- Konu Sahibi hircinmenekse
-
evet yegeni... Ablasiyla konusup konuyu dallandirip budaklandirmak istemiyor o sakin bi sekilde kapatmak istiyo Benim ama gururuma dokunuyo.. Insan basina gelmeden anlayamiyo cok zor bi durummus
allah yardım etsin tatlım ya babanın yüzüne vur yaptıklarını utansın aklı başına gelir belki
kabul etmez ama reddeder kesinlikle çnkü yaptığı olucak iş değil.oyle dusundum bende Yani oyle umut ediyorum en azindan yarin ola hayrola Allah hayirlisini versin ne olacak ne Ile karsilasacagim hic bi fikrim yok
Konustum ne anlatacagimi bilmiyorum Adam oturuyo karsimda ne bi utanma ne bi sucluluk duygusu hic bisey umrunda degil... Neydi bu anlamadim... Uvey annemde yanimdaydi o sordu Ben sordum bisey yok cevap yok ne varmis ki ne yaptigin farkindaymis... Bu neydi Ben anlamadim
neler var mesajlarda, ne içerikli konuşmalar, cinsel mi yoksa, arkadaş gibimi?
gerçi 50 yaşında adamla 16 yaşındaki kız nasıl arkadaş olabilir orası ayrı mevzu da, açıkçası ben babanın ne söyleyeceğini çok merak ediyorum...kız ne dedi size telefonu elinden alırken, neler söyledin ona...tehdit falan etseydin keşke, mahfederim seni, rezil ederim vs gibi..korkutsaydın biraz..
çocuk yaşta evet ama maşallah yaptıkları hiç çocukça değil...baban ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?