- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.606
- 398
İnan bana çok istiyorum. Simdi benim boy 162 falan. Kilo 60 olsa tüylenme me fayda eder mi. Çünkü ilaç falan da kullanmıyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum
Arkadaşlar bende pcostan dolayı tüylenme var. Yüzümde birşey yok ama vücut çok kötü hanımlar. Tüylenmeyen bir yerim kalmadı. İlaç falan da kullanmıyorum. Ama tüylerim sürekli çıkmayan yerden çıkıyor. Boyları uzuyor. Soğan kürü yapsam tüylerime faydası olur mu. Hiç tüylenme için yapan oldu mu.
Ağdayı kendim yapıyorum ama göbek bacak falan değil tabi ki. Hormonlarda bisey de yokmuş. Sadece yumurtaliklarimda kist varmış.Lazere gitmen lazım. Hormon bozukluğu olduğu için de çok uzun sürebilir. Yada ağda yaptıracaksın
İnşallah vereceğim . Pürüssüz olmayı çok istiyorum .Halihazırda var olan tüyler dökülmüyor ama yeni tüy çıkmasına engel olabilir belki. Yine de hormonlara çok faydası oluyor kilo verebiliyorsan ver canım :)
350 tl olandan aldım .1500 tlydi şuan 350 tl remington..Hah işte bende evde yapıyım diyorum. Su anda alamam ama 1000 tl olandan aldın değil mi. Galiba piyasa da bi tek o var philips in işte. Nasıl peki memnun musun anlatır misin. Nasıl yapıyor musun
Nasıl yani ya. Evde lazeri sen 350 tl ye mi aldın.350 tl olandan aldım .1500 tlydi şuan 350 tl remington..
ben 6 sene önce almıştım 1.5 milyara ama daha yeni kullanmaya başladım şuanki fiyatı 350 lira baktım da netten.Nasıl yani ya. Evde lazeri sen 350 tl ye mi aldın.
Peki nasıl gidiyor. Ben aşırı şikayetçiyim ya. Sende de pco vardı değil mi.ben 6 sene önce almıştım 1.5 milyara ama daha yeni kullanmaya başladım şuanki fiyatı 350 lira baktım da netten.
Evet var sadece yüz için güzellik merkezine gidiyorum.Şuan tatil beldesnde oldugum için güneşten dolayı gidemiyorm. Ekim gibi devam edicem seansıma öbürüyle de evde yapıyorum kendim.Hatta eşime de yapıyorum.Peki nasıl gidiyor. Ben aşırı şikayetçiyim ya. Sende de pco vardı değil mi.
Peki bitiyor mu faydası oluyor mu.Evet var sadece yüz için güzellik merkezine gidiyorum.Şuan tatil beldesnde oldugum için güneşten dolayı gidemiyorm. Ekim gibi devam edicem seansıma öbürüyle de evde yapıyorum kendim.Hatta eşime de yapıyorum.
Tedavi için ilaç vermiyor lar ki. Hormonal değil. Kist var dediÖnce tedavi ol Can'ım.. Sonra çaresine bak
Geç çıkıyor 10 gün sonra dökülüyor.40 gün falan hiç çıkmıyorPeki bitiyor mu faydası oluyor mu.
Anladım Can'ım.. Soğan kürü yap o zaman ama şöyle bişey var testosteron hormonu tüylenmeye sebep olur sadece kist tüy yapmaz.. Ona baktırmalısın evvelaTedavi için ilaç vermiyor lar ki. Hormonal değil. Kist var dedi
Peki ne zaman hiçç çıkmayacakGeç çıkıyor 10 gün sonra dökülüyor.40 gün falan hiç çıkmıyor
Ama testesteron hormonunda sıkıntı olsaydı yüzde de tüy cikmazmiydi. Yüzüm de ki tüyler ayni diyebilirim . Erkek gibi değilAnladım Can'ım.. Soğan kürü yap o zaman ama şöyle bişey var testosteron hormonu tüylenmeye sebep olur sadece kist tüy yapmaz.. Ona baktırmalısın evvela
Bölgesel olarak ta etkilenmiş olabilirsin Can'ım..Ama testesteron hormonunda sıkıntı olsaydı yüzde de tüy cikmazmiydi. Yüzüm de ki tüyler ayni diyebilirim . Erkek gibi değil
Soğan kürü benim adetlerimi düzenledi kesinlikle tavsiye ederim, kistler hormon da salgıladığı için iyi gelecektir tüylenme sorununuza da bir de philips lumeayı öneririm durumunuz müsaitse evde rahat oluyor ve gerçek lazer değil yoğunlaştırılmış ışık bu sebeple lazer gibi yanetkisi olduğunu düşünmüyorum. Ben 4 kez falan kullandım sonuçlardan memnunum şimdilik özellikle yüz bölgesinde çok şükür azalttı bayaArkadaşlar bende pcostan dolayı tüylenme var. Yüzümde birşey yok ama vücut çok kötü hanımlar. Tüylenmeyen bir yerim kalmadı. İlaç falan da kullanmıyorum. Ama tüylerim sürekli çıkmayan yerden çıkıyor. Boyları uzuyor. Soğan kürü yapsam tüylerime faydası olur mu. Hiç tüylenme için yapan oldu mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?