Delirten koku :'(

Yuh diyorum. Hayir madem donlari tek kullanimlik gibi kullanacaksin cope at dimi. Deli mi ne.

Neyyyy! Aman allahım!

Yazlıktaki evimizin aspiratörüne sincaplar girip, geri çıkamamış ve orada ölmüşlerdi. Bizde kokunun kaynağını epey bir süre bulamamıştık. Birde fareler evdeki yastık, halı, kemirebilecekleri her şeyi kemirip parçaları ile mutfak tezgahının altına set yaptılar. Onları kazıyıp çıkarmak bir günümüzü almıştı. Fare savar bir aygıtla kurtulduk kemirgenlerden. Fişe takılıyor ve farelerin duyabileceği, hoşlanmadıkları bir sesi var. Yaklaşamıyorlar eve.

Allahım Allahımmmm

Bayat su pis kokar. Islak kiyafetler,bezler falanda aynı şekilde acayip kötü kokar.
Fırını çalıştırmadıysanız kokmaz sanmıyorum. Tabi sirke ve karbonatla temizleyebilirsiniz yinede koku kalmaması ve içinize sinmesi adına ama bence su tankından geliyor.

Ya öyle güzel anlatmışsınız ki burnuma kokusu geldi ahahaha

Ay biz yatalım kalkalım temizliğimize, kendimize şükredelim ne pis insanlar var ya..
Ara ara eşimle yurt dışına gidelim diyoruz.
Ama bu hijyen konularını okudukça vazgeçiyorum

amin, burda hasta olmaktan çok korkuyorum Allah vermesin, doktora gitsen de o 4 saatin sonunda -bir zahmet bakarlarsa- marketteki ilaçlardan birini verip gönderiyorlarmış. inşaallah siz de tekrar hiç hasta olmazsınız. hangi şehirdesiniz siz?

o evde kesin bişey ölmüştür benden söylemesi iyi kontrol edin

Aaaaay bu ne be ne pis insanlar var

Ay niye ya banyo yapmıyorlar mı totolarını silmiyorlar mı bu yaşlılar zaten midem bulanıyo bu konu üstüne tuz biber oldu.

Konu sahibi arkadaşım inşallah bir çözüm bulursunuz.

Ay biz yatalım kalkalım temizliğimize, kendimize şükredelim ne pis insanlar var ya..
Ara ara eşimle yurt dışına gidelim diyoruz.
Ama bu hijyen konularını okudukça vazgeçiyorum

herkese cevapları ve iyi dilekleri için teşekkür ederim. temizlik anlayışı muhakkak daha farklı ama bu evde bu farkında ötesinde enteresan bişeyler karşılaştık. işin kötüsü emlakçı her işi ben halletcem diyordu şimdi arıyoruz yok biz baktık bişey kokmuyor diyo. acayip yılmış durumdayım.

benim ablam londrada oturuyordu..sanıyorum o koku fare kokusu yazık ki...çok fare varmış orada..bunun üzerinde bir araştırma yapın.çatı katında falan,birde eviniz ...lağım çukurunun üzerinde olabilir...aman sakın ablamın evi olmasın..

amin. inşallah çok sağ olun. coventry'deyim ben.

Halilarin alti küflenmis olabilir

ben Cambridge'deyim henüz fare görmedim ama görsem şaşırmayacak haldeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…