Dengeyi Kuramıyorum

Çok tatlılar ya

sevmek ayri yorgunluk ayri. Benim kucuk kizim 5 aylikken , buyuk kizimla zor ilgileniyordum . Sana hak veriyorum o yuzden . Ben butun cocuklari cok seviyorum ama uykusuz ve yorgunken ben ben degilim :)

sevmek ayri yorgunluk ayri. Benim kucuk kizim 5 aylikken , buyuk kizimla zor ilgileniyordum . Sana hak veriyorum o yuzden . Ben butun cocuklari cok seviyorum ama uykusuz ve yorgunken ben ben degilim :)
Hemde ne uykusuzluk, kesintisiz 2-3 saat uyusam şanslı sayıyorum o gün kendimi :)

Hemde ne uykusuzluk, kesintisiz 2-3 saat uyusam şanslı sayıyorum o gün kendimi :)
Allah size sabır versin. Allah sizden razı olsun. Çok zordur eminim yaşadığınız. Ama anneniz de gelse size, çocuklarla birlikte ilgilenseniz olmaz mı acaba?

Bence çocuklar bebeği kıskanmıyor. Sadece çok küçükler ve siz o kadar sıcaksınız ki onlara, sizi anneleri gibi görüyorlar içten içe. Sizde bulmuşlar o sıcaklığı. Büyük sevap sizinki.

Şöyle düşünerek güç alın, bebeğinizden önce üçüz doğurmuş olsaydınız şu an böyle olurdunuz. Böyle bi durum da olabilirdi. Bu düşünce size güç verir belki.

Dediğim gibi Allah size sabır versin ve sizden razı olsun valla.

Annem de geliyor bana genelde, çocuklar bana geldiginde geldiklerinde kalmak istiyorlar, aslında bunları yazarken bile rahatsızlık duyuyorum ne biçim halasin neye şikayetleniyorsn diye ama bende kaldıklarında durum iyice sarpa sarıyor, sabah krese bırakmam gerekiyor bebekle kış günü çıkmam zor oluyor, anneme gitsem 2 küçük cocukla git gel zor oluyor..
Annemlerin binasında bos ev olsaydı oraya taşınmayı bile düşündüm bir ara olmadı..
Bu günlerde geçecek biliyorum ama biraz sancılı ve yorucu oluyor benim icin..

Vicdanini cok sorgulama bence , çünkü ben bazen cocuklarima bile yetemedigimi düşünüyorum. Sonra moralim bozuluyor vs. Elinden geleni yap. Ama once kendini dusun.
"Eger ben kendimi dusunmezsem ,beni kim dusunecek" bu sozu seviyorum. Once kendini düşün ,guclu ol, sonra hepsine yetersin. Ama güçsüz oldugunda vazgecebilirsin.

Cocuklar seni , sende onlari seviyorsun. Ama farzet calisiyorsun. Gunduz hic olmiyacaksin. Bazen mesaiye kaliyorsun ve annende birakiyorsun cocuklari. Oluyor boyle durumlar. Kendine de vakit ayir.

Onlarada cok uzuldum. Ama anneniz baslarinda oldugu icin diyorum boyle. Farkli bir durumda , 4 cocugunuz var gibi davranin derdim.
Allah kolaylik versin.

Amin sagolun
Aslında haklısınız kendimi bu süreçte çok da ihmal ediyorum, kendi çocuklarımı esime bırakıp çıkıyorum arada :) ama yeğenlerim de ayrı bir vicdani muhasebeye giriyorum ister istemez, annelerinin yokluğunu kapatma derdine düşüyorum, çünkü büyüdükçe anne yoklugunu daha çok dile getiriyor ve hissediyorlar..
Yorumunuz için teşekkür ederim..

Allah güç kuvvet versin size. İnşallah rayına oturur ve zorluklar geçer. Hiç kendinizi kötü hissetmeyin. Çok normal bu duygularınız. Sabır dileyin. Az daha akılları erdiğinde daha kontrol edilebilir olurlar. O zamana kadar gücünüzü kaybetmemenizi dileyebilirim ancak...

amin inşallah, çok sağolun

Offf Allahım ağlattınız beni. Anneler ölümsüz olsa keşke. Rabbim merhametinizin karşılığını iki cihanda da versin inşallah. Çok içime oturdu yavrucaklar. Ne olur yorulsanızda ilgilenmeye devam edin onlarla. Allah verir kolaylığını.

Sizi çok taktir ettim. Nekadar hassas düşünüyorsunuz. Allahım ne muradınız varsa versin. Size güç kuvvet versin. İnşallah çocuklarınızdan mükafatını kat ve kat görürsünüz. Hayırlı evlat olur hepsi eşinizle güzel yuvanız olur. Size bolca sabır güç kuvvet diliyorum. Hayırlı geceler.

Ah kuzularım benim. Nasıl üzüldüm anlatamam anne kokuyorsun ne demek . Bırakmayın onları nolur, kendi yavrunuzdan ayırmayın.

Amin inşallah, ilgilenmeme gibi bir durum söz konusu olamaz zaten onlar benim canlarım, isteklerini tam anlamıyla karşılayamıyor oluşum üzüyor beni sadece

Son düzenleme:

Ağlıyorum.
Allah size güç kuvvet enerji versin inşallah.
Dualarımızdasiniz

Eğri oturup doğru konuşmak gerek.
Kaybınız için çok üzüldüm ,Allah rahmet eylesin.
Yaptığınız şeyin sevabı çok büyük bu ayrı bir konu.
Ancak , önceliğiniz kendi çocuklarınız olmalı.
Buraya yazdığınız gibi anne ve babanızla konuşun açık açık.
Sizi bir nebze olsun rahatlatacak yolu beraber bulun.
Yeğenlerinizi ihmal etmeden , sadece bikaç ufak pembe yalanlar ve bazı ufak kurallar dahilinde iş çözülebilir.

Annem ve babamda durumun farkındalar aslında, annem hep der olan sana oluyor çok yoruluyorsun ama onlarda bazi seylerin önüne geçemiyor.
O pembe yalanları söylemek zorunda kalıyorum artık çünkü başka türlü olmuyor, diğer taraftan deli bir vicdan yapıyorum öyle zor bir durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…