- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi salinger29
-
Ben yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.
Neyyyy! Aman allahım!Ben yeni tasindigim evde banyo da cok cotu bir koku vardi dediginiz gibi her yerine camasir suyu doktum ne yuzey temizleyiciler neler neler .Havalandirma da kokuyordu ayni kokuyla .Biz evi tutarken azdi yikadiktan sonra cogaldi .Bizden once oturan bekar adam kullanilmis donlarini hic yikamamis havalandirmaya lavabo bazen u seklinde oluyor duvarla hafif aciklik bulmus oradan atmis .Adamin on tane donu cikti ordan.Esim havalandirmayi da temizletti ayni marka donlardan ordada varmış .İki ay kalip 20tane donu oraya buraya sokup gitmis .Oyle de pisti ki anlatamam Kollarim kabarmisti tiksinmekten midem bulandi gene.
Allahım AllahımmmmBen küçükken yaşlı bir komşu adam vardı, gece tuvalete gitmez , lazımlığı vardı sanırım plastik kovaydı, ona yapardı küçüğü büyüğü sabahda dökerdi. almanların eski kültürlerinde lazımlığa yapıp yatak altına itelemek normal bişey.
Bayat su pis kokar. Islak kiyafetler,bezler falanda aynı şekilde acayip kötü kokar.Esasında ben de emin olamadım ondan çünkü şu anda kaldığımız yerde falan o tip bi koku yok ama belki sahibi pişirmiş hiç temizlememiştir fırını, koku sinmiştir diye düşünmüştüm. Evde 2-3 çeşit koku var ya da ben obsesifleştim içime çeke çeke, neyin nerden geldiğinden tam emin olamıyorum vallahi:)
Ya öyle güzel anlatmışsınız ki burnuma kokusu geldi ahahahaLeş kokusu küf kokusuyla karışık. Yaz günü kirli tencereyi güneş altında unutup bi hafta almamışsın da odada kalmış gibi :)))) ama seyreltilmiş. Su kokunca yıkadığın şeyler de deterjan kokusuyla karışık kokuyor vs
bakın koku konusunu bilmiyorum, Allah yardımcınız olsun. ne yapın edin İngiltere’de hasta olmayaya çalışın. ben bir kere panik atak geçirdim, hastaneye yolladılar ve tamı tamına 4 saat bekledim ayrıca beklediğimle kaldım sadece. bundan sonra hasta olursam doktora gitmek yerine ölmeyi bekleyeceğim.
o evde kesin bişey ölmüştür benden söylemesi iyi kontrol edin
Yok bacım ne ölüsü, insanlar pis, temizlik ev havalandırma inanmasın belki ama hepsi masrafdan sayılıyor, ben Almanya’da yaşıyorum ve burada yaşayan diğer arkadaşlarda bilir , almanların özellikle yaşlılarının kendilerine has pis bir kokusu vardır, öyleki miğde bulandırır Ve evlerini onlar taşındıktan sonra haftalarca hatta aylarca havalandırmazsan komple duvarlar boyanmazsa o koku gitmez.
Aaaaay bu ne be ne pis insanlar var
Ay niye ya banyo yapmıyorlar mı totolarını silmiyorlar mı bu yaşlılarzaten midem bulanıyo bu konu üstüne tuz biber oldu.
Konu sahibi arkadaşım inşallah bir çözüm bulursunuz.
Elbette hepsi öyle değil ama Avrupalı insanların temizlik kültürü yok , mesela kızımın arkadaşı bize yatıya geldiğinde (10 yaşındaydı ozaman) kilodunu çıkardı pijamasını giydi , dedim napıyorsun sen ? Dediki biz böyle uyuyoruz daha rahat oluyor, giydirdim kızı tekrar :)
Demem o ki temizlik imandan gelir diye boşa demiyolar
Ben küçükken yaşlı bir komşu adam vardı, gece tuvalete gitmez , lazımlığı vardı sanırım plastik kovaydı, ona yapardı küçüğü büyüğü sabahda dökerdi. almanların eski kültürlerinde lazımlığa yapıp yatak altına itelemek normal bişey.
Ay biz yatalım kalkalım temizliğimize, kendimize şükredelim ne pis insanlar var ya..
Ara ara eşimle yurt dışına gidelim diyoruz.
Ama bu hijyen konularını okudukça vazgeçiyorum
benim ablam londrada oturuyordu..sanıyorum o koku fare kokusu yazık ki...çok fare varmış orada..bunun üzerinde bir araştırma yapın.çatı katında falan,birde eviniz ...lağım çukurunun üzerinde olabilir...aman sakın ablamın evi olmasın..Merhaba hanımlar,
Yaklaşık bir ay evvel eşimle İngiltere'ye taşındık. Şu an geçici bir yerde kalıyoruz, cuma günü itibariyle çıkacağız buradan.
Sancılı bir ev arama süreci sonrası 1 senelik kontratla bir ev tuttuk. Eve ilk bakmaya gittiğimizde ilginç ve iğrenç bir koku vardı. Ben evin kendinden olan halıları sebebiyle böyle koktuğunu düşündüm, emlakçıda halıların yıkatılacağını söyledi. Sonrasında evi tekrar kontrol ettim halılar yıkanmış lakin koku devam ediyor.
Fırından, bulaşık makinesinden hatta bence duvarlardan garip garip kokular geliyor. En sonunda suyun da çok kötü koktuğunu farkettik :'( Kokunun tek kaynağı bu mu bilmiyorum, evde sıcak su tankı gibi bişey var o mu kokuyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırtıcı bir hal aldı.
Böyle bir durum bilen duyan yaşayan var mı? Çamaşır suyuyla sirkeyle ortalığı silmekten ellerim yandı ama asla geçmiyor :'(
amin. inşallah çok sağ olun. coventry'deyim ben.amin, burda hasta olmaktan çok korkuyorum Allah vermesin, doktora gitsen de o 4 saatin sonunda -bir zahmet bakarlarsa- marketteki ilaçlardan birini verip gönderiyorlarmış. inşaallah siz de tekrar hiç hasta olmazsınız. hangi şehirdesiniz siz?
Birde baya kullanilmisti baya pistiYuh diyorum. Hayir madem donlari tek kullanimlik gibi kullanacaksin cope at dimi. Deli mi ne.
Birde baya kullanilmisti baya pisti
Halilarin alti küflenmis olabilirMerhaba hanımlar,
Yaklaşık bir ay evvel eşimle İngiltere'ye taşındık. Şu an geçici bir yerde kalıyoruz, cuma günü itibariyle çıkacağız buradan.
Sancılı bir ev arama süreci sonrası 1 senelik kontratla bir ev tuttuk. Eve ilk bakmaya gittiğimizde ilginç ve iğrenç bir koku vardı. Ben evin kendinden olan halıları sebebiyle böyle koktuğunu düşündüm, emlakçıda halıların yıkatılacağını söyledi. Sonrasında evi tekrar kontrol ettim halılar yıkanmış lakin koku devam ediyor.
Fırından, bulaşık makinesinden hatta bence duvarlardan garip garip kokular geliyor. En sonunda suyun da çok kötü koktuğunu farkettik :'( Kokunun tek kaynağı bu mu bilmiyorum, evde sıcak su tankı gibi bişey var o mu kokuyor anlamıyorum. Gerçekten çıldırtıcı bir hal aldı.
Böyle bir durum bilen duyan yaşayan var mı? Çamaşır suyuyla sirkeyle ortalığı silmekten ellerim yandı ama asla geçmiyor :'(
ben Cambridge'deyim henüz fare görmedim ama görsem şaşırmayacak haldeyim:)benim ablam londrada oturuyordu..sanıyorum o koku fare kokusu yazık ki...çok fare varmış orada..bunun üzerinde bir araştırma yapın.çatı katında falan,birde eviniz ...lağım çukurunun üzerinde olabilir...aman sakın ablamın evi olmasın..
Su tankini temizlettirin.
Halilarin alti küflenmis olabilir
ben diyorum..ablamda böyle bahsediyordu kokudan.tıkırdı falan duyuyormusunuz..bu kesin fare kokusuben Cambridge'deyim henüz fare görmedim ama görsem şaşırmayacak haldeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?