- 20 Şubat 2015
- 536
- 456
- 73
- 30
- Konu Sahibi ikigomlekbiceket
-
Emin değilim bundan.Bence denemelisin.
Iyi birine benziyor.
Eski erkek arkdasindan kat kat iyi.
Ona zarar verirmi gercekten??
Emin değilim bundan.
Biliyorum ben şuan onun umrunda bile değilim ama bunu öğrenirse gurur meselesi haline getireceğine eminim.Ve aynı semtte oturuyorlar.Bulması da çok çok kolay.
Sonunda beceremeyip onu uzmeen de korkuyorumBence de denemelisin... Kafanda acaba denemelimiydim diye pişmanlık olmasın sonra...
Fotograf çok güzel :)deneyin . denemedikçe ikinizinde içinde şüphe kalacak içinizi yiyip bitirecek . hem onun açısınndanda düşünün sizi severken sizin başkasını seven yüreğinizi dinledi o kadar seviyor sizi belki fotoğraftaki gibi olur
Evet.Gözü dönerse yapmayacağı şey yoktur.Yapsa ne yaparki?
Gozu karamidir?
Fotograf çok güzel :)
Denersem de sonunda onu çok mutsuz edebilirimdeneyin . denemedikçe ikinizinde içinde şüphe kalacak içinizi yiyip bitirecek . hem onun açısınndanda düşünün sizi severken sizin başkasını seven yüreğinizi dinledi o kadar seviyor sizi belki fotoğraftaki gibi olur
Bende bundan korkuyorum.Ve eğer boyle birşey olur ve onu hayal kırıklığına uğratırsam kendimi hiç affetmemBence kendine biraz daha zaman vermelisin. Maalesef karşındaki bu kişi çok iyi bir insan olabilir ama bir şey hissetmiyorsun ve hissetmeyeceksin, bu durumda bu kişi yarabandı vazifesi görmekten öteye geçmez.
Ona acımıyorum aksine karakterine duruşuna hayranım.Size her türlü kötülüğü yapan biriyle barışmanız 2 dk alıyor ama sizi çok seven size kıymet veren kişiye arkadaştan öteye geçmiyor.
Bence siz ona acıma hissi ile yaklaşıyorsunuz ne ona nede kendinize böyle bir şey yaşatmayın
Siz o kişiye sadece mutsuzluk verebilirsiniz.
Ne kendinizi üzün nede sizi seven kişi gerçek bu
Ona acımıyorum aksine karakterine duruşuna hayranım.
Ama hissedemiyorum.Başka gözle bakamıyorum
hiç denemedim de ama.
Bunu sadece ona karşı değil herkese karşı düşünüyorum. Ama diyorum saplantılı biçimde geçmişte mi kaldım ben.Denemeden nerden bilebilirim? Ama işte sonunda üzülenin o olacağını (benden fazla üzüleceğini) bildiğimden denemekte istemiyorum.Bunu söyleyip sonradan yakınlık gösterip bırakmak şeref yoksunluğudur bence
Aşık olamazsam diye korkuyorum işte Ya gerçekten hiç birşey hissedemezsem ona çok ayıp etmiş olurum.Kesinlikle denemelisin.Belliki seni çok seviyor ve seven adam senin üzerine titreyip seni mutlu etmeye çalıştıkca sende onu sevmeye başladığını görüceksin,sonra bi bakıcaksın koca zaman geçmiş ve çokta aşıksın.Hangi kadın el üstünde tutulunca bundan etkilenmezki.Ötekinide boşver,adam olaymışta elinde tutaymış.Hem sadakatsiz hem fiziksel ve psikolojik şiddet.Allahsen onun ağzını bile açmaya hakkı yok.Gerzek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?