- Konu Sahibi hircinmenekse
-
Allah yardımcın olsun canımCalisiyorum evet ama uniye de devam ettigim icin part time sadece Yani Para filan hersey sifir... Sifirdan baslamam lazim... Bunlarin bi caresine bakacagim da once bu olayi bi durdurmam lazim daha fazla ilerlemeden sonrasi Allah buyuk bilmiyorum tek bildigim bi daha onunla ayni ortamda bulunmamak
canım yazdıklarını görünce şok oldum. Kendi başıma gelmiş gibi çok üzüldüm. Çok zor bir durum. Kendine yeni bir hayat kurmakta haklısın. Baban çok büyük hatalar yapmış. Diğer küçük yaştaki kıza da yazık. Kendi hayatını karartıyor. Senin okulu bitirmen kaç yıl var. Allah yardimcim olsun. Biran önce okulunu bitir.okulunu mutlaka bitir. Sonra kendi ayakların üzerinde durursun. Yepyeni bir hayatın olur. Babanla kızı yakala. Baban yalan söyleyecektir büyük ihtimalle. Onlarla çok zitlasmadan olayı bitirmeye çalış. Çok zıtlaşırsan sana zarar vermeye çalışabilirler.dikkatli ol derim. Bunları yapanlardan herşey beklenir.
Diyecek bisey bulamiyorum.16 yasinda bir kiz cocugundan bahsediyoruz.Kizi yasinda.Boyle beklemeyin elinizden ne geliyorsa yapin.Gidip o kizla konusun hayatinin hatasini yapmasin.Piril piril bir gelecegi var daha.
Ya hic sorma canm Ya delirdim benim babam nasil yapar böyle bisey... Basta inanmak istemedim cunku kizin babasi cok ilgi gostermez hatta umursamaz bunlari onlarda her hafta sonu annesi ve diger kardesleri Ile bize gelirler babam gezmeye filan goturur hepsini de cok sever dedim Hani normal birbirlerini cok seviyolar Hani baba kiz benim gozumde.. Sonra bi kac kez emailde yakaladim bi de face de seni seviyorum filan gorunce Ben suphelenmeye basladim sonra hem takibe aldim Hemde yazistiklarini okudum resmen iki asik gibi yazismislar okurken beynim durdu sanki tekrar tekrar inanamadim... Inkar edecektir orasi muhakkak hatta banada catabilir umrumda degil o kizin gelecegiyle oynuyor farkinda degil mi bunun.... Okulum son donemde canm Ya kafa böyle olunca derslere de veremiyosun ki... En zor dersler kaldi fakat bi senedir zaten ayrilik acisidur sudur budur derken epey salladim simdi bi de böyle bi olay artik delirecegim Hayat insanin uzerine bu kadar gelir mi Ya... Ne yapacagimi sasirmis durumdayim
üvey annenizin yeğeni yani bu kız ? peki bu kadın ablasıyla falan konuşmayı düşünmüyor mu? kendi yeğeninin de hayatı söz konusu sonuçta? bir an önce şoktan çıkıp sizden önce onun birşeylerr yapması lazım. onunla konuşsanız ne yapmayı düşünüyor acaba ?
canım öncelikle bi silkelen kendine gel. Okulunu uzatmadan bitirmeye bak. Sonra iş bulursun rahatlarsin. O kızın yaşı küçük baba sevgisi görmemiş belli ki. Babanda sahiplenm ilgi göstermiş. Kız da kanmış. Zamanla kız yaptığı hatayı anlar ama iş işten geçmiş olur. Kıza yaşına Uygun birini bulup babamdan uzaklaştıra bilirsin. Inşallah olay daha da büyümez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?