Delirten koku :'(

Yabancimiydi bu herif?

İngiltere de evler çok eski oluyor. Genel bir bakım gerekli olabilir. Nasıl bir ev acaba?

hani yurt dışı mükemmeldi, doktora muayene olamıyoruz diyorsunuz
Hastanenin aciline gidiyorsun (almanya) en erken 4 saatte cikiyorsun, kücük yerlerde ama cogunlukla doktorlarin almancasi yetersiz veya cok az deyim, cünkü Romanya , sirbistan, bulgaristan gibi avrupa ülkelerinden Gelen ucuz doktorlar.

ben de 1 yıl yurtdışında yaşadım.
ama net olarak söyleyebilirim ki; hizmet sektöründe sağlık, otelcilik vs Türkiye daha gelişmiş durumda.
hijyen konusu da çok zayıf avrupada evet.
evlerin de çok eski olduğu doğru.
ve bürokrasi bazı konularda gerçekten çok ağır.

eve buyu felan yapilmis olmasin avrupalilar bayilir oyle seylere bence okuyun bir

Bu yoruma çok güldüm. Hayır büyücülükle, cadılıkla haşır neşir olan Avrupalının yapacağı büyü, adaçayıdır tütsüdür yakmak, sağa sola kristal koymak, mumlarla uğraşmak filandır. Kapıya domuz yağı sürmek gibi bir adetleri yok sonuçta

Bütün yorumları tek tek okudum seninkin sesli güldüm

Bende yurtdışında yaşamayı çok çok istiyorum bunun icin eşimin başinin etini yiyorum ama bu konudan sonra iyice düşünmeliyim sanırım

Hanımlar,
konu eski zaten ama içerik evdeki koku, içerik dışına çıkmayınız, ne büyü karıştırın ne de Türkiye-Avrupa kıyaslaması yapın, zira sonu hep tartışma ve uyarılarla bitiyor.

Koku geçse ya da azalsa bile sizin takıntınız sürer.
Evi değiştirseniz?

Sanırım eşyalı bir eve girmissiniz ben olsam asla rahat edemem milletin kullandığı eşyalar tabyy koku yapar tmm belki şimdilik için geçtiniz ama yinede insan başkalarını kullandıklariyla rahat edermiki

çok biliyormuş gibi avrupalıları b.k atan olmuş hemen. eve ayakkabıyla giriyorlar bi de onu demeyi unutmuşsun

Ben de Londra da ysıyorum malum fareden gecilmiyor.. pis koku fare ölüsü olabilir.. daha önce kaldığım yerde olmustu les gibi kokuyordu.. duvar köselerini iyice kontrol etmekte fayda var orda delik arkalarında ölmus olabilir

ben de 1 sene Amerikada yaşadım ve hiç hayal ettiğim gibi değildi..
temizlik anlayışları çok farklı.. bir de bize medeniyetsiz derler..
bizim buralarda kat be kat tertemiz insanlar...

Bende İngiltere’de yaşıyorum.
Suyun kokması düşündürdü beni..
zira,ben Çeşme’den içiyorum suyu gayet mis gibi su.
Siz su tankına acilen baktırın.
Ev sahibine durumu iletin dayanılmaz bir koku olduğunu v.s.
Gelip baksınlar bu koku nerden geliyor..

Bu arada,İngiltere’nin neresinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…