- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi salinger29
-
Yabancimiydi bu herif?Ben yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.
He aynen jassi ile loren rahip kevin a gidip yaptırmıştır hiç işi gücü yok büyü yapacaklar sen bizim memleketle karıştırdın herhaldeeve buyu felan yapilmis olmasin avrupalilar bayilir oyle seylere bence okuyun bir
Hastanenin aciline gidiyorsun (almanya) en erken 4 saatte cikiyorsun, kücük yerlerde ama cogunlukla doktorlarin almancasi yetersiz veya cok az deyim, cünkü Romanya , sirbistan, bulgaristan gibi avrupa ülkelerinden Gelen ucuz doktorlar.hani yurt dışı mükemmeldi, doktora muayene olamıyoruz diyorsunuz
eve buyu felan yapilmis olmasin avrupalilar bayilir oyle seylere bence okuyun bir
Bütün yorumları tek tek okudum seninkin sesli güldümBu yoruma çok güldüm. Hayır büyücülükle, cadılıkla haşır neşir olan Avrupalının yapacağı büyü, adaçayıdır tütsüdür yakmak, sağa sola kristal koymak, mumlarla uğraşmak filandır. Kapıya domuz yağı sürmek gibi bir adetleri yok sonuçta
Bende yurtdışında yaşamayı çok çok istiyorum bunun icin eşimin başinin etini yiyorum ama bu konudan sonra iyice düşünmeliyim sanırımMerhaba hanımlar,
Yaklaşık bir ay evvel eşimle İngiltere'ye taşındık. Şu an geçici bir yerde kalıyoruz, cuma günü itibariyle çıkacağız buradan.
Sancılı bir ev arama süreci sonrası 1 senelik kontratla bir ev tuttuk. Eve ilk bakmaya gittiğimizde ilginç ve iğrenç bir koku vardı. Ben evin kendinden olan halıları sebebiyle böyle koktuğunu düşündüm, emlakçıda halıların yıkatılacağını söyledi. Sonrasında evi tekrar kontrol ettim halılar yıkanmış lakin koku devam ediyor.
Fırından, bulaşık makinesinden hatta bence duvarlardan garip garip kokular geliyor. En sonunda suyun da çok kötü koktuğunu farkettik :'( Kokunun tek kaynağı bu mu bilmiyorum, evde sıcak su tankı gibi bişey var o mu kokuyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırtıcı bir hal aldı.
Böyle bir durum bilen duyan yaşayan var mı? Çamaşır suyuyla sirkeyle ortalığı silmekten ellerim yandı ama asla geçmiyor :'(
Koku geçse ya da azalsa bile sizin takıntınız sürer.Merhaba hanımlar,
Yaklaşık bir ay evvel eşimle İngiltere'ye taşındık. Şu an geçici bir yerde kalıyoruz, cuma günü itibariyle çıkacağız buradan.
Sancılı bir ev arama süreci sonrası 1 senelik kontratla bir ev tuttuk. Eve ilk bakmaya gittiğimizde ilginç ve iğrenç bir koku vardı. Ben evin kendinden olan halıları sebebiyle böyle koktuğunu düşündüm, emlakçıda halıların yıkatılacağını söyledi. Sonrasında evi tekrar kontrol ettim halılar yıkanmış lakin koku devam ediyor.
Fırından, bulaşık makinesinden hatta bence duvarlardan garip garip kokular geliyor. En sonunda suyun da çok kötü koktuğunu farkettik :'( Kokunun tek kaynağı bu mu bilmiyorum, evde sıcak su tankı gibi bişey var o mu kokuyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırtıcı bir hal aldı.
Böyle bir durum bilen duyan yaşayan var mı? Çamaşır suyuyla sirkeyle ortalığı silmekten ellerim yandı ama asla geçmiyor :'(
maalesef Avrupalı insanların temizlik anlayışı bizim gibi değil, onlar için önce dış güzellik, maalesef kışın pek pencere açıp ev soğumasın diye havalandırmazlar, ve bu yüzden nem rutubet pis koku hepsi birbirine karışıp evin kapılarına duvarlarına heryere siniyor. Ve o iğrenç kokunun gitmesi okadar kolay olmuyor maalesef.
Pardon ne demek istediğini anlayamadım? Moku atan benmiyim avrupalılarmı ?çok biliyormuş gibi avrupalıları b.k atan olmuş hemen. eve ayakkabıyla giriyorlar bi de onu demeyi unutmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?