiz sakin kapanir bu konu...

bende babanızınn aklından geçenleri merak ediyorum nasıl bi psikoloji ufacık çocuğa nasıl bu gözle bakılabilir herşeyi geçtim kızıyla böyle bişey için yüzleşiyo ve gayet rahat gerçekten insan şaşıp kalıyo.
HAdi kızlar para için diyelimde yanyanayken nasıl olduklarınıda merak ediyorum ben el ele falan mı geziyolar ki ya ciidden insan kafayı yer. Böyle bişeyde tek başınıza yetermisniz bilmiyorum. Tedavilik bi durum var bence ortada resmen

evet elele gezdikleri sarildikarini biliyoruzda cocuk normal karsiliyorduk ama okuduklarimizdan sonra anladik ki normal olan bisey yokmus biz fazla iyimser bakmisiz hala inanamiyorum...( bilmiyorum ki bu gidisle galiba ancak psikologlar kurtaracak bizi uvey anneme de uzzluyorum perisan bi durumda ne olursa olsun aralari nasi olursa olsun bi insan böyle biseyi kaldiramaz galiba ilk onu tedavi etmemiz gerecek Ben biraz zamana ihtiyacim var once olanlari bi kavrayabilmem icin

Neden bisey soylemedi ki suclu olanlar genelde bagrip cagirip kendini aklamak istemez mi... Inkar etmez mi... Biz mi abarttik aceba... Boyle sakin ve sessiz oturmasi beni korkuduyo... Aceba diyorum on yargilimi davraniyoruz.. Aceba gercekten bisey yok mu... Eger oyleyse kendimi asla affetmem... Babam böyle bisey yapmaz Yani... Suclu olsa en azindan bagirip cagirmazmiydi ne sacmaliyorsunuz diye... Niye sessizce oturup kendini savunmadi Ya da bize kizmadi... Ya bizi gozunden cikardi ve ondan böyle bisey bekledigimiz icin onyargili davrandigimiz icin bize cok kirildigi icin mi böyle aceba

bugün tekip edeceğini söylemiştin kızın okuluna gidecekmisin?
senin yerinde olsam sessizce takip eder basardım ikisini, tükürürdüm suratlarına...
ben sana bişey diyim mi canım, bu kız temiz bi dayağı hakediyor...eşşek kadar adamın yuvasını yıkmaya ne hakkı var...boyundan büyük işlere kalkışıyor...saçlarını yolacan valla böylelerinin...okadar tehdite şantaja hala akıllanmıyor...valla üvey annene yazık, sana yazık...git konuş babasıyla, görsün hanyayı konyayı..msjları delilleri göster..
sizin yuva yıkılacağına, babası temiz bi dayak çeksin de aklı başına gelsin, edepsizin..50 yaşında adamda ne bulursun...

yok hicbirsey yapmayacagim babamin dunku tavrindan sonra yapacak biseyim yok... Simdilik bi yazisma yok zaten.. bugun bulusma gibi bi ihtimalleri de yok.. Dedigim gibi adamin karsisina ciksam yine bisey olmaz dunku tavrini gorseydin... Karsilasmamak icin Sabah o gidene kadar odamdan cikmadim.. Bi Zaman karsilasmam lazim... Uvey anneme soyledim ablasi Ile konussun yapacagi bisey varsa yapsin benim elimden gelen bu kadardi en azindan utanir filan diye dusunmustum.. Kendimi salak gibi hissettim karsisinda.. Biran once maddi yönden biraz toparlanmam lazim ki kendi yoluma gidebileyim

Kusura bakmayın kaç yaşındasınız okuyamadım ama her ne olursa olsun engel olun.16 yaşında bir çocuk sağlıklı kararlar veremeyebilir.Belki de ilgi alaka hoşuna gider kim bilir.Ama babanız aklı başında koca adam böyle bir şeyden şüphelenmeniz bile üzücü.Ateş olayan yerden duman çıkmaz en iyi siz tanırsınız ailenizi bizimkiler sadece tahmin takdir edersiniz ki.Buluşmalarını da beklemeyin bene.Zaten farkedilcek bir durum varsa ki varmış.Daha temkinli olacaklardır.Şüphe bile olsa içinizi kemirmesine izin vermeyin.Çözülsün gitsin.

Babam bugün üvey annemle konusmus onu iknaya calisiyormus... Oyle bisey yokmus ve Ben ne konustugumu bilmiyormusum Yani beni kotuleyip durmus uvey annem ama inanmamis oyle diyo en azindan ve babam ona bi kez bulustugunu soylemis... Telefonu Geri vermesini istemis kiza verecekmis yine.... biz gecen hafta uc gun arka arkaya bulustuklarini biliyoruz smslerde de yaziyo sonra uvey annem kizla konusmus babamdan habersiz kizda demis evet teyze uc kez bulustum diye.. Benim gucum yok daha ugrasmaya midem kaldirmiyo bu kadar seyi kizi uyardim tehdit ettim Geri cekildi simdilik babamda Ise utanma denen bisey yok birde beni sucluyo daha ne diyebilirim ne yapabilirim ki simdilik zaten bisey yapamazlar ama bu konu kapanirmi bilmiyorum uvey annem pesini birakmaz zaten... Ben simdilik elimden geleni yaptigimi dusunuyorum... Babamin Ise suan aklinin basinda oldugunu hic bi sekilde zannetmiyorum tek dua ediyorum ki Allahim bana bi kurtulus yolu acsin gercekten gucum yok daha fazlasina

ne diyeyimki bilemedim.benim annem vefat etti babam beyin kanaması geçirdi kendisi normal davranmıyor çoğu şeyi artık bilinçli mi yapıyor eskidende içinde vardı da bizmi farketmiyorduk bilmiyorum.abuk subuk davranışlar.kadın kıyafetleri giyip fotoğraf çektirip internete koymalar, erkeklerle yada kadınlarla yazışmalar.geçen sene Kur'an kursunda hoca olan babasını da babam tanıyor kız arkadaşıma özel mesajlar atmış yerin dibine girdim.bu arada babamda 65 yaşında.ne mi yaptım aradım arkadaşımı özürdiledim dedim babam artık normal değil bunu böyle bil zaten kızda çok rahatsız oldu benim psikolojim bozuldu.sana tavsiyem okuluna bir şekilde devam etmen ve biran önce bitirip kendi ayakların üstünde durman.geçen sene antidepresan kullandım eğer seni çok etkiliyorsa sağlığını etkiliyorsa bir dr a danışman.hoş ben kullandım faydasını gördüm.babamı da psikiyatra götürdük ama sevgili babam dr görünce birden kendine güç kuvvet kendini ispatlama çabası geliyor.herşeyi hatırlıyor doktorun yanında ben sağlıklıyım havaları.ne söyleyeceğimi de bilemiyorum kelin ilacı olsa misali... Allah yardımcın olsun canım

senin Adina cok uzuldum cnm ama en azindan senin bi nedenin var ve babam hasta diyebiliyorsun Ben ne diycegimi bilemiyorum... Hani guvendigim daglara kar yagdi derler Ya son bi senedir cok guvendigim iki erkegi de hayatimdan cikarmak zorunda kaldim arka arkaya Hadi birisi elin oglu bi Zaman sonra alisiyorsunda baban iste Yani... Ne bileyim dokunuyo Ben ki babamla gurur duyardim Hani hic öyle samimiyetimiz kiskanilacak baba kiz iliskimiz olmadi ama bilirdim ki babam arkamda ne olursa olsun yanimda,..simdiden sonra yolumda durmasinda baska hic bi beklentimde istegimde kalmadi.. Okul dedigim gibi tek elimi baglayan kimse yuzunden bu kadar emegimi cope atamam.. Yoksa bi saniye katlanmazdim hic biseye... Hayirlisini diliyorum Allahtan artik bana bi yol gostersin bi yol acsin... Insanin ayaklari uzerinde durabilmesi hic kimseye guvenmeden ne kadar onemliymis bi kez daha ciddi ciddi anliyorum

bence bu işi bitirecek kişi baban. o biraz 50 yaş erkeklerin girdiği bunalıma girmiş olayların farkında değil. babanı yarglşamadan onu kızdırmadan doğru düşündürmeye çalış. mesela o kızın babasının seninle ya da başka kız kardeşin varsa onunla ilişki kurmasına gönlü razı olurmu sor. o kızın da ergenlik boşluğunda olduğunu bir kaç sene sonra yaptıklarına pişman olacağını kızın ailesinin haberi olmadan ayrılmasını bu işi bitirmesini isteyebilirsin. çok zor durum gerçekten. allah sabır ve kolaylık versin bencede bu işi çözecek kişi sensin üvey annende konuşabilir tüm sorumluluğu sana atmamalı. ben olsam konuşurdum babamla. aranız ne derece iyi bilmiyorum ama açık açık onu yargılamadan konuş. bu olay duyulursa insanların sana nasıl bakacaklarını bir düşün de. babanla olmuyosa kızla konuş annene babana söylerim diye tehdit edersen belki alakasını keser. bilmiyorum benim aklıma bunlar geliyor. inşallah tez zamanda atlatırsın.

oncelikle yorumun icin tesekkurler canm bunlarin cogunu yaptim zaten kizla konustum birazcik kendimi onun yerine koyarak birazcikta tehdit ederek bu olaya bi son vermesini yoksa kendisinin zararli cikacagini anlattim... Ayni gunun aksami babamla da konustum ama öyle bi rahat oturdu ki karsimda Ben soka girdim zaten Ben yanlis yere cekiyomusum smslerde bisey yokmus.... Bugun uvey anneme ortada buyuteleck bisey olmadigina ikna etmeye calismis fakat bi ton yalan soylemis arada... Ve beni suclamis.. Uvey annem yarin yegeni Ile tekrar konusacak bende olacagim yaninda... Birde kiz Sabah babami aramis anlatmis galiba ve artik gorusmeyelim demis... O da Ben herseyi halledecegim diye cevap vermis... Ben hic biseye anlam veremiyorum artik yarin kizla tekrar konusacagim bu ne demek anlatsin bana bi kendimi salak yerine koymaya basladim babamin tavrindan sonra mesejlari sabaha kadar tekrar tekrar okudum Ben mi yanlis anliyorum aceba diye ama yok Yani ayni sonuc bakalim cocuk yarin ne anlatacak... Ona göre bende tehditin dozunu biraz abartacagim...

sen doğru olanı yapmışsın canım. hiç bir şey yapmadan beklemen daha kötü şeylere yol açardı. baban tabi ki seni suçlayacak inkar edecek gerçeklerin ortaya çıkmasının şokuyla inkar ediyor. sen boş yere kendini üzme yanlış mı anşadım diye bunaltma kendini her şey orta da kızın arayıp da görüşmeyelim demesi bile aralarında bir şeylerin olduğunun kanıtı. kız korkmuş belli kızın üzerinden bu işi halletmeye çalışınsın üvey annen. ha bir de üvey annenin seni suçlama ihtimali de var kocasının ve yeğeninin yalanlarına inanıp. dikkatli ol üvey annen kızla konuşurken sen pek karışma.sen elinden geleni yapmışsın artık üvey annen halletsin. çok lazım olursa kızı tek başınayken tekrar sıkıştırırsın.dünya hali bu kadın onlara inanırda seni suçlarsa sen kötü duruma düşersin. eğer böyle bir şey olursa sen de uzatma özür dile yanlış anlamışım de bırak peşini. ne halleri varsa görsünler.
karışma daha fazla sen. okulun varmış onu etkilemesin bu durum. sonuçta kocaman insanlar sen elinden geleni yapmışsın. fazla karışmaya gelmez senin öz annen olsaydı karış derdim ama kadın seni de suçlayabilir. öz annen olsa önce sana inanır evladım yalan söylemez der. ama üvey annen benim yuvamı yıkmaya çalışıyolara kadar götürür işi. hiç belli olmaz.
ben senden özür dilerim bu arada sen nelerle uğraşıyosun ben sana benim konumda saçma sapan sorular sorup duruyorum öylemi böylemi diye.
sıkma canını.dünya hali insanoğlunun başına herşey gelir. baban bir yanlış yapmış umarım düzeltir yanlışını. Allah büyük de her şeyi o halleder de dua et. içini ferah tut. inşallah en yaz yarayla kurtulursunuz bu durumdan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım öncelikle sabır diliyorum senin adına çok zor bir durum ve tv de olsun gazetelerde olsun gördüğümüz sık olaylardan oldu artık 14 15 yasındaki kızlar (çocuklar) eniştelerine kaçar durumda oldu zaman çok değişti resmen kimin ne yaptıgını anlayamaz duruma geldik geçenlerdede tv de böyle bir olay gördüm kız halasının kocasına kaçmıştı bence en kısa zamanda bu olayın önüne geçilmeli en kötüsü o kızın anne yada babasına haber vermelisiniz olayın boyutları büyürse ortalık daha çok karışır olduki kızın ailesi direk görür yada duyarsa olaylar dahada kötü olur bence uygun bir dille aileyi kızlarına sahip çıkması konusunda uyarın kızın yaşı olayları kavrayacak zarar görürümü düşünecek yaşta deil direk babanız olarak anlatmayın ama kızının iyi yolda olmadıgını söyleyerek uyarın en azından rabbim sabır versin inşallah babanızında aklı başına gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…